Connect with us

Afaceri

Prin ce difera noile solutii iluminat led de iluminarea traditionala?

Publicat

pe

In foarte multe locatii becurile conventionale nu mai exista, deoarece au fost inlocuite cu noile solutii iluminat led, iar acest trend continua sa predomine. Din dorinta de a economisi cat mai mult si de a evita efectuarea cheltuielilor de mentenanta, din ce in ce mai multe companii sau clienti privati aleg sa apeleze la noile tehnologii si sa fie in ton cu ultimele inovatii.

Cu ajutorul unor solutii iluminat led se pot face pasi majori catre sustenabilitate si protectia mediului inconjurator. De asemenea, cele mai dificile proiecte arhitecturale pot fi finalizate cu succes si predate clientilor, fara a mai fi nevoie de retusuri.

Adaptarea la noile cerinte de responsabilitate sociala si implementarea unor solutii de iluminat care protejeaza mediul inconjurator sunt masuri minime luate de marile companii pentru a respecta standardele clientilor si ale partenerilor de afaceri si pentru a se incadra in propriile bugete.

Cu ajutorul unor solutii iluminat led se pot implementa diverse concepte si se pot crea diverse jocuri de lumina. Spatiile comerciale, parcarile subterane, lanturile hoteliere sunt exemple de locatii care au nevoie de iluminare in permanenta si puternica in acelasi timp. Lumina trebuie sa fie intensa dar ajustata, iar solutiile de iluminat cat mai rezistente pe termen lung, cu un consum redus de energie electrica.

Pentru ca solutiile de iluminat LED au posibilitatea de a contribui la reducerea costurilor de mentenanta cu pana la 70%, acestea sunt intrebuintate cu incredere mai ales in spatiile comerciale si in parcarile subterane. Aici iluminarea trebuie sa fie intensa, de calitate si in permanta, tocmai pentru ca  suprafetele sunt foarte mari. De aceea, cu cat tehnologiile de iluminare sunt mai avansate si mai eficiente, cu atat conduc la costuri si consum mai mic. Iluminarea cu LED se raspandeste foarte repede si convinge cu usurinta clientii deschisi catre solutii moderne si eficiente.

Fiecare spatiu are propriile nevoi de iluminare si de monitorizare a consumului de energie electrica. In timp ce spatiile mari, precum lanturile hoteliere, parcarile sau chiar si halele industriale au nevoie de iluminare de calitate, in permanenta si cu o intensitate maxima, proprietatile private, salile de evenimente speciale sau gradinile private necesita o perspectiva diversa asupra iluminarii.

Fiind de pana la 40 de ori mai rezistente, benzile led promit o iluminare pe termen lung, indiferent de temperaturi si fara costuri aditionale de intretinere.

Exista situatii in care becurile clasice au rezistat pana la 2.000 de ore, urmand ca ulterior sa fie schimbate.

Solutiile de iluminat pe baza de led cuprind o serie vasta de produse, de la lampi de iluminate, la spoturi led si corpuri decorative, pana la profile led personalizate si benzi led cu diverse culori. Clientii interesati sa isi decoreze propria locuinta intr-un mod original pot apela la plafoniere, lampadare si alte veioze si lustre.

Unele solutii de iluminat confera o lumina calda sau rece, se pot folosi aplice pentru interior, pot fi montate in diverse locuri, de la pereti, pana la noptiere sau piese de mobilier si sunt foarte rezistente la aburi si umezeala.

Pentru a face cele mai bune alegeri in domeniul tehnologiilor avansate, producatorul ProfilistLED va sta la dispozitie cu solutii inovatoare si o echipa de profesionisti, reusind pana la ora actuala sa ofere cele mai avansate solutii pe piata de iluminat. Produsele au  garantie de 5 ani pentru produsele standard de iluminat si combina cu succes ultimele posibilitati tehnice cu designul modern. Produsele, in functie de cantitate,  pot fi  livrate in 10 zile lucratoare, iar echipa de specialisti ofera consultanta personala si specifica pe toata durata proiectului, de la planificare pana la instalare si intretinere.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

5 beneficii ale folosirii de piese încărcător de calitate

Publicat

pe

În domeniul construcțiilor, a avea un încărcător eficient este esențial pentru a termina rapid un proiect. Cum obțineți un astfel de utilaj? Simplu, folosind componente de calitate.

Aici începe o luptă constantă. Să alegeți piese de calitate știind că vor dura mai mult sau produse mai ieftine pentru o economie de moment? După ce veți citi articolul de mai jos veți putea decide mai ușor ce este potrivit pentru utilajul dvs.  

Productivitate sporită

Investiția în piese încărcător de calitate se va vedea și simți chiar pe șantier. Sarcinile vor putea fi duse la bun sfârșit cu ușurință și fără bătaie de cap. Acest lucru se întâmplă pentru că acele componente au fost concepute și testate pentru a funcționa eficient, chiar și în cele mai dure condiții.

