Connect with us

Afaceri

Mutare bombă în justiție. Unde a ajuns să lucreze procurorul lui Kovesi | JiulAZI

Publicat

pe

Gheorghe Stan este noul şef al Secţiei speciale pentru magistraţi. Procurorul Stan a fost ales şef al Secţiei speciale pentru anchetarea magistraţilor. Anunţul a fost făcut de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Validarea a avut loc, în ciuda eforturilor disperate ale grupării Lazăr-Kovesi de a împiedica această numire şi în ciuda atacurilor concertate ale sistemului împotriva funcţionării acestei secţii speciale.

Gheorghe Stan a fost până acum adjunct al Inspecţiei Judiciare.

Procurorul a obţinut, săptămâna trecută, cel mai mare punctaj la interviul pentru ocuparea postului de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea magistraţilor. El a devansat-o pe Florena Sterschi, cea care conduce interimar secţia.

Conform datelor publicate de CSM, Gheorghe Stan a obţinut un punctaj de 9,33, în timp ce Florena Sterschi a obţinut 8,33 puncte. Fiecare dintre cei doi candidaţi a susţinut un interviu de o jumătate de oră.

Gheorghe Stan a spus că există un „sentiment de insecuritate în ceea ce priveşte protecţia imaginii procurorului şi a activităţii acestuia şi a persoanei sale”, vorbind, de asemenea, despre „frecvenţa ridicată a modificărilor legislative din ultima perioadă care îngreunează asimilarea şi punerea lor coerentă şi clară în practică şi într-un timp cât mai scurt”.

La rândul său, Florena Sterschi a susţinut necesitatea transformării Secţiei pentru investigarea magistraţilor în direcţie, având în vedere volumul mare de muncă a instituţiei. Florena Sterschi conduce interimar seţia înfiinţată în octombrie 2018.

Concursul pentru ocuparea postului de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea magistraţilor a fost lansat în noiembrie 2018, iar rezultatele finale aces acestuia vor fi prezentate plenului CSM, în vederea validării.

Gheorghe Stan, cel care va prelua de la Florena Streschi, conducerea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, a ocupat funcţia de adjunct al Inspecţiei Judiciare şi, în 2017, a coordonat echipa care a derulat controlul la Direcţia Naţională Anticorupţie, control finalizat cu un raport “ciuntit”, ulterior, de către Secţia de Procurori de la CSM. Însă, concluziile acelui raport au stat, în cele din urmă, la baza declanşării de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a procedurii de revocare a Laurei Kovesi de la şefia DNA.

 

Decizia de ieri a Plenului CSM, prin care a validat concursul pentru Secţia specială, vine în condiţiile în care mai mulţi pioni ai sistemului încearcă să anuleze metodologia prin care pot fi ocupate funcţiile de conducere şi de execuţie a acestei structuri. Unul dintre “martorii oculari” ai protestelor ilegale din Piaţa Victoriei, din 10 august 2018, procurorul militar Bogdan Ciprian Pîrlog, a deschis, la Curtea de Apel Piteşti, o acţiune în civil prin care solicită instanţei anularea Hotărârilor Plenului CSM nr. 910 şi 911, din 19 septembrie 2018. Cele două acte au aprobat Regulamentele privind numirea procurorilor în funcţii de conducere şi de execuţie în cadrul Secţei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, scrie jurnalul.antena3.ro.

Facebook Comments

Afaceri

Cum iti dezvolti afacerea de web design gasind clientul ideal?

Publicat

pe

De

DCA

Clientii sunt coloana vertebrala a oricarei companii care ofera servicii dedicate pentru dezvoltarea afacerilor acestora in mediul online. Fara clienti nu iti asiguri posibilitatea de a-ti dezvolta serviciile actuale sau de a face afaceri care sa te claseze in randul celor mai puternici competitori.

Mai jos gasesti principalele moduri in care iti poti dezvolta serviciile oferite de o agentie web design printr-o serie de recomandari menite sa iti asigure o mai buna intelegere asupra situatiei tale actuale.

Cunoaste-ti clientul ideal

Cine isi cunoaste clientul ideal atunci isi asigura o baza solida de clienti noi care asteapta sa acceseze serviciile sale. Avand o intelegere clara a clientului tau perfect – cu care ti-ar placea cel mai mult sa colaborezi – poti crea un avatar detaliat al acestuia.

