Connect with us

Afaceri

Cum iti dezvolti afacerea de web design gasind clientul ideal?

Publicat

pe

DCA

Clientii sunt coloana vertebrala a oricarei companii care ofera servicii dedicate pentru dezvoltarea afacerilor acestora in mediul online. Fara clienti nu iti asiguri posibilitatea de a-ti dezvolta serviciile actuale sau de a face afaceri care sa te claseze in randul celor mai puternici competitori.

Mai jos gasesti principalele moduri in care iti poti dezvolta serviciile oferite de o agentie web design printr-o serie de recomandari menite sa iti asigure o mai buna intelegere asupra situatiei tale actuale.

Cunoaste-ti clientul ideal

Cine isi cunoaste clientul ideal atunci isi asigura o baza solida de clienti noi care asteapta sa acceseze serviciile sale. Avand o intelegere clara a clientului tau perfect – cu care ti-ar placea cel mai mult sa colaborezi – poti crea un avatar detaliat al acestuia.

Astfel incat, sa ai tot timpul in minte imaginea acestuia cuprinzatoare, cu referire la nevoile, cerintele si asteptarile sale. Din acest punct incolo toate creatiile de continut, web design, mesaje de marketing, campanii de vanzari, toate aceste date sa se adreseze direct dorintelor acestui client ideal.

Cateva sfaturi pentru a-ti defini clientul ideal:

  • Ce tip de client se potriveste cel mai bine serviciilor tale actuale de web design;
  • Consulta alte persoane care au experienta in realizarea unui astfel de profil;
  • Aminteste-ti constant ca selectarea unei nise de clienti ideali si concentrarea pe nevoile acestora nu ii va indeparta pe ceilalti. Astfel, clientul ideal o sa fie parte importanta din subansamblul perfect al celor pe care ii vei ajuta in proiectele lor de web design.

Exemplificare

Sa presupunem ca acest client ideal este un antreprenor care isi doreste sa isi inceapa propria afacere. In acest caz, toate instrumentele tale de marketing au ca scop atragerea acestui client specifici, insa doar unii oameni vor rezona cu mesajul tau. Chiar daca nu se potrivesc cu profilul tau de client ideal, le vei anula posibilitatea de a lucra cu tine? Nu! Cel putin se potrivesc cu o parte din descrierea clientului tau ideal.

In timpul procesului de definire a profilului de client ideal, dincolo de mesajul folosit in postari, anunturi, studii de caz care vor atrage clienti care se incadreaza in acel profil, trebuie sa iti intelegi foarte bine provocarile tale din domeniul web design-ului:

  • Constientizarea problemelor intampinate de clientii clientului tau;
  • Examinarea posibilelor optiuni si solutii;
  • Evaluarea celor mai bune alegeri;
  • Decizia de a folosi o strategie de web design in detrimentul altora, etc.

Odata ce sunt stabilite toate aceste criterii de lucru trebuie sa oferi oricarui client continutul necesar astfel incat cumparatorii care ii vor accesa website-ul sa fie ghidati in fiecare punct al navigarii lor pe site.

Toate aceasta calatorie trebuie sa fie asociata cu apeluri evidente la actiune. Ideea e sa produci intotdeauna mesajul corect si sa soliciti la actiune persoana potrivita la momentul potrivit astfel incat urmatorul pas logi pe care il face sa fie decizia de a cumpara un produs sau serviciu listat in site-ul clientului tau.

Pentru orice problema poti avea o solutie, dar nu pentru orice client acea solutie va fi cea mai buna

O intelegere profunda a clientului tau inseamna sa ii cunosti punctele vulnerabile, problemele si provocarile. Ceea ce il ingrijoreaza si il tine treaz noaptea. Astfel poti afla ce isi doreste cel mai mult.

Si, tot astfel, poti vedea daca ai capacitatea de a rezolva conflictele pe care le intampina in segmentul sau de piata si daca ii poti garanta solutii cu rezultate pe termen scurt, mediu sau lung.

Inca de la bun inceput, recunoasterea veridica a capacitatii tale de a solutiona problemele clientilor tai e necesar sa fie una responsabila. Clientii vin si pleaca. Important e sa lucrezi cu oameni care vor isi atinga obiectivele impreuna cu tine. Acesta este clientul ideal.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/afaceri-antreprenoriat/cum-iti-dezvolti-afacerea-de-web-design-gasind-clientul-ideal

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Refurbished sau second hand – Ce alegem

Publicat

pe

De

laptops

Produsele refurbished sunt echipamente IT, acestea avand configuratii solide, ele fiind special realizate pentru a fi folosite de catre mediul de afaceri, dar si de catre utilizatorul obisnuit care doreste sa se bucure de toate avantajele pe care aceste produse le ofera. Produsele refurbished ies in evidenta prin faptul ca gradul lor de uzura este unul redus si de cele mai multe ori, chiar insesizabil. Acestea arata foarte bine, functionand si excelent, de aceea pot fi o solutie pentru o persoana sau o firma care isi doreste achizitionarea unor echipamente de calitate la un pret bun.

