Connect with us

Social

Regăsirea Ființei prin Știință și Credință – Eveniment de anvergură la Târgu Jiu

Publicat

pe

La data de 6 aprilie 2024, orașul Târgu Jiu a fost gazda unui eveniment cultural și spiritual de anvergură, care a reunit peste 7000 de participanți pe Stadionul Municipal. Organizat de Consiliul Județean Gorj și Primăria Municipiului Târgu Jiu, împreună cu colaborarea Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, evenimentul a fost un punct de întâlnire important pentru comunitate.

Sub titlul „Regăsirea Ființei prin Știință și Credință”, a avut loc un dialog captivant între două personalități marcante: preotul și profesorul universitar dr. Constantin Necula și distinsul academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Discuțiile lor au explorat intersecțiile dintre spiritualitate și știință, încercând să ofere răspunsuri la întrebări fundamentale despre existență și credință. Evenimentul a fost moderat de către cunoscuta prezentatoare TV, Florentina Fântânaru. Prin acest dialog, participanții au avut ocazia să se apropie mai mult de înțelegerile profunde ale ființei umane, într-un cadru care a îmbinat cu armonie gândirea academică și înțelepciunea spirituală, contribuind astfel la îmbogățirea vieții culturale și spirituale a comunității din Gorj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, a transmis mulţumiri tuturor celor ce au făcut posibil acest eveniment: „Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a făcut posibil acest eveniment, de la organizatori la participanți, pentru că ați ales să petreceți aceste momente speciale alături de noi. Sunt profund recunoscător pentru energiile pozitive, pentru schimbul de idei și pentru inspirația pe care fiecare dintre voi a adus-o în cadrul acestui eveniment.” – a fost mesajul transmis de Preşedintele C.J. Gorj pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Idei pentru amenajarea unui fiset metalic cu 3 rafturi si seif inclus!

Publicat

pe

fiset metalic

In mediul de afaceri din ziua de azi, organizarea si securitatea documentelor sunt prioritare pentru eficienta si confidentialitate. Un fiset metalic cu 3 rafturi si seif inclus este un element esential al mobilierului de birou care poate optimiza aceste aspecte. In acest articol, vom explora idei ingenioase pentru amenajarea acestui tip de mobilier, luand ca exemplu modelul PLUS 61003954, pentru a asigura o organizare impecabila si o securitate sporita.

Importanta unui fiset metalic

Functionalitate si utilitate

Un fiset de la viamond.ro nu este doar un simplu obiect de mobilier de birou, ci o investitie in eficienta si securitatea afacerii tale!

Confidentialitate si protectie

Seiful inclus ofera un spatiu sigur pentru documente si obiecte valoroase, asigurand confidentialitatea informatiilor sensibile.

Caracteristicile modelului PLUS 61003954

Dimensiuni si material

Cu dimensiunile sale de 90x40x192 cm si fiind fabricat din otel, acest model ofera durabilitate si un spatiu generos pentru depozitare.

fiset metalic

fiset metalic

Incuietori sigure

Dotat cu incuietori sigure, atat pentru fiset, cat si pentru seif, acest model ofera un nivel ridicat de securitate.

Polite reglabile

Politele reglabile pot sustine pana la 50 kg fiecare, permitand organizarea flexibila a documentelor.

Sugestii de amenajare

Seif – Obiecte de valoare

Foloseste seiful pentru depozitarea obiectelor de valoare precum bijuterii, ceasuri, bani sau documente confidentiale.

Primul raft de sus – Bibliorafturi

Organizeaza bibliorafturile in ordine alfabetica (de la A la M) sau cronologica (de la anul 2000 la 2012, spre exemplu) pentru o accesare usoara a documentelor.

Al doilea raft – Dosare

Pastreaza dosarele importante pe al doilea raft, pentru o organizare eficienta a informatiilor.

Al treilea raft – Bibliorafturi

Rezerva al treilea raft pentru bibliorafturile ramase (de la N la Z si de la 2013 la 2024), mentinand o ordine logica si accesibila.

Baza fisetului – Topuri de hartie

Utilizeaza baza fisetului pentru stocarea topurilor de hartie, asigurandu-te ca sunt la indemana oricand e nevoie.

Flexibilitate si adaptabilitate

Orice alta varianta de amenajare este apreciata, atata timp cat se respecta o logica unitara pentru gasirea si accesarea rapida a documentelor.

Amenajarea inteligenta a unui fiset cu 3 rafturi si seif inclus aduce numeroase avantaje intr-un mediu de afaceri sau chiar acasa. Aceasta investitie nu numai ca optimizeaza organizarea documentelor, dar si sporeste securitatea si confidentialitatea informatiilor!

Intrebari frecvente

Care sunt avantajele utilizarii unui fiset metalic cu seif inclus?

Un astfel de fiset ofera spatiu de depozitare sigur si organizat pentru documente si obiecte valoroase, asigurand confidentialitatea si securitatea acestora.