Astfel incat, sa ai tot timpul in minte imaginea acestuia cuprinzatoare, cu referire la nevoile, cerintele si asteptarile sale. Din acest punct incolo toate creatiile de continut, web design, mesaje de marketing, campanii de vanzari, toate aceste date sa se adreseze direct dorintelor acestui client ideal.

Cateva sfaturi pentru a-ti defini clientul ideal:

  • Ce tip de client se potriveste cel mai bine serviciilor tale actuale de web design;
  • Consulta alte persoane care au experienta in realizarea unui astfel de profil;
  • Aminteste-ti constant ca selectarea unei nise de clienti ideali si concentrarea pe nevoile acestora nu ii va indeparta pe ceilalti. Astfel, clientul ideal o sa fie parte importanta din subansamblul perfect al celor pe care ii vei ajuta in proiectele lor de web design.

Exemplificare

Sa presupunem ca acest client ideal este un antreprenor care isi doreste sa isi inceapa propria afacere. In acest caz, toate instrumentele tale de marketing au ca scop atragerea acestui client specifici, insa doar unii oameni vor rezona cu mesajul tau. Chiar daca nu se potrivesc cu profilul tau de client ideal, le vei anula posibilitatea de a lucra cu tine? Nu! Cel putin se potrivesc cu o parte din descrierea clientului tau ideal.

In timpul procesului de definire a profilului de client ideal, dincolo de mesajul folosit in postari, anunturi, studii de caz care vor atrage clienti care se incadreaza in acel profil, trebuie sa iti intelegi foarte bine provocarile tale din domeniul web design-ului:

  • Constientizarea problemelor intampinate de clientii clientului tau;
  • Examinarea posibilelor optiuni si solutii;
  • Evaluarea celor mai bune alegeri;
  • Decizia de a folosi o strategie de web design in detrimentul altora, etc.

Odata ce sunt stabilite toate aceste criterii de lucru trebuie sa oferi oricarui client continutul necesar astfel incat cumparatorii care ii vor accesa website-ul sa fie ghidati in fiecare punct al navigarii lor pe site.

Toate aceasta calatorie trebuie sa fie asociata cu apeluri evidente la actiune. Ideea e sa produci intotdeauna mesajul corect si sa soliciti la actiune persoana potrivita la momentul potrivit astfel incat urmatorul pas logi pe care il face sa fie decizia de a cumpara un produs sau serviciu listat in site-ul clientului tau.

Pentru orice problema poti avea o solutie, dar nu pentru orice client acea solutie va fi cea mai buna

O intelegere profunda a clientului tau inseamna sa ii cunosti punctele vulnerabile, problemele si provocarile. Ceea ce il ingrijoreaza si il tine treaz noaptea. Astfel poti afla ce isi doreste cel mai mult.

Si, tot astfel, poti vedea daca ai capacitatea de a rezolva conflictele pe care le intampina in segmentul sau de piata si daca ii poti garanta solutii cu rezultate pe termen scurt, mediu sau lung.

Inca de la bun inceput, recunoasterea veridica a capacitatii tale de a solutiona problemele clientilor tai e necesar sa fie una responsabila. Clientii vin si pleaca. Important e sa lucrezi cu oameni care vor isi atinga obiectivele impreuna cu tine. Acesta este clientul ideal.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/afaceri-antreprenoriat/cum-iti-dezvolti-afacerea-de-web-design-gasind-clientul-ideal

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Refurbished sau second hand – Ce alegem

Publicat

pe

De

laptops

Produsele refurbished sunt echipamente IT, acestea avand configuratii solide, ele fiind special realizate pentru a fi folosite de catre mediul de afaceri, dar si de catre utilizatorul obisnuit care doreste sa se bucure de toate avantajele pe care aceste produse le ofera. Produsele refurbished ies in evidenta prin faptul ca gradul lor de uzura este unul redus si de cele mai multe ori, chiar insesizabil. Acestea arata foarte bine, functionand si excelent, de aceea pot fi o solutie pentru o persoana sau o firma care isi doreste achizitionarea unor echipamente de calitate la un pret bun.

