Connect with us

Eveniment

Beneficiile bicicletelor single speed pentru sănătate și formă fizică

Publicat

pe

Hot Bikes

Toată lumea știe că mersul cu bicicleta este un exercițiu excelent pentru sănătate și depășește cu mult utilizarea mașinii sau mersul pe jos în ceea ce privește arderea caloriilor. Dar care sunt tipurile de biciclete care oferă cel mai bun antrenament?

Există multe opțiuni de luat în considerare atunci când alegi o bicicletă (descoperă aici gama de biciclete și produse complementare Hot Bikes pentru ciclism), iar una dintre acestea este decizia între o bicicletă cu mai multe viteze și una single speed. Așadar, cum se compară aceste două tipuri de biciclete când prioritatea ta este să-ți dezvolți forma fizică și să-ți antrenezi corpul? Sunt bicicletele single speed potrivite pentru fitness, sau ar trebui să rămâi la bicicletele cu mai multe viteze dacă vrei să simți arderea?

Biciclete cu mai multe viteze vs. Biciclete single speed

Să începem prin a clarifica diferența dintre o bicicletă cu mai multe viteze și una single speed. Atunci când conduci o bicicletă cu mai multe viteze, poți schimba între viteze pe măsură ce pedalezi. De exemplu, atunci când urci o pantă, o viteză mai mică înseamnă o rezistență mai scăzută și o ascensiune mai ușoară. Pe de altă parte, când mergi pe un traseu plan, o viteză mai mare îți permite să parcurgi o distanță mai mare pentru fiecare mișcare a pedalei.

Bicicletele single speed au doar o singură viteză, ceea ce înseamnă că nu poți schimba vitezele în timpul pedalării. Cu toate acestea, poți ajusta raportul de viteză înainte de a începe o plimbare, în funcție de terenul pe care intenționezi să-l abordezi. Cu toate acestea, pe parcursul călătoriei tale, trebuie să te descurci cu același raport de viteză, indiferent dacă urci, cobori sau mergi pe teren plat.

Pe un traseu cu multe denivelări, acest lucru poate părea dificil, dar tocmai această provocare te va ajuta să-ți dezvolți fitnessul la un nivel nou.

Motive pentru a alege o bicicletă single speed pentru fitness

Există multe motive foarte bune pentru care alegerea unei biciclete single speed pentru fitness are sens.

Nu poți alege drumul ușor: Poți să-ți imaginezi o bicicletă single speed ca pe un antrenor personal sub forma unei biciclete. Pe o bicicletă cu mai multe viteze, există momente când poți sta relaxat și să lași schimbătoarele să facă marea parte a muncii grele. Cu o bicicletă single speed, totul depinde de tine. Bicicleta te obligă să-ți depui efortul. S-ar putea să nu fie ușor, dar de fiecare dată când te provoci la o plimbare lungă sau dificilă, știi că îmbunătățești rezistența musculară și fitnessul cardiovascular.

Pedalezi mereu: Alegând o bicicletă single speed, pedalele se mișcă mereu atunci când pedalezi în sus și în jos. Acest lucru înseamnă că mușchii picioarelor tăi sunt solicitați mult mai intens decât pe o bicicletă cu mai multe viteze standard. Când lucrurile devin dificile, trebuie să continui să pedalezi, indiferent dacă urci sau cobori.

Nu ai o cale ușoară de scăpare: Poți testa forma fizică cu o bicicletă cu mai multe viteze prin interzicerea schimbării de viteze. Dar atunci când picioarele tale sunt obosite și ai o opțiune ușoară la îndemână, tentația poate fi foarte mare. Conducând o bicicletă single speed, nu ai o modalitate ușoară de scăpare. Nu poți comuta la o viteză mai mică atunci când te lupti pe o pantă. Așa că depinde de picioarele tale și de voința ta să continui.