Operatorii utilajelor contribuie si ei la sporirea productivității, influențați la rândul lor de ideea că echipamentul pe care îl conduc este capabil să ducă treaba la bun sfârșit. Atunci când încărcătorul este echipat cu piese performante, nu riscă să se defecteze pe neașteptate.

Mai multă siguranță

Siguranța ar trebui să fie întotdeauna o prioritate. Folosirea unor componente de calitate va contribui la crearea unui mediu de lucru mai sigur. În acest caz vorbim de produse rezistente, care au trecut prin numeroase teste.

Piesele de calitate îndoielnică se pot defecta în orice moment și pot cauza avarierea altor componente, ducând chiar la accidente. Acesta nu este un risc pe care merită să vi-l asumați, ținând cont de urmările nedorite ce pot apărea.

Timp de nefuncționare redus

Opririle frecvente pe șantier cauzate de reparații costisitoare pot fi extrem de frustrante. Mai mult decât atât, acestea pot lăsa o impresie proastă clienților pentru că vor cauza încetinirea proiectului și uneori chiar depășirea termenului stabilit.

Utilizarea pieselor de calitate se poate traduce și prin mai puține reparații și înlocuiri. Aceste componente sunt rezistente și foarte eficiente, astfel încât puteți să reduceți timpul de nefuncționare al utilajului.

Durată de viață extinsă

Un alt beneficiu deloc de neglijat este faptul că piesele de calitate vor dura mai mult. Tocmai pentru că materialele din care sunt realizate sunt foarte bune acestea vor trece testul timpului cu doar puțină întreținere.

Piesele de calitate scăzută pot părea un chilipir pe moment dar se vor defecta mult mai repede și veți ajunge să cheltuiți mult mai mult decât dacă ați fi ales ceva mai bun. Dacă vreți componente care să dureze cât mai mult trebuie să investiți în calitate.

Fiabilitate maximă

O altă surpriză neplăcută ce poate veni la pachet atunci când alegeți piese de slabă calitate se referă la fiabilitate. Ați putea descoperi că o componentă nu se potrivește utilajului dvs., pentru că multe dintre cele de proastă calitate nu ajung să fie testate.

Cel mai bine ar fi să mergeți la sigur, folosind doar produse de calitate, indiferent dacă vorbim de piese de motor, electrice sau consumabile. Utilajul dvs. merită cele mai bune componente posibile. Doar așa își poate îndeplini misiunea în mod eficient.

Concluzie

Dacă în ciuda beneficiilor de mai sus nu doriți să alegeți piese de schimb bazându-vă pe calitate este decizia dumneavoastră. Cu toate acestea, este bine de reținut că aspecte importante precum siguranța, fiabilitatea, rezistența sau eficiența unui utilaj se bazează pe calitatea componentelor sale.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Pregătirea trandafirilor pentru venirea iernii

Publicat

pe

De

Famous Roses

Trandafirii sunt un plus frumos pentru orice grădină sau casă. Sunt, de asemenea, una dintre cele mai populare flori din lume, așa că nu este de mirare că sunt atât de populari. Dar dacă vrei ca trandafirii tăi să fie și mai frumoși decât sunt acum, atunci trebuie să știi cum să îi îngrijești corespunzător.

Datorită frumuseții lor, trandafirii sunt cel mai adesea cultivați în aer liber, în grădini. Cu toate acestea, pe măsură ce vremea se răcește, este important să știți cum să vă pregătiți tufele de trandafiri pentru iarnă, astfel încât acestea să rămână sănătoase în lunile reci.

Sfaturi pentru a vă pregăti tufele de trandafiri pentru iarnă

– Îndepărtați toate frunzele care au căzut de pe plantă, precum și orice alt frunziș mort. Acest lucru va ajuta la menținerea dăunătorilor departe de plantă în timpul lunilor reci.

– Udă bine trandafirul și apoi acoperă-l cu mulci, cum ar fi ace de pin sau așchii de scoarță. Mulciul va ajuta la izolarea solului și îl va menține cald în timpul iernii.

– Tăiați toate tulpinile la o lungime de aproximativ 50-60 cm (exceptând trandafirii cățătători), pentru a încuraja o nouă creștere mai târziu în cursul anului și pentru a proteja planta de tupere din cauza vântului și a zăpezii.

– Stropiți trandafirii cu zeamă bordeleză sau alte fungicide pe bază de cupru pentru o rezistență sporită pe timpul iernii.

– Mușuroiți trandafirii pentru protejarea lor în timpul iernii. Dacă iarna este foarte geroasă și fără zapadă, atunci musuroiul va proteja altoiul împotriva înghețului.