Produsele refurbished sunt apreciate si datorita garantiei pe care o pun la dispozitia utilizatorului, acesta bucurandu-se asadar de o garantie de minim 24 de luni. Unii comercianti ofera chiar si o extindere a acestei perioade cu pana la 60 de luni suplimentare. Produsele, de exemplu laptopurile refurbished, care ajung in acest stadiu au parte de o atentie sporita din partea celor care le verifica. Memoria RAM este testata pentru a se asigura ca aceasta este functionala, iar hard disk-ul este si el testat de specialisti, astfel incat el sa nu aiba nici un sector instabil.

Pentru ca un produs sa fie considerat a fi refurbished, specialistii verifica condensatorii placilor de baza, precum si sursele de alimentare. Se instaleaza si un sistem de operare pe fiecare produs, astfel incat sa se asigure faptul ca totul functioneaza perfect. Se mai pot de exemplu inlocui tastaturi, in cazul unor laptopuri, dar si acumulatorul, precum si monitoarele cu pixeli morti fiind testate si inlocuite in cazul in care apar unele probleme.

Spre deosebire de produsele refurbished care au parte de toate aceste avantaje, cele second hand nu se bucura de atat de multe avantaje, dar cu toate acestea ele ies in evidenta prin pretul lor mult mai redus in unele situatii. Datorita acestui criteriu, multe persoane au in vedere aceste produse, pretul fiind determinant in achizitionarea acestora.

Produsele second-hand mai pot avea si diverse probleme mai mici sau mai mari, de aceea trebuie alese cu atentie. In general insa, acestea au probleme destul de reduse precum unele zgarieturi pe carcasa sau defecte optice. Asadar principala diferenta intre produsele de tip refurbished si cele second-hand este diferenta de natura estetica. Echipamentele refurbished arata mult mai bine decat cele second hand, dar daca apelati la un vanzator cunoscut de produse second hand, atunci veti avea parte de un produs care functioneaza conform standardelor, desi are mici probleme.

Alegerea produsului potrivit depinde asadar in functie de anumite lucruri. Daca va doriti un produs care sa fie foarte apropiat de un produs nou, dar cu toate acestea sa nu platiti un pret putin mai redus, atunci un produs refurbished este o solutie buna. Daca criteriul cel mai important in alegerea unui produs este pretul, atunci un produs second-hand este o alegere mai buna pentru voi, acest produs satisfacandu-va nevoile. Cu toate acestea insa, exista si un risc in cazul produselor second-hand, de aceea trebuie sa achizitionati aceste produse doar de la vanzatori cat mai seriosi pentru a fi siguri de faptul ca nu au nici o problema.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Transport persoane – Transcarsrl.ro

Publicat

pe

De

Serviciile de închiriere a autovehiculelor sunt la mare căutare la ora actuală, întrucât aceste servicii sunt soluția ideală pentru o excursie de vis. Ceea ce face ca închirierea unui autovehicul să vă scutească de toate cheltuielile și fac ca drumul și călătoria să fie distractive și chiar fără probleme.

Transportul cu mașina personală

Tranportul cu o mașină personală implică și alte cheltuieli – cum ar fi costurile de asigurare și controalele de poluare, iar atenuarea acestora în caz de necesitate apare. Dar serviciile de închirieri auto vă asigură că nu trebuie să vă faceți griji pentru toate acestea, deoarece acestea sunt îngrijite de furnizorii de servicii. Astfel, închirierile de mașini oferă, de asemenea, un alt avantaj. Acestea economisesc timp și bani, fapt pentru care nu trebuie să vă faceți griji pentru aceste detalii minore, dar care consumă timp și vă asigurați că vă puteți concentra asupra călătoriei și a planurilor pe care le aveți.

Chiar dacă dețineți o mașină, uneori o călătorie pe distanțe lungi poate fi o încercare riscantă. Înainte de a vă îndrepta pe drum, ar putea fi necesar să efectuați unele reparații și verificări periodice pentru a vă asigura că vehiculul dvs. este în siguranță pentru a fi condus pe mai mulți kilometri. Dacă treceți cu vederea această problemă, puteți avea o problemă mai mare pe cap atunci când mașina dvs. se strică în mijlocul pustietății. Toate acestea pot fi evitate cu o singură vizită la serviciile de închiriere de mașini. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți una dintre numeroasele mașini sau închirieri de autovehicule de la Trancarsrl.ro, de exemplu, unde aveți o ofertă diversă care vizează toate tipurile de vehicule care să se potrivească nevoilor dvs.