Varietate în antrenament

Unul dintre avantajele bicicletelor single speed este că te obligă să variezi ritmul și intensitatea pedalării în funcție de teren. În timpul urcărilor abrupte, vei simți cu adevărat rezistența necesară pentru a înfrunta panta, iar când cobori, vei putea dezvolta viteza maximă, punându-ți la încercare forța și agilitatea.

Mentalitatea de învingător

Faptul că nu ai o cale ușoară de scăpare pe o bicicletă single speed te învață să fii perseverent și să depășești obstacolele. Acest lucru se traduce într-o mentalitate de învingător, care poate avea un impact pozitiv asupra altor aspecte ale vieții tale.

În final, sunt bicicletele single speed potrivite pentru fitness? Argumentăm că sunt cele mai bune. Mergând cu o bicicletă single speed pe terenuri variate sau pur și simplu parcurgând distanțe lungi cu o astfel de bicicletă, vei testa și-ți vei îmbunătăți forma fizică. Unii cicliști aleg să folosească bicicletele single speed în lunile de iarnă, când călătoriile lungi prin vânt, ploaie și zăpadă par mai puțin atrăgătoare. Beneficiază de un antrenament excelent, fără a fi nevoiți să călătorească prea mult. Alții preferă să folosească o bicicletă single speed pe tot parcursul anului, bucurându-se de beneficiile acestei opțiuni și lucrând la sănătatea și forma lor fizică. Bicicletele single speed sunt ușoare, accesibile și ușor de întreținut.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

Publicat

pe

De

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL RE 5 DUAL. Acest dispozitiv hibrid, care combină o cameră auto de înaltă definiție cu un sistem de navigație GPS avansat, promite să stabilească noi standarde de siguranță și confort pentru șoferi.

Conceput pentru a oferi cea mai înaltă calitate video, chiar și în condiții de vizibilitate redusă, NAVITEL RE 5 DUAL este echipat cu senzorul de imagine GC2053 (Night Vision) și cu o optica de ultimă generație, care asigură captarea unor imagini detaliate chiar și în timpul nopții. Senzorul G integrat este esențial pentru siguranța șoferilor, înregistrând și salvând automat momentele critice, precum frânările bruste sau impacturile, și prevenind astfel suprascrierea accidentală a înregistrărilor importante.

Unghiul de vizualizare generos de 140° al camerei auto permite o panoramă largă a drumului, asigurând nu doar vizibilitatea frontală, dar și o perspectivă completă a împrejurimilor. Aceasta caracteristică este deosebit de utilă în cazurile în care este necesară o evaluare rapidă a situației din trafic și pentru o mai bună orientare în spațiu.

NAVITEL RE 5 DUAL 1

NAVITEL RE 5 DUAL se remarcă prin sistemul său de montare magnetic inovator, care asigură o fixare rapidă și stabilă a camerei în vehicul. Aceasta caracteristică simplifică procesul de instalare și demontare a dispozitivului, făcându-l ideal pentru utilizatorii care preferă o soluție flexibilă și ușor de utilizat. Funcția Auto-Start este o altă inovație care sporește comoditatea utilizatorilor, activând înregistrarea video și sistemul de navigație imediat ce dispozitivul este conectat la suport.

O caracteristică distinctivă a dispozitivului este sistemul său de navigație GPS, care vine echipat cu hărți offline preinstalate și promite actualizări gratuite pe viață. Acesta oferă utilizatorilor libertatea de a naviga fără a depinde de o conexiune la Internet, fapt esențial în zonele cu acoperire slabă sau inexistentă. În plus, dispozitivul propune trei rute alternative, indicații vocale și o bază de date extinsă de puncte de interes, plus avertizări pentru camerele de viteză, toate acestea contribuind la o călătorie mai liniștită și informată.

Pentru o experiență îmbunătățită în vehicul, funcția transmițătorului FM permite șoferilor să redirecționeze audio de pe dispozitiv direct către sistemul stereo al mașinii. Compatibilitatea cu camera de marșarier extinde funcționalitatea dispozitivului, oferind o vedere clară și completă asupra spațiului din spatele vehiculului.

