Connect with us

Uncategorized

Sfaturi pentru o vacanță perfectă cu mașina

Publicat

pe

Vacanțele sunt cele mai așteptate perioade în rândul populației. Și pentru că acestea trebuie să fie liniștite și lipsite de situații neplăcute, un membru al echipei de anvelope premium, Nokian Tyres, oferă un ghid cu sfaturi utile pentru o călătorie sigură și plăcută.

Așadar, o pregătire corespunzătoare este necesară înaintea oricărui drum lung. Încărcarea și pregătirea mașinii pentru călătorie chiar înainte de plecare, într-un ritm alert, pot afecta spiritul de vacanță, creând o stare de stres și oboseală.  Martin Dražík, Product Manager Nokian Tyres Europa, este de părere că “Timpul capătă alte dimensiuni în timpul vacanței. Devine mai puțin important decât în restul anului. Autostrăzile nu sunt întotdeauna cea mai bună soluție; folosirea unor drumuri laterale poate fi, uneori, o idee bună. Chiar dacă petreceți șapte ore pe o rută care normal s-ar putea parcurge în șase ore, priviți partea plină a paharului: vă puteți bucura mai mult de peisaje decât ați face-o pe autostrăzi.

Pauzele au un rol esențial în evitarea stării de somnolență, mai ales că stabilirea locurilor de popas este permisivă, atât pentru șoferi, cât și pentru ceilalți pasageri și copii. “Atunci când alegeți să faceți un popas, gândiți-vă la un loc în care copiii și-ar dori să petreacă o zi. La o simplă căutare pe internet, puteți găsi câteva variante interesante.”, continuă Dražík.

Canicula poate afecta starea de funcționare a bateriei autovehiculului 

Înainte de a pleca într-o călătorie, șoferii trebuie să verifice mașina. Este foarte important de știut care este starea în care se află bateria autovehiculului, spre exemplu.

Canicula pune o presiune destul de mare asupra bateriei, cu atât mai mult cu cât aceasta este suprasolicitată de încărcarea telefoanelor, tabletelor sau media player-elor.”, spune Dražík.

Filtrul de aer trebuie înlocuit anual, iar aerul condiționat trebuie verificat periodic, cel puțin o dată la doi ani. Ținând cont de aceste sfaturi, atât șoferii, cât și ceilalți pasageri și animalele de companie se vor bucura de o temperatură confortabilă în timpul călătoriei.

Verificarea anvelopelor înainte de călătorie este esențială 

Înainte de a pleca la drum, șoferii ar trebui să verifice două aspecte ale anvelopelor. Prima este legată de presiunea din anvelope, iar a doua se referă la adâncimea benzii de rulare. Adâncimea benzii de rulare este foarte importantă, mai ales atunci când vremea este ploioasă. În cazul ploilor bruște de vară, este posibil ca anvelopele uzate să nu poată îndepărta o cantitate suficientă de apă de pe carosabil, ceea ce duce la acvaplanare. O anvelopă sigură are adâncimea benzii de rulare de cel puțin 4 milimetri.

Șoferii pot verifica presiunea din roți în benzinării sau vulcanizări. Călătoriile spre destinațiile de vacanță aduc cu sine o încărcătură maximă autovehiculului – atât din punctul de vedere al numărului de pasageri, cât și din punctul de vedere al bagajelor. De aceea, presiunea din anvelope trebuie să fie  maximă. Acest aspect poate fi verificat și în manualul autovehiculului. O presiune corectă în anvelope eficientizează consumul de combustibil, crește durata de viață a anvelopelor și asigură un condus fără griji.

Un alt aspect important, care însă nu ține de funcționalitatea mașinii, ci de rapiditatea cu care șoferul poate reacționa în diferite situații, atunci când este departe de casă, ar fi parcarea autovehiculului cu fața înspre ieșirea din parcare. “În acest fel, șoferii pot pleca mai repede în cazul în care are loc vreun incident – de exemplu, dacă sunt nevoiți să conducă până la spital.”, completează Martin Dražík.

