Connect with us

Social

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Publicat

pe

ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la diverși factori și condiții. Așadar, este esențial să alegi o soluție sigură, eficientă și durabilă pentru a-ți asigura confortul și protecția pe care le meriți. Glasspandoor îți vine în ajutor cu acest articol pentru a te îndruma spre cea mai bună alegere.

De ce este folosit termopanul în confecționarea ușilor de exterior?

Termopanul, odată cu apariția sa, a adus inovare în vaste domenii. Acesta prezintă o serie de avantaje ce te vor convinge să alegi termopanul ca soluție pentru ușile de exterior.

  1. Nivelul de izolare termică

Termopanul este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a face față temperaturilor extreme indiferent de anotimp, asigurând astfel un nivel superior de izolare termică. Explicația constă în multiplele straturi de termoizolantă, separate fie de aer, fie de un gaz inert. Astfel, transferul termic dintre exterior și interior este împiedicat, rezultatul fiind păstrarea temperaturii optime în locuința și reducerea pierderilor de energie. Prin urmare, folosind termopanul te poți bucura de costuri reduse ale facturilor.

  1. Siguranță sporită

Ușile de exterior din termopan sunt bine cunoscute pentru siguranța pe care o oferă. Datorită sticlei securizate și a sistemului de închidere avansat acestea sunt mult mai greu de forțat sau deschis. De asemenea, au avantajul de a rezista unui impact puternic fără a se deteriora sau să-și piardă din proprietăți.

  1. Un izolator fonic ideal

Un alt motiv pentru care ușile din exterior din termopan reprezintă o soluție ideală pentru confortul și siguranța casei tale constă în capacitatea acestora de a reduce zgomotul. Straturile din sticlă din compoziția ușilor combinate cu gazul dintre straturi au proprietatea de a acționa precum o barieră fonică. Acesta este un avantaj excelent în special în zonele cu trafic intens, șantiere de construcții sau pentru locurile expuse la alți factori externi. Liniștea casei tale este asigurată, te vei bucura de o atmosferă confortabilă, lipsită de griji.

  1. Ușile de exterior din termopan sunt durabile și ușor de întreținut

Durabilitatea termopanului se remarcă odată cu trecerea anilor. Fiind rezistente la diverși factori externi precum: decolorarea, coroziunea sau alte intemperii, ușile de exterior din termopan își vor păstra calitățile ani de-a rândul. Dincolo de durabilitate, sunt foarte ușor de întreținut. O simplă lavetă umedă și ungerea balamalelor la un interval de câteva luni sunt suficiente pentru a păstra intact aspectul estetic și capacitatea de funcționare.

  1. Gama vastă de modele

Aspectul este cu sigurantă un element cheie. Vei fi lipsit de griji, deoarece Glaspandoor îți pune la dispoziție numeroase modele de uși de exterior din termopan. Potrivite pentru toate gusturile, create special pentru a satisface nevoile tale. Pentru ca tu și locuința ta să vă bucurați de cele mai înalte standarde.

Concluzie

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care ușile de exterior din termopan sunt soluția de care ai nevoie! Termopanul este fără doar și poate o alegere sigură, de durată, ce îți va asigura sigurantă și confortul pe care îl meriți. Sperăm că acest articol ți-a fost de folos și că informațiile oferite au servit drept răspuns întrebărilor tale.

Cu siguranță vei găsi ceea ce cauți. Produsele noastre sunt special create pentru tine. Știind nevoile clienților noștri și oferind produse de calitate, Glasspandoor îți asigură satisfacția și confortul! Totul la un super preț!

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Termenul de depunere a proiectelor , în cadrul apelului dedicat IMM-urilor, prelungit prin ordin de ministru

Publicat

pe

De

Proiectelor Europene

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a prelungit, oficial, prin ordin de ministru, termenul de depunere a proiectelor pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”. Data până la care pot fi depuse cereri de finanțare în sistemul informatic MySMIS2021/SMIS2021+, conform ordinului nr. 1020 din 16.04.2024, este 20 mai 2024, ora 24:00.

Decizia de prelungire a termenului de depunere a proiectelor a fost luată ca urmare a interesului manifestat de potențialii beneficiari în accesarea fondurilor disponibile în cadrul Programului Tranziție Justă 2021-2024.