Produsele refurbished sunt apreciate si datorita garantiei pe care o pun la dispozitia utilizatorului, acesta bucurandu-se asadar de o garantie de minim 24 de luni. Unii comercianti ofera chiar si o extindere a acestei perioade cu pana la 60 de luni suplimentare. Produsele, de exemplu laptopurile refurbished, care ajung in acest stadiu au parte de o atentie sporita din partea celor care le verifica. Memoria RAM este testata pentru a se asigura ca aceasta este functionala, iar hard disk-ul este si el testat de specialisti, astfel incat el sa nu aiba nici un sector instabil.

Pentru ca un produs sa fie considerat a fi refurbished, specialistii verifica condensatorii placilor de baza, precum si sursele de alimentare. Se instaleaza si un sistem de operare pe fiecare produs, astfel incat sa se asigure faptul ca totul functioneaza perfect. Se mai pot de exemplu inlocui tastaturi, in cazul unor laptopuri, dar si acumulatorul, precum si monitoarele cu pixeli morti fiind testate si inlocuite in cazul in care apar unele probleme.

Spre deosebire de produsele refurbished care au parte de toate aceste avantaje, cele second hand nu se bucura de atat de multe avantaje, dar cu toate acestea ele ies in evidenta prin pretul lor mult mai redus in unele situatii. Datorita acestui criteriu, multe persoane au in vedere aceste produse, pretul fiind determinant in achizitionarea acestora.

Produsele second-hand mai pot avea si diverse probleme mai mici sau mai mari, de aceea trebuie alese cu atentie. In general insa, acestea au probleme destul de reduse precum unele zgarieturi pe carcasa sau defecte optice. Asadar principala diferenta intre produsele de tip refurbished si cele second-hand este diferenta de natura estetica. Echipamentele refurbished arata mult mai bine decat cele second hand, dar daca apelati la un vanzator cunoscut de produse second hand, atunci veti avea parte de un produs care functioneaza conform standardelor, desi are mici probleme.

Alegerea produsului potrivit depinde asadar in functie de anumite lucruri. Daca va doriti un produs care sa fie foarte apropiat de un produs nou, dar cu toate acestea sa nu platiti un pret putin mai redus, atunci un produs refurbished este o solutie buna. Daca criteriul cel mai important in alegerea unui produs este pretul, atunci un produs second-hand este o alegere mai buna pentru voi, acest produs satisfacandu-va nevoile. Cu toate acestea insa, exista si un risc in cazul produselor second-hand, de aceea trebuie sa achizitionati aceste produse doar de la vanzatori cat mai seriosi pentru a fi siguri de faptul ca nu au nici o problema.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Transport persoane – Transcarsrl.ro

Publicat

pe

De

Serviciile de închiriere a autovehiculelor sunt la mare căutare la ora actuală, întrucât aceste servicii sunt soluția ideală pentru o excursie de vis. Ceea ce face ca închirierea unui autovehicul să vă scutească de toate cheltuielile și fac ca drumul și călătoria să fie distractive și chiar fără probleme.

Transportul cu mașina personală

Tranportul cu o mașină personală implică și alte cheltuieli – cum ar fi costurile de asigurare și controalele de poluare, iar atenuarea acestora în caz de necesitate apare. Dar serviciile de închirieri auto vă asigură că nu trebuie să vă faceți griji pentru toate acestea, deoarece acestea sunt îngrijite de furnizorii de servicii. Astfel, închirierile de mașini oferă, de asemenea, un alt avantaj. Acestea economisesc timp și bani, fapt pentru care nu trebuie să vă faceți griji pentru aceste detalii minore, dar care consumă timp și vă asigurați că vă puteți concentra asupra călătoriei și a planurilor pe care le aveți.

Chiar dacă dețineți o mașină, uneori o călătorie pe distanțe lungi poate fi o încercare riscantă. Înainte de a vă îndrepta pe drum, ar putea fi necesar să efectuați unele reparații și verificări periodice pentru a vă asigura că vehiculul dvs. este în siguranță pentru a fi condus pe mai mulți kilometri. Dacă treceți cu vederea această problemă, puteți avea o problemă mai mare pe cap atunci când mașina dvs. se strică în mijlocul pustietății. Toate acestea pot fi evitate cu o singură vizită la serviciile de închiriere de mașini. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți una dintre numeroasele mașini sau închirieri de autovehicule de la Trancarsrl.ro, de exemplu, unde aveți o ofertă diversă care vizează toate tipurile de vehicule care să se potrivească nevoilor dvs.

Toate autovehiculele sunt noi achiziționate, acreditate, iar serviciile pe care le oferim sunt la măsura așteptărilor dumneavoastră

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Excursiile şi mijlocul de transport eficient

Publicat

pe

De

Studiile demontreaza faptul că şcolile care au ca principal obectiv de activitate excursiile în scop educativ, au ele mai buni întrucât îi ajută să reţină mai multe informaţii prin experimentarea unei activităţi, mai degrabă decât să stea în orele de prelegere.

