Connect with us

Social

Cum isi petrec timpul modelele dintr-un studio de videochat din Bucuresti in sezonul rece?

Publicat

pe

videochat constanta

Sezonul toamna – iarna vine la pachet si cu vreme intunecata si mohorata, care te invita la hibernare. Tonusul scazut si lipsa de chef de munca nu sunt insa regasite si in cadrul activitatii modelelor din cadrul unui studio videochat Bucuresti.

Modelele online, precum cele din cadrul www.studio20.ro, isi pastreaza buna-dispozitie si optimismul, pe care le insufla si admiratorilor lor. Cu toate acestea, fetele sunt si ele oameni si se confrunta cu momente in care energia le joaca feste, insa atunci apeleaza la cateva trucuri simple, insa eficiente.

Cum isi petrec timpul modelele dintr-un studio de videochat din Bucuresti si cum se mentin pline de energie?

Modele online afiseaza mereu o atitudine pozitiva, astfel incat sa fie o companie placuta si dorita de admiratorii lor. Pentru a nu lasa vremea sa le afecteze starea de spirit si tonusul, fetele apeleaza la strategii si tehnici la indemana oricui, precum:

videochat constanta

videochat constanta

  • Muzica – alegerea unui playlist cu melodii antrenante, pline de energie le ajuta pe fetele din cadrul unui studio de videochat din Bucuresti sa isi schimbe starea de spirit si sa reuseasca sa isi ”intampine” admiratorii cu un vibe pozitiv;

  • Fresh-uri & Smoothie-uri – aportul de vitamine contribuie la imbunatatirea starii de spirit si la schimbarea dispozitiei. In momentele in care modelele se simt lipsite de energie, isi iau un moment de pauza si se relaxeaza cu un fresh sau un smoothie. Aportul de vitamine le ajuta sa se pregateasca de urmatoarea intalnire online si sa le ofere fanilor toata atentia lor;

  • Exercitii fizice – cu toate ca poate crezi ca un antrenament fizic te-ar stoarce de energie, efectul obtinut va fi exact opus. In consecinta, daca au momente in care se simt mai lipsite de energie, modelele din cadrul unui studio de videochat din Bucuresti isi rezerva 15 – 20 de minute pentru un program scurt de exercitii fizice. Miscarea le creste nivelul de adrenalina si serotonina, astfel incat starea lor de dispozitie se imbunatateste vizibil;

  • Prieteni – nimic nu te incarca cu energie mai bine decat o discutie cu prietenele. Modelele din cadrul unui studio videochat Bucuresti nu sunt doar colege, ci si prietene. Astfel ca, dincolo de intalnirile online cu admiratorii, fetele petrec timp impreuna in pauze si isi impartasesc din ganduri si emotii. Schimbul de ganduri le ajuta nu doar sa se relaxeze, ci si sa se incarce cu energie;

  • Baie fierbinte – poate ca primul gand care-ti vine in minte este ”Cum sa fac o baie in plina zi?”, insa trebuie sa stii ca efectul poate fi garantat. O baie fierbinte poate fi exact ce ai nevoie pentru a te relaxa si pentru a te incarca cu energie si a-ti schimba perspectiva asupra unei zile intunecate.

Nu lasa vremea sa te afecteze si niciun alt factor exterior! Modul de a privi viata si de a aborda problemele personale poate fi gestionat, daca apelezi la strategiile si tehnicile potrivite. Mentinerea unui stil de viata sanatos si discutiile cu prietenii pot fi suficiente pentru a ”aduce” soarele in camera ta, chiar daca norii nu se fac disparuti de pe cer. Daca vrei sa lucrezi si tu intr-un mediu relaxant, inconjurat de prieteni si veselie, atunci nu ezita sa completezi formularul de pe site si sa devii parte din echipa Studio20.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Termenul de depunere a proiectelor , în cadrul apelului dedicat IMM-urilor, prelungit prin ordin de ministru

Publicat

pe

De

Proiectelor Europene

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a prelungit, oficial, prin ordin de ministru, termenul de depunere a proiectelor pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”. Data până la care pot fi depuse cereri de finanțare în sistemul informatic MySMIS2021/SMIS2021+, conform ordinului nr. 1020 din 16.04.2024, este 20 mai 2024, ora 24:00.