Consiliul Județean Gorj încurajează, pe această cale, antreprenorii din județ să își concretizeze proiectele sau ideile de proiecte, să întocmească documentațiile necesare și să le depună, având în vedere disponibilitatea MIPE de a prelungi, în funcție de interesul manifestat, termenele până la care pot fi accesate fondurile în cadrul PTJ 2021-2027.

Reiterăm, pe această cale, că interesul instituției este acela de a maximiza procentul de absorbție a fondurilor din PTJ, sprijinind orice inițiativă care contribuie la dezvoltarea și diversificarea economică la nivelul județului Gorj.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Regăsirea Ființei prin Știință și Credință – Eveniment de anvergură la Târgu Jiu

Publicat

pe

De

La data de 6 aprilie 2024, orașul Târgu Jiu a fost gazda unui eveniment cultural și spiritual de anvergură, care a reunit peste 7000 de participanți pe Stadionul Municipal. Organizat de Consiliul Județean Gorj și Primăria Municipiului Târgu Jiu, împreună cu colaborarea Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, evenimentul a fost un punct de întâlnire important pentru comunitate.

Sub titlul „Regăsirea Ființei prin Știință și Credință”, a avut loc un dialog captivant între două personalități marcante: preotul și profesorul universitar dr. Constantin Necula și distinsul academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Discuțiile lor au explorat intersecțiile dintre spiritualitate și știință, încercând să ofere răspunsuri la întrebări fundamentale despre existență și credință. Evenimentul a fost moderat de către cunoscuta prezentatoare TV, Florentina Fântânaru. Prin acest dialog, participanții au avut ocazia să se apropie mai mult de înțelegerile profunde ale ființei umane, într-un cadru care a îmbinat cu armonie gândirea academică și înțelepciunea spirituală, contribuind astfel la îmbogățirea vieții culturale și spirituale a comunității din Gorj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, a transmis mulţumiri tuturor celor ce au făcut posibil acest eveniment: „Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a făcut posibil acest eveniment, de la organizatori la participanți, pentru că ați ales să petreceți aceste momente speciale alături de noi. Sunt profund recunoscător pentru energiile pozitive, pentru schimbul de idei și pentru inspirația pe care fiecare dintre voi a adus-o în cadrul acestui eveniment.” – a fost mesajul transmis de Preşedintele C.J. Gorj pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Publicat

pe

De

ginecologie Vâlcea

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea sănătății intime este crucială pe tot parcursul vieții, iar legătura de încredere dintre medic și pacient este esențială pentru o colaborare eficientă.

Un cabinet ginecologic Vâlcea la care poți apela cu încredere este clinica condusă de distinsul dr. Boris Krastev, cu un renume puternic pe această ramură a medicinei. Având o experiență vastă în domeniul ginecologiei, cu aproape 25 ani în domeniu,  dr. Boris Krastev este recunoscut în comunitatea medicală pentru abordarea sa empatică și competența sa excepțională.

Cu un parcurs impresionant, dr. Boris Krastev și-a început cariera în sistemul medical încă din 1999 pe ramura obstetrică – ginecologie, la Spitalul de Urgență nr. 1 la Craiova, până în anul 2004. Ulterior, parcursul profesional a fost continuat la Spitalul Municipal Drăgășani din 2005, iar din 2017 este activ la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, în Secția I Obstetrică – Ginecologie. Abilitățile și experiența sa sunt susținute de multiple studii și diplome în domeniul ginecologiei, consolidându-și astfel reputația ca un medic de încredere și competent. În prezent, deține un cabinet ginecologic Vâlcea și unul în Drăgășani.

În cadrul clinicii private, pacientele beneficiază de o gamă variată de servicii, toate atingând cele mai înalte cote de profesionalism. În clinica de obstetrică – ginecologie, în cabinet ginecologic Drăgăşani și Vâlcea, dr. Boris Krastev vă oferă următoarele servicii: colposcopie cu biopsie țintită, ecografie abdominală și transvaginală de sarcină și ginecologică, histeroscopie, examen citologic Babeș – Papanicolau în mediu lichid – determinări ADN HPV, dar și tratarea displaziilor cervicale (leziunile precanceroase) prin cauterizări, ERAD și conizații. De asemenea,  dr. Boris Krastev oferă consiliere cuplurilor infertile (RUA – reproducere uman asistată), punându-și experiența la dispoziția acestora pentru a găsi cele mai bune soluții. Competențele lui se extind și în domeniul chirurgiei oncologice genito-mamare, unde deține atestat la nivel național.