– Dacă doriți ca trandafirii să înflorească din nou primăvara viitoare, tăiați-i din nou după ce se dezgheață în aprilie sau mai, dar înainte de a începe să crească frunze noi, astfel încât aceștia să se ramifice și să formeze mai mulți muguri care vor produce flori mai târziu, pe parcurs!

În cele din urmă, acoperiți cu paie sau fân în jurul tufelor de trandafiri pentru a le proteja de degerături și alte daune cauzate de temperaturile scăzute.

Trandafirii cățărători

Și pentru trandafiri urcători folosiți aceeași tehnică de mușuroire ca la ceilalți trandafiri dar tunderea și curățarea șor se face doar primăvara. Ideal ar fi să-i acoperiți cu o pânză specială care sa-i protejeze de vânt și ger.

Trandafirii pomișori

Din cauză că aceștia sunt altoiți pe trunchi înalt, altoiul lor este expus, iar riscul de a degera este mare. Pentru a proteja altoiul, înveliți coroana cu un sac din pânză specială pe care să îl umpleți cu paie. Nu utilizați pentru aceasta saci din plastic. Plasticul nu permite aerisirea și coroana trandafirilor va mucegăi. Iar din cauza efectului de seră, în zilele însorite e posibilă înmugurirea ca apoi aceștia să degere. Nu sunt recomandați nici sacii din iută deoarece rețin multă apă și devin foarte grei pentru coroană.

Nu le mai este indicat să adăugați îngrășăminte trandafirilor pe timpul toamnei! Regula de bază este să nu mai fertilizați cu 8 săptămâni înainte de primul înghet.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

Publicat

pe

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu poți interfera singur cu structura fațadei. La rândul său, în cazul unei case unifamiliale, izolarea poate fi o investiție care necesită cheltuieli considerabile. Totuși, pe cont propriu, la un cost redus, se poate asigura o izolare adecvată a ferestrelor, care sunt adesea un punct critic în izolarea termică a apartamentului. Izolarea termică cu plăci din plastic pe fereastră este o soluție care este din ce în ce mai utilizată în țările occidentale. Se pare, că geamurile din plastic vor funcționa excelent.

Pe scurt, o astfel de izolație a ferestrelor constă în atașarea unui strat suplimentar de sticlă acrilică pe interiorul ferestrei. Datorită transparenței foarte mari, un astfel de plexiglas pentru fereastră este practic invizibil. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la faptul că plasticul își va schimba culoarea în timp sub influența soarelui. Acest material este rezistent la razele UV. Cu toate acestea, principalul avantaj al unui astfel de plastic pentru o fereastră, este proprietatea sa de izolație termică. Acesta va ajuta la menținerea aerului cald în interior și va preveni răcirea camerei foarte mult.

Plăcile din plastic pentru ferestre – de unde să le obții?

Dacă dorești să utilizezi o astfel de soluție în casa ta, primul pas ar trebui să fie măsurarea atentă a geamului intern a ferestrei. Cu cât plasticul se potrivește mai bine cu fereastra, cu atât își va îndeplini mai bine funcția de izolație termică. Deja în etapa de măsurare, ar trebui să iei în considerare și modul în care se va monta placa din plastic pe fereastră. Tăierea plasticului la o dimensiune atât de exactă acasă poate fi dificilă, dar, specialiștii îl vor tăia la dimensiunea exacta. Plasticul transparent este cel mai bun pentru izolarea unei ferestre dintr-o casă sau un apartament.

Proprietățile acestui material determină gama largă de aplicații. Plasticul transparent se caracterizează printr-o transmitere semnificativă a luminii vizibile, într-un procent de 90-99%. În plus, este rezistent la rupere, făcându-l o alternativă la sticla tradițională. Geamurile pentru mașini, capace de iluminat pentru mașini, cabine de control pentru luminatoare, geamurile avionului și pereții cu efect de seră, sunt fabricate din acest material.

Plăcile din plastic sunt sub diferite forme: plăci Plexiglas, plăci policarbonat, plăci PVC, Plăci Pet și sunt, de asemenea, rezistente la condițiile meteorologice. Sub influența radiațiilor ultraviolet, plăcile policarbonat cu protecție UV nu se îngălbenesc, ceea ce păstrează valorile estetice, în mare măsură necesare în cazul fabricării produselor pentru industria publicitară. Materialul este produs sub formă de blocuri, plăci, tije și țevi. Prin urmare, își găsește locul nu doar printre înlocuitorii de sticlă, ci și în geamul de ceas și reflectorizante, elementele decorative și obiectele de uz casnic, și chiar unele elemente ale instrumentelor de birou sau ale instrumentelor muzicale.