Cum pot sa aleg un fiset metalic potrivit pentru nevoile mele?

Este recomandat sa alegi un fiset care sa corespunda dimensiunilor si cerintelor de securitate ale spatiului tau de lucru, precum si sa fie fabricat din materiale durabile.

Ce masuri de securitate trebuie sa iau in considerare atunci cand folosesc un seif inclus intr-un fiset metalic?

Asigura-te ca utilizezi incuietori sigure si ca pastrezi cheile intr-un loc confidential, pentru a preveni accesul neautorizat.

Pot folosi un fiset cu seif inclus si acasa?

Da, un astfel de obiect de mobilier poate fi folosit la domiciliu pentru a organiza documente importante si pentru a pastra obiectele valoroase in conditii de siguranta.

Care sunt caracteristicile cheie ale modelului PLUS 61003954?

Acest model este fabricat din otel durabil, are dimensiuni generoase si este echipat cu incuietori sigure atat pentru fiset, cat si pentru seif, oferind o solutie completa pentru organizarea si securitatea documentelor.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin re-incarcare.ro  

Publicat

pe

De

incarcare-prepay

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin intermediul re-incarcare.ro  

Reîncărcarea unei cartele PrePay a devenit ceva simplu ca bună ziua. Internetul a pus umărul destul de serios la simplificarea acestui proces, iar datorită automatizărilor astăzi ne putem cumpăra o reîncărcare PrePay online în maxim 2 minute prin intermediul portalurilor de genul re-incarcare.ro. De fapt în afară de rapiditate și comoditate, există mai multe motive pentru a folosi acest portal în scopul achiziției de reîncărcări PrePay, după cum urmează:

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin intermediul re-incarcare.ro                          

  1. Economisești foarte mult timp. Utilizarea serviciilor online reușește în ziua de azi să ne ia foarte multe drumuri din picioare. Este mult mai rapid să cumperi o reîncărcare Orange spre exemplu, online, decât să te îmbraci, să pleci spre cel mai apropiat magazin din care se pot achiziționa reîncărcări electronice pentru cartele PrePay. Operațiunea de reîncărcare a cartelelor PrePay cu cash este una destul de anevoioasă în ziua de azi.
  2. Economisești bani. Mulți dintre noi locuim în zona rurală, iar în aceste regiuni știm cu toții faptul că nu prea există magazine, iar cele puține care încă mai sunt active pot fi situate la kilometri distanță de noi. Astfel, suntem nevoiți să ne deplasăm cu mașina pentru a ne reîncărca telefoanele, iar acest lucru costă destul de mult. Folosind re-incarcare.ro reușim să economisim atât timp, cât mai ales bani prețioși dacă punem în calcul deplasările.
  3. Scapi de cozi. Nimic nu este mai enervant decât statul la coadă, cred că putem cădea cu toții de acord asupra acestui aspect. Oriunde ai merge, că discutăm despre centrele operatorilor de telefonie mobilă ori vreun supermarket, magazin de cartier, o să fii nevoit să stai la coadă pentru a-ți putea reîncărca a ta cartelă PrePay. Online însă, nu stă nimeni la coadă, la portal se pot conecta mii de utilizatori simultan.
  4. Rezolvi problema în 2 minute. Achiziția unei reîncărcări PrePay prin intermediul re-incarcare.ro durează maxim 2 minute. Sistemul este conceput în așa fel încât utilizatorul nu are nevoie de cont pe site, iar acest lucru grăbește foarte mult procesul de achiziție. Dacă datele bancare sunt salvate în browser, este posibil să cumperi o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom în mai puțin de 2 minute, ceea ce este de-a dreptul fantastic.