Dr. Boris Krastev, manifestând aceeași pasiune și devotament pentru îngrijirea femeilor, și-a extins sfera de expertiză și în domeniul ecografiilor mamare avansate, inclusiv cu tehnici precum sonoelastografia și biopsiile ecoghidate de sân. Aceste proceduri sunt esențiale în prevenirea și diagnosticarea precoce a cancerului de sân, demonstrând angajamentul său constant față de sănătatea femeilor.

Gama de servicii pe care le oferă în cabinetele de ginecologie și obstetrică din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani sunt efectuate în locații sigure, curate, permanent sterilizate, ce răspund tuturor exigențelor din domeniu și conțin aparatură modernă. În cazul serviciilor ce implică ecografia, dr. Boris Krastev utilizează ecograf de ultimă generație.

NOU: În cadrul clinicii, veți găsi servicii de înaltă calitate în GASTROENTEROLOGIE, HEMATOLOGIE și PSIHIATRIE, alături de o varietate generoasă de analize de laborator. Dr. Boris Krastev, un medic cu experiență și expertiză remarcabilă, colaborează strâns cu alți profesioniști din aceleași domenii, garantând astfel abordări interdisciplinare și personalizate pentru fiecare pacient. În plus, spectrul de servicii al clinicii este într-o continuă expansiune, evidențiindu-se printr-o atenție deosebită acordată inovației și excelenței în îngrijirea pacienților.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv2 ore inainte

Consilierii de integritate din unitati nu sunt mai degraba un fel de „nulitati recompensate”? – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Uncategorized22 de ore inainte

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

ExclusivO zi inainte

Mașini noi, cu livrare rapidă, direct de pe Autovit.ro.

Peste 1200 de oferte, 30 de mărci cu garanție de până la 7 ani și motorizări eligibile pentru Programul Rabla...

ExclusivO zi inainte

EVADARILE DIN PENITENCIARELE ROMANESTI, INSTITUTII IN SUBORDINEA MINISTERULUI JUSTITIEI, O AMENINTARE LA ADRESA SIGURANTEI NATIONALE !? – Ziarul Incisiv de Prahova

Ultimii doi ani au scos la lumina slabiciunile Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar, din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor,...

Exclusiv2 zile inainte

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

D.G. Import a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 365 milioane lei Compania estimează că veniturile generate de...

Exclusiv3 zile inainte

Un distins cetățean european cu drepturi și libertăți a tăiat anvelopa unei mașini de poliție. – Ziarul Incisiv de Prahova

De aproape un an, scandalul WHITE TOWER tine prima pagină a ziarelor locale și naționale, dar autoritățile par a închide...

Proiectelor Europene Proiectelor Europene
Social3 zile inainte

Termenul de depunere a proiectelor , în cadrul apelului dedicat IMM-urilor, prelungit prin ordin de ministru

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a prelungit, oficial, prin ordin de ministru, termenul de depunere a proiectelor pentru acțiunea...

Uncategorized3 zile inainte

Conexiuni adevărate: Heineken® și Bodega lansează “The Boring Phone”

Heineken® și brand-ul american și retailer-ul Bodega au lansat „The Boring Phone” care își propune să ajute oamenii să realizeze...

Eveniment3 zile inainte

La East European Comic Con, viitorii artiști vizuali primesc feedback relevant de la ECHO School

București, 17 aprilie 2024 – ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, anunță participarea sa...

Exclusiv4 zile inainte

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …? – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv4 zile inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

Exclusiv5 zile inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Politică locală5 zile inainte

A fost semnat contractul execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”

Serviciile sociale de calitate, precum și asigurarea condițiilor beneficiarilor au reprezentat, permanent, o prioritate pentru Consiliul Județean Gorj, astfel că...

Exclusiv5 zile inainte

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv6 zile inainte

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga – Ziarul Incisiv de Prahova

Astfel, acesta s-a prezentat tot cu ifose de smecher și a facut avansuri sexuale la mai multi participanti, motiv pentru care...

ExclusivO săptămână inainte

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Știrile Săptămânii