Utilizarea populară a placilor din plastic

Am menționat deja unele dintre cele mai populare utilizări ale plasticului, dar popularitatea acestui material se datorează și versatilității sale. Plasticul poate fi folosit și ca:

  • decorațiuni (de exemplu, în ceasuri),
  • abajururi pentru veioze și faruri,
  • geamuri pentru mașini, avioane, iahturi,
  • închideri pentru balcon,
  • ecrane acustice,
  • vitrarea ghișeelor ​​magazinelor etc.

Plasticutransparent este un înlocuitor de sticlă popular, dar utilizarea sa este asociată cu costuri mult mai mari. Cu siguranță, ar trebui să fie utilizat acolo unde sticla este prea slabă și poate fi un pericol dacă este deteriorată. Astfel de locuri pot fi vecinătatea terenului de sport, dulapuri publicitare expuse deteriorării, cabine de duș, umpluturi de ferestre și uși. Este, de asemenea, utilizat în cazul în care utilizarea sticlei este o povară prea grea. Utilizarea plasticului permite reducerea greutății la jumătate. Pentru majoritatea aplicațiilor, grosimile de 2-6 mm sunt suficiente. Panourile cu grosimea de 8-20 mm sunt deja suficient de rigide încât să poată fi folosite ca pereți despărțitori, geamuri ale vitrinelor și de asemenea, ca material pentru acoperișuri.

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv18 ore inainte

Acolo e Tara lui Papura Voda si ordinele ministrului sunt facultative

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv2 zile inainte

Un nou dosar penal privind traficul de influenta, coruptia si santajul zguduie din temelii “administrația la firul ierbii” a edilului Andrei Volosevici

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv3 zile inainte

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza prin I.G.P.R si sesizeaza organele de cercetare penala cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

Exclusiv4 zile inainte

Prim-ministrul României reactioneaza prin Corpul de control al prim-ministrului si sesizeaza MINISTERUL MEDIULUI, APELOR ŞI PĂDURILOR cu privire la „Bomba ecologica de la Pleasa” si atentatul la siguranta nationala

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood.Datele afacerii...

ferestre termopan ferestre termopan
Social5 zile inainte

5 beneficii pentru ferestre termopan cu geam dublu

Gama de ferestre termopan si usile cu geam dublu se diferentiaza de restul datorita faptului ca sunt formate din doua...

videochat constanta videochat constanta
Social5 zile inainte

Cum isi petrec timpul modelele dintr-un studio de videochat din Bucuresti in sezonul rece?

Sezonul toamna – iarna vine la pachet si cu vreme intunecata si mohorata, care te invita la hibernare. Tonusul scazut...

Exclusiv6 zile inainte

Val de cereri de pensionare si demisii din Ministerul Afacerilor Interne

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Haine sport Haine sport
Social7 zile inainte

Haine sport pentru sezonul rece

Îți place la nebunie să faci sport, și mai ales, să faci sport în natură? Nu ştii ce haine sport...

Ferestre termopan Ferestre termopan
Social7 zile inainte

Ferestre termopan, piesa cheie în amenajarea băii

Ferestre termopan sunt o alegere inspirată pentru a fi montate în baie atât din punct de vedere al funcționalității, cât...

Exclusiv7 zile inainte

Dupa dosarele penale cu “TERMIA” si “BCR”, un alt dosar penal il va lovi pe “faraonul” Andrei Volosevici

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

Eveniment7 zile inainte

Cum poți cumpăra cadouri de Crăciun, la un preț corect

Sărbătorile de iarnă sunt unele frumoase, magice și des așteptate de fiecare copil în parte. Nici nu este de mirare,...

Uncategorized7 zile inainte

Care sunt beneficiile spirulinei?

Are numeroase beneficii pentru organism, piele si par. Spirulina este considerata cel mai adesea, un superaliment! Gratie bogatiei sale nutritive si actiunii...

Motofierăstrău Motofierăstrău
SocialO săptămână inainte

Motofierăstrău electric sau pe benzină: pro şi contra

Alegerea unui motofierăstrău nu este întotdeauna un lucru uşor de făcut. Mai ales când există atât de multe modele pe...

Brasov Brasov
TurismO săptămână inainte

Ce sa vizitezi intr-o vacanta in Brasov

Daca inca nu ai vizitat Brasov, atunci trebuie sa iti faci o lista cu cele mai interesante locatii existente pe...

ExclusivO săptămână inainte

Bomba ecologica de la Pleasa loveste din nou/Recop Recycling SRL incearca sa scape de MUNTII de deseuri aruncand pe la vecini sau le ingroapa/Ce face Garda de Mediu si celelate autoritati? (POZE SI VIDEO)

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare la „Republica de la Ploiesti”/Volo’, esti bine? (IV) Va dezvaluiam ca...

calorifer calorifer
SocialO săptămână inainte

9 paşi să aerisești corect un calorifer

A venit momentul acela din an în care pornim centrala termică din casă pentru asigurarea confortului termic. Nu de multe...

Știrile Săptămânii