    incarcare-prepay

    incarcare-prepay

  5. Portalul este deschis non stop. Nu contează momentul zilei în care ți-au expirat beneficiile. Ne aducem cu toții aminte de era când internetul nu era așa dezvoltat și nu se puteau cumpăra reîncărcări PrePay online. Dacă ne expirau beneficiile noaptea nu aveam de unde să reîncărcăm deși poate aveam nevoie de telefon ca de aer. Ei bine, vremurile s-au schimbat destul de mult iar astăzi avem portalul re-incarcare.ro deschis non stop.
  6. Prețurile sunt foarte bune. De fapt, portalul nu percepe niciun comision pentru vânzări. Prețurile pentru reîncărcările PrePay sunt aceleași cu ale operatorilor de telefonie mobilă disponibile în punctele lor de lucru. Așadar nu există posibilitatea ca direct la operator să fie prețuri mai bune. Dacă există mici diferențe de câțiva bani este din cauza diferenței de schimb valutar, prețurile sunt în Euro apoi convertite în RON.
  7. Primești bonusuri suplimentare. Lăsând la o parte bonusurile oferite de operatori pentru fiecare reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom pe care o achiziționezi, platforma re-incarcare.ro are un sistem propriu de bonusare, de fidelizare a clientelei. Indiferent de operator, la fiecare reîncărcare vei avea parte de un mic cadou, astfel încât să devii client fidel platformei și să revii lună de lună acolo unde simți că ești respectat.
  8. Reîncarci Orange, Vodafone și Telekom. Platforma este una optimizată și pentru utilizatorii de mai multe cartele PrePay, de la operatori diferiți. Astfel, lună de lună se pot reîncărca orice fel de cartele dintr-un singur loc: Orange, Vodafone și Telekom. Aduceți-vă aminte ce calvar era în urmă cu 20 de ani să deții două numere de telefon de la doi operatori diferiți, trebuia să faci două drumuri diferite pentru a le reîncărca.
  9. Procedura de reîncărcare constă în 2 pași simpli. Primul pas este completarea câmpurilor de pe prima pagină a portalului, care ne ajută să ajungem la opțiunea de reîncărcare dorită, în timp ce al doilea pas este plata cu cadrul. După acești doi pași, avem beneficiile în cont, o operațiune gândită să fie simplă și foarte rapidă.
  10. Datele tale personale sunt în siguranță. Cei de la re-incarcare.ro garantează faptul că nu vor da altora datele de contact ale clienților, lucru de apreciat. Mulți dintre noi ne trezim cu telefoane suspecte sau SMS-uri promoționale la niște produse care nu ne interesează și ne întrebăm de unde oare fac rost aceste companii de marketing de numerele noastre de telefon. Ei bine, cei de la re-incarcare.ro garantează că ei nu vor da niciodată datele clienților altora, cu atât mai puțin să le folosească ei în scopuri de marketing.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Termenul de depunere a proiectelor , în cadrul apelului dedicat IMM-urilor, prelungit prin ordin de ministru

Publicat

pe

De

Proiectelor Europene

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a prelungit, oficial, prin ordin de ministru, termenul de depunere a proiectelor pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”. Data până la care pot fi depuse cereri de finanțare în sistemul informatic MySMIS2021/SMIS2021+, conform ordinului nr. 1020 din 16.04.2024, este 20 mai 2024, ora 24:00.

Decizia de prelungire a termenului de depunere a proiectelor a fost luată ca urmare a interesului manifestat de potențialii beneficiari în accesarea fondurilor disponibile în cadrul Programului Tranziție Justă 2021-2024.

Consiliul Județean Gorj încurajează, pe această cale, antreprenorii din județ să își concretizeze proiectele sau ideile de proiecte, să întocmească documentațiile necesare și să le depună, având în vedere disponibilitatea MIPE de a prelungi, în funcție de interesul manifestat, termenele până la care pot fi accesate fondurile în cadrul PTJ 2021-2027.

Reiterăm, pe această cale, că interesul instituției este acela de a maximiza procentul de absorbție a fondurilor din PTJ, sprijinind orice inițiativă care contribuie la dezvoltarea și diversificarea economică la nivelul județului Gorj.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv17 ore inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (II) – Ziarul Incisiv de Prahova

Asa cum va dezvaluiam, in data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe...

ExclusivO zi inainte

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

UncategorizedO zi inainte

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
TurismO zi inainte

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

UncategorizedO zi inainte

Bucureștenii pasionați de tenis sunt invitați ca spectatori la turneul pentru profesioniști Future Open by Samsung Galaxy AI

Samsung este partenerul oficial al turneului de tenis ITF organizat de Clubul Sportiv North Tennis din București luna aceasta București,...

Exclusiv2 zile inainte

Coruptie la Prefectura Prahova/Un nou dosar penal/Vizat chiar Virgiliu Nanu – fost șef la OCPI, fost prefect de Prahova din partea PSD și candidat la postul de șef al Consiliului Județean Prahova (I)

In data de 09.05.2024, sub nr R33/459 a fost inregistrata plangerea penala la Parchetul de pe Langa Inalta Curte de...

Exclusiv2 zile inainte

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Eveniment2 zile inainte

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Cum este diversitatea culturală în Galați Cum este diversitatea culturală în Galați
Cultură2 zile inainte

Cum este diversitatea culturală în Galați?

Galați, situat în nord-estul României, la confluența râurilor Siret și Prut cu Dunărea, este un oraș care se distinge prin...

Exclusiv2 zile inainte

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Exclusiv2 zile inainte

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Exclusiv2 zile inainte

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Exclusiv3 zile inainte

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Exclusiv3 zile inainte

Cu obraznicia și tupeul marca PSD, Andrei Volosevici se filmează pozând în salvatorul cetății

Consilierul local Cristian Ganea, despre comportamentul primarului Volosevici care descopera…apa calda si se lauda cu proiecte incepute în mandatul trecut:...

Exclusiv4 zile inainte

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

La 18 ani de activitate, pastel dă volumul mai tare proiectelor creative care aduc schimbări pozitive în societate și trimite...

Exclusiv4 zile inainte

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Știrile Săptămânii