Ghid de sfaturi utile pentru o vacanță fără griji 

  1. Programarea unei vizite în service înaintea fiecărui drum lung

Programarea unei vizite în service cu ceva timp înainte de plecarea în vacanță este ideală. Cel mai bine este ca inspecția autovehiculului sau achiziționarea unui set nou de anvelope să se facă în altă lună decât cea în care se face plecarea. Centrele de servicii Vianor oferă posibilitatea de plată în rate.

  1. Un set de anvelope sigure

Șoferii trebuie să se asigure că presiunea din anvelope este cea corectă, atât pentru anvelopele cu care este dotat autovehiculul, cât și pentru roata de rezervă. În cazul în care șoferii uită să strângă piulițele atunci când au schimbat anvelopele, nu e târziu să o facă chiar și în momentul plecării. Reglarea alinierii anvelopelor este necesară pentru a evita o uzură neuniformă sau rapidă a anveloperlor.

  1. Un autovehicul curat în interior și exterior

Înainte de o călătorie lungă, șoferii trebuie să se asigure că debarasează orice lucru inutil din interiorul mașinii și că mașina este curată atât în ​​interior, cât și în exterior. De asemenea, trebuie să se asigure că parbrizul nu prezintă fisuri sau alte defecțiuni. Cea mai bună modalitate de a curăța parbrizul din interior este folosirea unui detergent ușor pentru sticlă și a unei cârpe din microfibră. Orice insecte din exterior ar trebui să fie îndepărtate rapid, înainte ca soarele să le facă să rămână lipite pe geam.

  1. Kit de prim ajutor

Pentru a fi pregătiți pentru orice situație de urgență, șoferii trebuie să se asigure că dețin un kit de prim ajutor, apă potabilă și o baterie externă pentru telefonul mobil. Descărcarea aplicației „112” este, de asemenea, o idee bună.

  1. Atenția șoferului este obligatorie pe tot parcursul drumului

După orice popas, șoferii trebuie să se asigure că toți pasagerii urcă în mașină. De asemenea, aceștia trebuie să verifice dacă toate bunurile de valoare (telefon, portofel, ochelari de soare) se află încă în posesia lor, după fiecare oprire. Dacă există mai mulți șoferi în mașină, este ideal să facă schimb la un anumit interval de timp, pentru o călătorie sigură.

Mai multe sfaturi utile despre condus în siguranță și anvelope de vară

Mai multe poze

Contacte:

Jaroslav Nálevka, PR manager McCann Prague, 00420 725 865 874,

jaroslav.pr@mccann.c

Zuzana Seidl, PR manager Nokian Tyres CE, 00420 603 578 866,

zuzana.seidl@nokiantyres.com

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Publicat

pe

De

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări

București, România – 12 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că a fost desemnat pentru al cincisprezecelea an consecutiv cel mai mare producător de semnalistică de către firma de cercetare de piață Omdia, reconfirmându-și astfel poziția de lider în piața globală a semnalisticii digitale.

Conform datelor Omdia, în 2023, Samsung nu doar că a dominat piața globală a semnalisticii cu o cotă de piață de 33%, dar a și vândut peste 2 milioane de unități – un număr record pentru companie.

Poziționarea noastră pe primul loc pe piața globală a semnalisticii timp de 15 ani consecutivi reflectă angajamentul nostru ferm față de inovație și capacitatea noastră de a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței și ale clienților noștri. Vom continua să aducem valoare clienților noștri prin furnizarea de dispozitive specializate, soluții și servicii adaptate nevoilor lor variate”, a declarat Hoon Chung, Vicepreședinte Executiv al Diviziei Visual Display, din cadrul Samsung Electronics.

Samsung Electronics aduce în mod constant pe piață produse de semnalistică adaptate diverselor nevoi ale mediului de afaceri.