NAVITEL RE 5 DUAL 2

La baza performanței sale se află procesorul puternic MSB2531 ARM Cortex A7, care, împreună cu ecranul TFT de 5 inch și capacitatea de înregistrare video la o rezoluție de 1920×1080 (30 fps), asigură o funcționare fără probleme și o calitate superioară a imaginii. Astfel, NAVITEL RE 5 DUAL nu este doar o cameră auto, ci un companion de nădejde pentru orice călătorie, gata să ofere o experiență de navigație și înregistrare fără precedent.

NAVITEL RE 5 DUAL este disponibil acum cu un set complet de accesorii, inclusiv cabluri și suporturi de montare, permițând utilizatorilor să înceapă călătoria cu încredere și fără întârzieri suplimentare.

NAVITEL RE 5 DUAL 6

**Despre NAVITEL®**

NAVITEL® este un furnizor inovator de soluții de navigație, supraveghere video auto și DVR-uri, dedicat îmbunătățirii experienței de condus prin produse de înaltă calitate și tehnologii avansate. Cu o prezență globală și o viziune axată pe siguranța și confortul utilizatorilor, NAVITEL® se angajează să aducă pe piață cele mai noi dispozitive care răspund nevoilor dinamice ale conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro
Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Kingston Digital este lider la vânzările de SSD-uri

Publicat

pe

De

  • O cotă de piață de 28%
  • Poziția solidă a activității continuă și în 2023

București, România – 20 noiembrie 2023 – Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc. lider mondial în domeniul produselor de memorie și al soluțiilor tehnologice, anunţă poziţionarea sa de către TrendForce ca cel mai bun furnizor third-party de SSD-uri, pentru tot anul 2022. Pe baza cifrelor furnizate de TrendForce, Kingston a reprezentat un procent uriaș de 28% din cele 114 milioane de unități livrate în 2022.

Conform celor mai recente date, piața globală de SSD-uri și-a rectificat dinamica cererii și ofertei în 2022. Acest lucru vine după o criză de circuite integrate (IC) care a încetinit piața în 2021. Chiar şi aşa,  livrările globale de SSD au scăzut cu doar 114 milioane de unități livrate în 2022 – o scădere de 10,7% față de anul precedent.

Cu toate acestea, Kingston a rămas liderul principal al livrărilor de SSD în 2022, menținând un avantaj solid și o creștere a cotei de piață față de 2021. Chiar și cu provocările de pe piață, primii cinci furnizori terți (non-semiconductori) au reprezentat aproape 60% din totalul livrărilor în 2022. Rezultatele au consolidat Kingston ca lider clar în producția de SSD-uri, deoarece furnizorul de pe locul al doilea a reprezentat doar 9% din totalul pieței.

În condițiile în care economia globală încă se confruntă cu dificultăți în 2023, perioadă în care livrările de notebook-uri și desktop-uri s-au confruntat cu limitări, producătorii de memorii au gestionat în mod strategic povara stocurilor, reușind astfel să ofere prețuri competitive în strategiile lor de vânzare. Pe măsură ce al treilea trimestru se apropia de final, situația de pe piață a cunoscut o transformare rapidă, determinată în principal de costurile mai mici de producție ale furnizorilor de module NAND Flash. Această schimbare a fost deosebit de evidentă în dinamica costurilor pentru SSD-uri, favorizând în cele din urmă producătorii de module cu stocuri mai puțin costisitoare.