Şcolile care practica execursiile în scop educaţional ca parte a curriculumului oferă elevilor bucuria descoperirii şi oportunitatea de a învăţa lucruri noi prin călătorii. Tururile educaţionale sunt o modalitate foarte bună pentru studenţi şi educatori să absoarbă, să interacţioneze şi să înţeleagă practic teoria. Acestea sunt atât o pauză uriaşă de bun venit atât pentru studenţi, cât şi pentru profesori, dar şi de o importanţă educaţionala pentru amândoi.

Excursiile educaţionale au numeroase avantaje de învăţare pentru studenţi pentru a obţine informaţii practice din noile experienţe. Iată câteva avantaje educaţionale cheie ale călătoriilor educaţionale

Lipsa distanţării sociale

Călătoriile educaţionale întreprinse de şcoli pot fi fie în alte ţări, locuri cu importanţă istorică şi geografică, precum muzee, situri de patrimoniu, parcuri ecologice, centre de convenţii NAŞA, planetariu etc. Copiii vor vizita locuri pe care nu le-au vizitat niciodată. Mai ales cu un grup de aproape 60 de copii, va fi o experienţă interesantă pentru toţi. Acest lucru este realizat pentru a oferi elevilor o expunere pozitivă şi educativa în sens real. Elevii nu numai că se vor distra în compania celuilalt, dar vor putea, de asemenea, să înţeleagă corect ceea ce învaţa în teorie şi să se distreze împreună învăţând.

Transportul este, evident, una dintre cele mai importante funcții pe care orice ființă vie le-ar putea îndeplini. Oamenii au stăpânit-o într-un asemenea grad încât întregul punct a devenit înrădăcinat chiar în baza existenței. Însă pentru siguranţă şi încredere apelaţi la FlorinTrans.ro calitate, seriozitate şi pachete excepţionale la preţuri imbatabile.

Pentru detalii suplimentare accesaţi website-ul oficial.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

ExclusivO zi inainte

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Exclusiv2 zile inainte

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

”Puciul cumetrilor” Hăpău – Predoiu a eșuat… În urmă cu ceva vreme, resetarea colaborării fie și strict interinstituționale dintre ”cele...

Exclusiv3 zile inainte

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Exclusiv5 zile inainte

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Exclusiv6 zile inainte

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Procesul în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de procurorii DNA de fapte de corupție va mai dura...

Exclusiv6 zile inainte

Coletăria.ro și StockBinder intră în parteneriat pentru a sprijini magazinele online românești în zona logistică și de automatizare a stocurilor

Parteneriatul oferă soluții pentru ca magazinele online să își majoreze capacitatea de livrare națională și internațională, concomitent cu ajustarea, în...

ExclusivO săptămână inainte

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Plahotniuc a scăpat! ”Lista lui Plahotniuc : Serviciile, la mâna CIA” titram pe 3 decembrie 2019. Atunci când avertizam că...

ExclusivO săptămână inainte

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

ExclusivO săptămână inainte

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Asa cum am promis, incepem dezvaluiri incendiare cu inregistrari audio/video privind reteaua de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea,...

Exclusiv2 săptămâni inainte

EXCLUSIV/Ofiter activ din cadrul IPJ Prahova santajeaza public judecatori/„Se va face dreptate. Cu putin noroc, ajunge si Cosma tot la ea”…

La data de 20 iunie 2020, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Breaking News/Procurorul Negulescu Mircea adus la starea de „pisic” in arestul unde a distrus destine/Cazat in camera 5 in arestul de la Campina

Fostul procuror DNA Ploiești Mircea Negulescu a fost ridicat de polițiști, joi seară, de polițiști, pentru a fi dus la...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Breaking News/Oamenii de afaceri din Prahova refuza sa se dezica de procurorul Negulescu Mircea/Documente

La data de 21.07.2020, Incisiv de Prahova publica articolul „Este din ce in ce mai ciudat cum se actioneaza institutional...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Breaking News/Se forțează schimbarea directorului SRI Eduard Hellvig

Iulian Iacobescu de la vineri13ro dezvaluie ca, un puternic grup de presiune format din congresmani americani și de oameni de...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Este din ce in ce mai ciudat cum se actioneaza institutional in Romania!/ Exista legea GDPR si o jurisprudenta CJUE obligatoriu de respectat

Disperarea electorală ia forma propagandei și la PNL Prahova Pentru că habar nu are ce înseamnă de fapt să investești...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Comunicat Europol cu privire la Raportul de evaluare a tezei de doctorat a secretarului de stat Despescu Bogdan

In continuarea luptei impotriva coruptiei inceputa de sindicatul nostru avem deosebita onoarea sa va informam asupra urmatoarelor … i. din...

Exclusiv3 săptămâni inainte

La Judecatoria Valenii de Munte exista o crasa inconstienta si indolenta privind managementul in aceasta perioada de pandemie

Mirela Călugăreanu își joacă ultima carte Zilele acestea se exercită presiuni fără precedent la nivelul structurilor de conducere a diverse...

Știrile Săptămânii