  • The Wall este primul ecran modular din lume cu tehnologie micro LED. Datorită formatului său modular, The Wall le permite utilizatorilor să ajusteze dimensiunea, raportul și forma ecranului în funcție de preferințe și modalitatea de utilizare.
  • Smart Signage oferă o senzație excelentă de imersiune datorită profilului său ultra-subțire și designului uniform al ramelor.
  • Semnalistica pentru exterior este adaptată piețelor sportive, de referință și stațiilor de încărcare a vehiculelor electrice. Ecranele din portofoliul de semnalistică pentru exterior sunt concepute pentru a asigura o vizibilitate clară în orice condiții meteorologice.
  • Samsung Interactive Display este o tablă electronică optimizată pentru piața educațională, care pune instrumente educaționale la îndemâna profesorilor și studenților.

Extinderea gamei de produse The Wall este demonstrație a inovațiilor și a tehnologiei de vârf ale Samsung. Produsele precum The Wall All-in-One și The Wall for Virtual Production au fost alese de clienți pentru conveniența lor excepțională și pentru scenariile de utilizare unice, în timp ce The Wall a fost selectat ca display preferat pentru hoteluri de lux precum Atlantis The Royal din Dubai și Hilton Waikiki Beach din Hawaii.

Supremația Samsung în industria semnalisticii digitale se datorează angajamentului companiei față de inovație în produse și servicii. De exemplu, introducerea în luna ianuarie a primului display Micro LED transparent din lume a fost remarcată de experți din industrie ca fiind următoarea generație de ecrane comerciale, primind recunoașteri precum „Cel mai uimitor LED” și „Cel mai bun ecran transparent” din partea outletului de știri AV din America de Nord, rAVe.

Introducerea recentă a platformei Samsung Visual eXperience Transformation (VXT) demonstrează în continuare angajamentul Samsung față de inovația în domeniul display-urilor. Această platformă nativă în cloud combină conținutul și operațiunile de semnalistică la distanță pe o singură platformă sigură, oferind servicii și soluții care depășesc sfera hardware-ului și asigurând o funcționare și gestionare fără cusur pentru utilizatori.

Privind în viitor, piața globală a semnalisticii este pregătită pentru o creștere rapidă, cu o creștere anuală estimată de 8%, ceea ce ar duce la o dimensiune proiectată a pieței de 24,6 miliarde de dolari până în 2027, în creștere față de 14 miliarde de dolari înregistrate în 2020.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Fiset metalic + clasificator, oferta inovativa a unui furnizor profesionist!

Publicat

pe

fiset metalic

In lumea agitata a afacerilor si administratiei, gestionarea documentelor este vitala. Un furnizor profesionist de birotica si mobilier de birou intelege aceasta nevoie si isi propune sa ofere solutii inovatoare si eficiente. Astfel, Viamond.ro vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta inovativa ce consta intr-un clasificator si un fiset metalic, o combinatie perfecta pentru diverse institutii si companii.

Solutii pentru diverse medii de lucru

Indiferent daca este vorba despre o sectie de politie, un cabinet medical sau orice alt centru care interactioneaza constant cu clientii, organizarea si stocarea documentelor sunt cruciale. Clasificatorul si fisetul metalic oferite de Viamond.ro sunt ideale pentru aceste medii, permitand atat stocarea documentelor institutionale, cat si a dosarelor clientilor, candidatilor si altor persoane implicate.

Utilizare versatila

Unul dintre avantajele principale ale acestei oferte este versatilitatea in organizarea documentelor. Bibliorafturile cu dosare, contracte etc. pot fi aranjate in fiset si clasificator in functie de preferintele si necesitatile utilizatorilor. Acestea pot fi stocate alfabetic, cronologic sau dupa orice alt criteriu util, asigurand o gestionare eficienta si rapida a informatiilor.

Specificatii tehnice

Iata cateva specificatii tehnice ale fisetului metalic si clasificatorului oferite de furnizorul mentionat anterior:

Fiset metalic PLUS 61003985

  • Dimensiuni: 80x35x180 cm

  • Greutate: 39 kg

  • Capacitate: 50 kg per polita

  • Utilizare comerciala si industriala

  • Constructie sudata din otel, cu pereti simpli

  • 4 polite reglabile pe inaltime

  • Sistem de inchidere in 3 puncte (sus-jos, mijloc)

  • Incuietoare cu 2 chei

Clasificator PLUS 61003985

  • Dimensiuni: 46x62x132 cm

  • Greutate: 39 kg

  • Capacitate: 50-60 de dosare per sertar

  • Realizat din otel de inalta calitate, grosime 0.7 mm

  • Constructie robusta, sertare prevazute cu manere/zone de actionare

  • Port-eticheta de identificare pentru fiecare sertar

  • 4 sertare culisante prevazute cu sine pentru dosare suspendabile

  • Sistem de inchidere centralizat, o cheie inchide toate sertarele.