Cererea de SSD-uri PCIe 4.0 NVMe continuă să definească peisajul pieței, forțând producătorii de module să treacă de la SATA la PCIe. TrendForce prezice că furnizarea de upgrade-uri NVMe va spori probabil notorietatea mărcii și va continua să stimuleze livrările. În 2022, Kingston și-a extins gama de produse, precum și ofertele din categoriile de memorii externe și criptate. Odată cu lansarea în 2022 a noii sale unități NV2, aceasta a devenit rapid cea mai populară din gama Kingston, cu peste 12 milioane de unități vândute în întreaga lume de la lansare. În urma succesului înregistrat de premiatul SSD Kingston FURY Renegade, Kingston a reîmprospătat unitatea pentru a include o opțiune de radiator, ideală pentru gamerii care se joacă pe console și PC. Acest lucru evidențiază concentrarea continuă a Kingston pe dezvoltarea de soluții NVMe de înaltă calitate.

Pe lângă extinderea portofoliului său de produse pentru a se alinia cât mai bine la tendințele de cumpărare ale clienților, Kingston oferă asistență de top pentru vânzări și acces la experți și ingineri. Acest lucru a dus la peste trei decenii de succes în ceea ce privește fiabilitatea și asistența pentru clienți. Clasarea Kingston pe locul 1 pe piața SSD nu este o surpriză, în condițiile în care aceeași abordare în cadrul diviziei DRAM a determinat compania să fie cel mai mare furnizor third-party de module de memorie pentru al 20-lea an consecutiv.

„Este o onoare să obținem locul 1 pentru încă un an”, a declarat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager Kingston EMEA. „Încă de la început, Kingston a rămas fermă în angajamentul nostru de a ne servi clienții și partenerii din întreaga lume și, tocmai prin intermediul acestor relații puternice și durabile, afacerea noastră cu SSD a cunoscut o creștere remarcabilă. Rezultatele recente dezvăluite de TrendForce reprezintă o dovadă a dedicării și a muncii asidue a întregii noastre echipe și suntem recunoscători pentru recunoașterea și succesul pe care îl împărtășim cu ei.”

Pentru mai multe detalii vizitați kingston.com.

Urmăriți Kingston și pe:

YouTube              Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Despre Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LLP și Kingston Technology Company, Inc. fac parte din același grup corporativ („Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie din lume. De la big data, la laptopuri și PC-uri, la dispozitive bazate pe IoT, cum ar fi tehnologia inteligentă și cea purtabilă, la design-in și producție sub contract, Kingston contribuie la furnizarea de soluții utilizate pentru a trăi, a lucra și a te distra. Cei mai mari producători de PC-uri și companii de găzduire în cloud din lume depind de Kingston pentru nevoile lor de producție, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia folosită de întreaga lume în fiecare zi. Ne străduim dincolo de produsele noastre pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și pentru a oferi soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre modul în Kingston Is With You, vizitați Kingston.com.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Anvelope de Vară – Investiția Care Definește Performanța și Siguranța Conducerii Tale Estivale

Publicat

pe

Vara aduce cu sine nu doar temperaturi ridicate și drumuri spre destinații însorite, ci și provocări unice pentru vehiculul tău. Alegerea corectă a „anvelopelor de vară” este crucială pentru a asigura performanța optimă a mașinii și pentru a garanta siguranța călătoriilor tale. În acest articol, vom explora aspecte esențiale care ar trebui să ghideze alegerea anvelopelor de vară, oferindu-ți informațiile necesare pentru a face o decizie informată.

De Ce Sunt Anvelopele de Vară Atât de Importante?

Când temperaturile cresc, performanța anvelopelor tale poate fi profund afectată. Anvelope vară sunt special concepute pentru a rezista la căldură intensă, oferind o aderență și o tracțiune superioare pe drumuri uscate și umede. Aceste anvelope sunt fabricate dintr-un compus de cauciuc special, care nu se înmoaie în căldură, menținând astfel stabilitatea și eficiența la frânare.