Decizia de prelungire a termenului de depunere a proiectelor a fost luată ca urmare a interesului manifestat de potențialii beneficiari în accesarea fondurilor disponibile în cadrul Programului Tranziție Justă 2021-2024.

Consiliul Județean Gorj încurajează, pe această cale, antreprenorii din județ să își concretizeze proiectele sau ideile de proiecte, să întocmească documentațiile necesare și să le depună, având în vedere disponibilitatea MIPE de a prelungi, în funcție de interesul manifestat, termenele până la care pot fi accesate fondurile în cadrul PTJ 2021-2027.

Reiterăm, pe această cale, că interesul instituției este acela de a maximiza procentul de absorbție a fondurilor din PTJ, sprijinind orice inițiativă care contribuie la dezvoltarea și diversificarea economică la nivelul județului Gorj.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Regăsirea Ființei prin Știință și Credință – Eveniment de anvergură la Târgu Jiu

Publicat

pe

De

La data de 6 aprilie 2024, orașul Târgu Jiu a fost gazda unui eveniment cultural și spiritual de anvergură, care a reunit peste 7000 de participanți pe Stadionul Municipal. Organizat de Consiliul Județean Gorj și Primăria Municipiului Târgu Jiu, împreună cu colaborarea Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, evenimentul a fost un punct de întâlnire important pentru comunitate.

Sub titlul „Regăsirea Ființei prin Știință și Credință”, a avut loc un dialog captivant între două personalități marcante: preotul și profesorul universitar dr. Constantin Necula și distinsul academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Discuțiile lor au explorat intersecțiile dintre spiritualitate și știință, încercând să ofere răspunsuri la întrebări fundamentale despre existență și credință. Evenimentul a fost moderat de către cunoscuta prezentatoare TV, Florentina Fântânaru. Prin acest dialog, participanții au avut ocazia să se apropie mai mult de înțelegerile profunde ale ființei umane, într-un cadru care a îmbinat cu armonie gândirea academică și înțelepciunea spirituală, contribuind astfel la îmbogățirea vieții culturale și spirituale a comunității din Gorj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, a transmis mulţumiri tuturor celor ce au făcut posibil acest eveniment: „Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a făcut posibil acest eveniment, de la organizatori la participanți, pentru că ați ales să petreceți aceste momente speciale alături de noi. Sunt profund recunoscător pentru energiile pozitive, pentru schimbul de idei și pentru inspirația pe care fiecare dintre voi a adus-o în cadrul acestui eveniment.” – a fost mesajul transmis de Preşedintele C.J. Gorj pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Publicat

pe

De

ginecologie Vâlcea

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea sănătății intime este crucială pe tot parcursul vieții, iar legătura de încredere dintre medic și pacient este esențială pentru o colaborare eficientă.

Un cabinet ginecologic Vâlcea la care poți apela cu încredere este clinica condusă de distinsul dr. Boris Krastev, cu un renume puternic pe această ramură a medicinei. Având o experiență vastă în domeniul ginecologiei, cu aproape 25 ani în domeniu,  dr. Boris Krastev este recunoscut în comunitatea medicală pentru abordarea sa empatică și competența sa excepțională.

Cu un parcurs impresionant, dr. Boris Krastev și-a început cariera în sistemul medical încă din 1999 pe ramura obstetrică – ginecologie, la Spitalul de Urgență nr. 1 la Craiova, până în anul 2004. Ulterior, parcursul profesional a fost continuat la Spitalul Municipal Drăgășani din 2005, iar din 2017 este activ la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, în Secția I Obstetrică – Ginecologie. Abilitățile și experiența sa sunt susținute de multiple studii și diplome în domeniul ginecologiei, consolidându-și astfel reputația ca un medic de încredere și competent. În prezent, deține un cabinet ginecologic Vâlcea și unul în Drăgășani.