Durabilitate si certificari

Atat fisetul metalic, cat si clasificatorul sunt construite solid, garantand maximum de durabilitate in timp. Acestea beneficiaza de numeroase certificari, confirmand calitatea si fiabilitatea lor. Cu aceste produse, clientii pot fi siguri ca investesc in solutii durabile si eficiente pentru gestionarea documentelor.

In concluzie, oferta inovativa a furnizorului profesionist de birotica si mobilier de birou reprezinta o solutie ideala pentru institutii si companii ce necesita o gestionare eficienta a documentelor. Fisetul metalic si clasificatorul oferite aduc versatilitate, durabilitate si eficienta in stocarea si organizarea informatiilor.

Intrebari frecvente

Care sunt avantajele principale ale acestor produse?

Principalele avantaje includ versatilitatea in organizarea documentelor, capacitatea mare, durabilitatea si certificarile de calitate.

Pot fi personalizate aceste produse pentru nevoile specifice ale unei institutii?

Da, brandul sus-numit ofera optiuni de personalizare pentru a se potrivi nevoilor fiecarui client.

Care este capacitatea de stocare a clasificatorului?

Clasificatorul poate stoca intre 50 si 60 de dosare per sertar, asigurand spatiu suficient pentru documentele institutionale.

Ce garantii ofera furnizorul pentru aceste produse?

Furnizorul ofera garantii extinse pentru durabilitatea si calitatea produselor sale.

Care sunt termenele de livrare si instalare pentru aceste produse?

Termenele de livrare variaza in functie de locatie si preferintele clientului, dar Viamond.ro se angajeaza sa ofere servicii prompte si profesionale. Atat fisetul, cat si clasificatorul vin gata asamblate.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Publicat

pe

De

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până în prezent la Sistemul de Garanție -Returnare. Dintre aceștia, 25% returnează constant ambalajele SGR la punctele de returnare, iar 58% au returnat ambalaje SGR de cel puțin 3 ori până în prezent.

Studiul mai arată că peste 38% dintre persoanele care nu au participat încă la Sistemul de Garanție – Returnare intenționează să facă acest lucru în viitorul apropiat.

Consumatorii români cunosc SGR și apreciază sistemul ca fiind soluția cea mai bună pentru colectare și reciclare

Nivelul de notorietate al Sistemului de Garanție – Returnare în rândul populației este foarte ridicat, 96% dintre români cunoscând sistemul în prezent, în creștere față de noiembrie 2023, când acest procent era de 90%.

De asemenea, peste 70% dintre respondenți consideră Sistemul de Garanție – Returnare ca fiind cea mai bună soluție pentru colectarea și reciclarea ambalajelor.

75% dintre consumatori identifică RetuRO drept compania a cărei misiune este de a face România mai curată

Preocuparea RetuRO față de un mediu mai curat în România se reflectă și în percepția consumatorilor despre administratorul Sistemului de Garanție – Returnare. Astfel, 7 din 10 persoane identifică RetuRO drept compania a cărei misiune este aceea de a face țara mai curată și care întreprinde eforturi constante de a educa și de a încuraja în rândul populației un comportament responsabil față de mediu și față de importanța reciclării.

Gemma Webb, CEO și Președinte RetuRO SGR:

“Acest studiu ne confirmă faptul că românii au o preocupare reală pentru mediul înconjurător și își doresc să se implice și să recicleze. Sistemul de Garanție-Returnare le oferă un instrument accesibil și practic prin care pot face acest lucru.