Selectarea Anvelopelor de Vară Potrivite

Când vine vorba de selectarea anvelopelor de vară, există câteva aspecte cheie de luat în considerare:

  1. Compoziția Cauciucului – Asigură-te că alegi anvelope realizate dintr-un compus de cauciuc care să reziste la temperaturi ridicate și să-ți ofere aderența necesară.
  2. Profilul Benzii de Rulare – Un profil optimizat pentru vară te va ajuta să menții controlul mașinii, chiar și în condiții de ploaie.
  3. Rezistența la Rulare – Acest factor influențează consumul de combustibil al mașinii tale. Anvelopele cu o rezistență la rulare scăzută te pot ajuta să economisești combustibil.

  O Varietate de Opțiuni

Piața oferă o gamă largă de anvelope de vară, de la cele destinate vehiculelor sportive la cele pentru mașini de familie sau SUV-uri. Este important să alegi anvelope care se potrivesc specificului mașinii tale și stilului tău de conducere.

Siguranța înainte de Toate

Când vine vorba de anvelopele de vară, siguranța nu trebuie compromisă. Anvelopele bine alese vor asigura o distanță de frânare eficientă și vor reduce riscul de acvaplanare, un factor crucial pentru siguranța ta și a pasagerilor tăi.

Concluzie

Alegerea anvelopelor de vară potrivite nu este doar o decizie practică, ci una care influențează direct experiența ta de conducere și siguranța pe drum. Cu opțiunile potrivite și o întreținere adecvată, te poți bucura de fiecare călătorie estivală, știind că ai făcut alegerea corectă pentru tine și mașina ta.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Vâlcea Vâlcea
Turism4 ore inainte

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea...

Uncategorized14 ore inainte

realme anunţă peste 200 milioane de telefoane vândute la nivel global

București, România – 27 noiembrie 2023 – realme a anunțat oficial că livrările sale globale de smartphone-uri au depășit 200 milioane...

Uncategorized15 ore inainte

AOC și Philips Monitors fac progrese remarcabile în procesul de sustenabilitate, confirmate de certificarea EPEAT Climate+

București, 28 noiembrie 2023 – MMD, unul dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, partener licențiat al brandurilor...

Exclusiv22 de ore inainte

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite – Ziarul Incisiv de Prahova

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Uncategorized2 zile inainte

Samsung desemnat ,,Cel mai bun angajator din lume” pentru al patrulea an consecutiv de către Forbes

București, România – 27 noiembrie 2023 – Samsung Electronics a fost desemnat în luna noiembrie ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume”...

Afaceri2 zile inainte

Beneficiile serviciilor profesionale de optimizare SEO

O prezență online puternică este esențială pentru orice afacere, indiferent de dimensiune sau domeniu. **Serviciile profesionale de optimizare SEO** pot...

Exclusiv2 zile inainte

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv3 zile inainte

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv5 zile inainte

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Uncategorized5 zile inainte

PENNY România ajunge la o rețea de 355 de magazine

PENNY continuă să se extindă rapid în România și inaugurează două noi magazine, unul în București, iar celălalt în Corunca,...

Uncategorized5 zile inainte

Miaunismul: un nou curent în artă inspirat de creativitatea pisicilor

Prin campania Artă Miaunistică, Whiskas își propune să încurajeze adopțiile și să arate că viața alături de pisici este mult...

Uncategorized5 zile inainte

Inovație fără limite și demonstrații spectaculoase la evenimentul regional Dyson Next Gen Living din București

București, 23 noiembrie 2023: Dyson, compania globală de tehnologie renumită pentru inovațiile sale, a marcat lansarea unor produse revoluționare în cadrul...

Uncategorized6 zile inainte

Sinonim cu Pionieratul

O Istorie prin Inovație În peisajul dinamic al dezvoltării imobiliare comerciale, Genesis Property se distinge ca un pionier, un vizionar...

Uncategorized6 zile inainte

Premieră în peisajul imobiliar românesc

Peste 20 milioane de Euro investite pentru Faza II a proiectului YUNITY Park: pădure urbană, promenadă etajată și energie regenerabilă...

Exclusiv6 zile inainte

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III) – Ziarul Incisiv de Prahova

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Eveniment6 zile inainte

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL...

Știrile Săptămânii