Toate autovehiculele sunt noi achiziționate, acreditate, iar serviciile pe care le oferim sunt la măsura așteptărilor dumneavoastră

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv3 ore inainte

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Revoltați că nu au avut niciun control asupra procesului de numire a noului CNATDCU, o parte din rectorii de universități...

ExclusivO zi inainte

Ma uimeste pasivitatea autoritatilor, altele decat politia, precum si a societatii civice, cu privire la abuzurile politiei locale/nationale fata de cetateni care nu “respecta” masurile instituite de starea de alerta si nu numai!

Revoltați că nu au avut niciun control asupra procesului de numire a noului CNATDCU, o parte din rectorii de universități...

ExclusivO zi inainte

Microsoft ajută 25 de milioane de oameni din întreaga lume să dobândească abilități digitale necesare economiei COVID-19

Microsoft Corp. a anunțat ieri o nouă inițiativă globală care vizează dezvoltarea abilităților digitale pentru 25 de milioane de oameni...

ExclusivO zi inainte

Certificare ISO 9001 pentru Fabrica Nokian Tyres din America de Nord

Noua fabrică Nokian Tyres din Dayton, SUA, a primit certificarea ISO 9001. Pentru a obține această certificare, companiile trebuie să...

ExclusivO zi inainte

Huawei Next Image 2020 așteaptă în continuare înscrieri: Peste 20 de mii de pasionați de fotografie din Europa și-au înregistrat deja lucrările în competiție

Huawei Consumer Business Group invită pasionații de fotografie din România să se înscrie în competiția globală Huawei Next Image 2020...

Exclusiv2 zile inainte

Experiența TV de acasă, la superlativ: TCL aduce în România seria X91 de televizoare QLED 8K

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel modial, recunoscut pentru vasta activitate de...

DCA DCA
Afaceri2 zile inainte

Cum iti dezvolti afacerea de web design gasind clientul ideal?

Clientii sunt coloana vertebrala a oricarei companii care ofera servicii dedicate pentru dezvoltarea afacerilor acestora in mediul online. Fara clienti...

Exclusiv3 zile inainte

Cititi si veti intelege ce nemernicie au indus guvernantii liberari in societate, cu atat mai mult acestia insista si acum in stare de alerta prin masuri coercitive si limitative/restrictive de drepturi!

”Fomiștii” statului român, din nou la coadă la Ambasadele SUA și Franței În plin război mai mult cu românii, decât...

Exclusiv4 zile inainte

Procurorii respectivi trebuiau cercetați pentru infracțiuni contra umanității în cazul cărora nu operează prescripția răspunderii penale, motiv pentru care nu există în cauză posibilitatea clasării acestei cauze pe motivul prescripției

În lunile mai- iunie 1990, pe raza Municipiului București , în Piața Universității, a avut loc cea mai mare și...

Exclusiv5 zile inainte

Infracțiuni contra umanității săvârșite de funcționarii statului român în era comunistă și ignorate de justiție

In perioada 15-16 mai 2020 a avut loca la Bucuresti Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale cu...

Exclusiv6 zile inainte

Millionmess.com, platforma online cu ajutorul căreia mesajele voastre rămân în istorie, vine din partea unui elev român!

În fiecare zi apar tot mai multe noutăți din punct de vedere tehnologic, în toate domeniile. Un lucru este cert....

Exclusiv6 zile inainte

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și un înger

Odată ce s-a dat semnalul deratizării Băncii Naționale a României de foștii turnători ai securității, începând cu întâiul ei sicofant,...

ExclusivO săptămână inainte

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 !!??

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 – dezvaluie Constantin Campeanu pe...

ExclusivO săptămână inainte

ALERTĂ MEDIA: Razer Ornata V2 oferă un avantaj necinstit mulțumită tehnologiei hibride

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial. CE:  Razer Ornata V2 este cea mai...

ExclusivO săptămână inainte

Valentin ,,Loază”, economist șef la Benereu, nu înțelege că deconspirarea turnătorului Manole nu e pentru el. Prin urmare, pozează în pedagog de școală nouă.

Odată ce s-a dat semnalul deratizării Băncii Naționale a României de foștii turnători ai securității, începând cu întâiul ei sicofant,...

ExclusivO săptămână inainte

Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor de bani publici, de la buget, la scutul pandemiei

Se strânge lațul anchetei în jurul lui Eugen Adrian Ionel Astfel după cum anunțam, revenim cu noi amănunte privind ”scandalul...

Știrile Săptămânii