În cadrul clinicii private, pacientele beneficiază de o gamă variată de servicii, toate atingând cele mai înalte cote de profesionalism. În clinica de obstetrică – ginecologie, în cabinet ginecologic Drăgăşani și Vâlcea, dr. Boris Krastev vă oferă următoarele servicii: colposcopie cu biopsie țintită, ecografie abdominală și transvaginală de sarcină și ginecologică, histeroscopie, examen citologic Babeș – Papanicolau în mediu lichid – determinări ADN HPV, dar și tratarea displaziilor cervicale (leziunile precanceroase) prin cauterizări, ERAD și conizații. De asemenea,  dr. Boris Krastev oferă consiliere cuplurilor infertile (RUA – reproducere uman asistată), punându-și experiența la dispoziția acestora pentru a găsi cele mai bune soluții. Competențele lui se extind și în domeniul chirurgiei oncologice genito-mamare, unde deține atestat la nivel național.

Dr. Boris Krastev, manifestând aceeași pasiune și devotament pentru îngrijirea femeilor, și-a extins sfera de expertiză și în domeniul ecografiilor mamare avansate, inclusiv cu tehnici precum sonoelastografia și biopsiile ecoghidate de sân. Aceste proceduri sunt esențiale în prevenirea și diagnosticarea precoce a cancerului de sân, demonstrând angajamentul său constant față de sănătatea femeilor.

Gama de servicii pe care le oferă în cabinetele de ginecologie și obstetrică din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani sunt efectuate în locații sigure, curate, permanent sterilizate, ce răspund tuturor exigențelor din domeniu și conțin aparatură modernă. În cazul serviciilor ce implică ecografia, dr. Boris Krastev utilizează ecograf de ultimă generație.

NOU: În cadrul clinicii, veți găsi servicii de înaltă calitate în GASTROENTEROLOGIE, HEMATOLOGIE și PSIHIATRIE, alături de o varietate generoasă de analize de laborator. Dr. Boris Krastev, un medic cu experiență și expertiză remarcabilă, colaborează strâns cu alți profesioniști din aceleași domenii, garantând astfel abordări interdisciplinare și personalizate pentru fiecare pacient. În plus, spectrul de servicii al clinicii este într-o continuă expansiune, evidențiindu-se printr-o atenție deosebită acordată inovației și excelenței în îngrijirea pacienților.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv2 ore inainte

Consilierii de integritate din unitati nu sunt mai degraba un fel de „nulitati recompensate”? – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Uncategorized22 de ore inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

Exclusiv24 de ore inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

ExclusivO zi inainte

EVADARILE DIN PENITENCIARELE ROMANESTI, INSTITUTII IN SUBORDINEA MINISTERULUI JUSTITIEI, O AMENINTARE LA ADRESA SIGURANTEI NATIONALE !? – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Exclusiv2 zile inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Exclusiv3 zile inainte

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție. – Ziarul Incisiv de Prahova

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Proiectelor Europene Proiectelor Europene
Social3 zile inainte

Termenul de depunere a proiectelor , în cadrul apelului dedicat IMM-urilor, prelungit prin ordin de ministru

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a prelungit, oficial, prin ordin de ministru, termenul de depunere a proiectelor pentru acțiunea...

Uncategorized3 zile inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

Eveniment3 zile inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Exclusiv4 zile inainte

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …? – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv4 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Exclusiv5 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Politică locală5 zile inainte

A fost semnat contractul execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”

Serviciile sociale de calitate, precum și asigurarea condițiilor beneficiarilor au reprezentat, permanent, o prioritate pentru Consiliul Județean Gorj, astfel că...

Exclusiv5 zile inainte

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv6 zile inainte

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga – Ziarul Incisiv de Prahova

Astfel, acesta s-a prezentat tot cu ifose de smecher și a facut avansuri sexuale la mai multi participanti, motiv pentru care...

ExclusivO săptămână inainte

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Știrile Săptămânii