Rezultatele studiului sunt foarte bune, iar premisele sunt optimiste, dacă ne uităm la faptul că majoritatea consumatorilor care nu au folosit încă Sistemul de Garanție – Returnare intenționează să-l adopte în viitorul apropiat. În același timp, cea mai mare parte dintre consumatorii români consideră SGR ca fiind cea mai bună soluție pentru colectarea și reciclarea ambalajelor.

Un aspect important pe care îl observăm este că familiaritatea consumatorilor a crescut pe măsură ce oamenii au început să își însușească sistemul în viața de zi cu zi. Campaniile de informare constante pe care RetuRO le-a derulat pe toate canalele și în toate punctele de contact au contribuit, de asemenea, la creșterea notorietății SGR în rândul românilor. Putem afirma cu încredere că SGR a dat startul unei schimbări structurale și culturale în România cu privire la importanța reciclării.”

Rezultatele înregistrate de Sistemul de Garanție – Returnare în primele 4 luni de funcționare reflectă progresul sistemului și o adoptare pe scară tot mai largă, creșterea fiind exponențială de la lună la lună. Peste 100 de milioane de ambalaje au fost returnate de către consumatori și peste 1 miliard de ambalaje a fost puse pe piață de către producători în această perioadă.

*Studiul a fost realizat de Kantar în luna martie 2024, pe un eșantion de 600 de persoane la nivel național, cu vârste între 18-64 de ani.

 

RetuRO Sistem Garanție Returnare S.A. (www.returosgr.ro) este o companie ce funcționează pe principiul not for profit – ceea ce înseamnă că eventualul profit realizat de companie în urma colectării de ambalaje de băuturi va fi reinvestit, exclusiv, în dezvoltarea SGR. Compania a fost creată de un consorțiu de trei acționari privați: Asociația Berarii României pentru Mediu (30%), Asociația Producătorilor de Băuturi Răcoritoare pentru Sustenabilitate (30%) și Asociația Retailerilor pentru Mediu (20%) și un acționar public, statul român, prin autoritatea centrală de mediu, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (20%).

RetuRO, administratorul SGR, funcționează cu finanțare exclusiv privată și are rolul de a asigura transparența asupra cantităților de ambalaje pentru băuturi puse pe piață și returnate de consumatori, contribuind la dezvoltarea durabilă a României, prin gestionarea responsabilă a deșeurilor de ambalaje, în vederea atingerii țintelor de reciclare impuse României de către Uniunea Europeană.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv16 ore inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Politică locală16 ore inainte

A fost semnat contractul execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”

Serviciile sociale de calitate, precum și asigurarea condițiilor beneficiarilor au reprezentat, permanent, o prioritate pentru Consiliul Județean Gorj, astfel că...

Exclusiv20 de ore inainte

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv2 zile inainte

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga – Ziarul Incisiv de Prahova

Astfel, acesta s-a prezentat tot cu ifose de smecher și a facut avansuri sexuale la mai multi participanti, motiv pentru care...

Exclusiv3 zile inainte

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Social3 zile inainte

Regăsirea Ființei prin Știință și Credință – Eveniment de anvergură la Târgu Jiu

La data de 6 aprilie 2024, orașul Târgu Jiu a fost gazda unui eveniment cultural și spiritual de anvergură, care...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Eveniment4 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Exclusiv4 zile inainte

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023! – Ziarul Incisiv de Prahova

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa...

fiset metalic fiset metalic
Uncategorized5 zile inainte

Fiset metalic + clasificator, oferta inovativa a unui furnizor profesionist!

In lumea agitata a afacerilor si administratiei, gestionarea documentelor este vitala. Un furnizor profesionist de birotica si mobilier de birou...

Exclusiv6 zile inainte

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Eveniment6 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Eveniment6 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Exclusiv7 zile inainte

Unele  perle sunt generate la mari adancimi, in cazul de fata „in putul gandirii”/Viceprimarul Mihai Savu – fost Presedinte PSD Comarnic -raspunde presiunilor la care este supus – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

UncategorizedO săptămână inainte

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

ExclusivO săptămână inainte

Polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii – Ziarul Incisiv de Prahova

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

Știrile Săptămânii