Connect with us

Eveniment

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Publicat

pe

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a primit recunoașterea prestigiosului premiu iF Design Award. M10 oferă o experiență audiovizuală cinematografică într-un design compact care împinge limitele proiecției portabile. Adoptând tehnologia avansată cu laser RGB, acesta oferă un spectru larg de culori de 100% din gama BT.2020, asigurând culori vii și luminozitate sporită la rezoluția Full HD. M10 dispune de un difuzor Harman Kardon, oferind o calitate audio excepțională.

„Primirea premiului iF Design Award subliniază încă o dată dedicarea noastră pentru excelență în design și inovație tehnologică”, a declarat Dean Tsai, director general al segmentului de business pentru proiectoare și ecrane LED ViewSonic. „M10 este creat pentru a te bucura de experiența de cinematograf în confortul casei tale. Performanța sa coloristică stabilește un nou punct de referință pentru ceea ce utilizatorii se pot aștepta de la proiectoarele portabile. Ne menținem angajamentul de a dezvolta produse care să transforme viața modernă cu un amestec perfect de funcționalitate și estetică.”

Designul modelului M10 îmbină eleganța cu funcționalitatea, având un finisaj metalic elegant, cu dimensiuni compacte pentru o mobilitate ușoară. Capacitatea sa de a proiecta direct pe tavan, fără a fi nevoie de un trepied suplimentar, oferă eficiență în personalizarea mediului de vizionare. De asemenea, M10 include funcții precum corecția automată a proiecției pe orizontală/verticală și focalizarea automată instantanee prin tehnologia Time-of-Flight (ToF) pentru o configurare fără rapidă. Aceste atribute fac din M10 o alegere remarcabilă pentru oricine dorește să își îmbunătățească seriile de film acasă.

M10 este cel mai recent din gama de proiectoare ViewSonic care a primit recunoașterea iF Design Award. Anterior, compania a primit distincții pentru proiectorul LED Smart X1000-4K Ultra Short Throw, proiectorul LED Smart Pocket Cinema M1 mini Plusvv, proiectorul LED portabil Smart X11-4K Short Throw și proiectorul LED portabil M1.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin re-incarcare.ro  

Publicat

pe

De

incarcare-prepay

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin intermediul re-incarcare.ro  

Reîncărcarea unei cartele PrePay a devenit ceva simplu ca bună ziua. Internetul a pus umărul destul de serios la simplificarea acestui proces, iar datorită automatizărilor astăzi ne putem cumpăra o reîncărcare PrePay online în maxim 2 minute prin intermediul portalurilor de genul re-incarcare.ro. De fapt în afară de rapiditate și comoditate, există mai multe motive pentru a folosi acest portal în scopul achiziției de reîncărcări PrePay, după cum urmează:

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin intermediul re-incarcare.ro                          

  1. Economisești foarte mult timp. Utilizarea serviciilor online reușește în ziua de azi să ne ia foarte multe drumuri din picioare. Este mult mai rapid să cumperi o reîncărcare Orange spre exemplu, online, decât să te îmbraci, să pleci spre cel mai apropiat magazin din care se pot achiziționa reîncărcări electronice pentru cartele PrePay. Operațiunea de reîncărcare a cartelelor PrePay cu cash este una destul de anevoioasă în ziua de azi.
  2. Economisești bani. Mulți dintre noi locuim în zona rurală, iar în aceste regiuni știm cu toții faptul că nu prea există magazine, iar cele puține care încă mai sunt active pot fi situate la kilometri distanță de noi. Astfel, suntem nevoiți să ne deplasăm cu mașina pentru a ne reîncărca telefoanele, iar acest lucru costă destul de mult. Folosind re-incarcare.ro reușim să economisim atât timp, cât mai ales bani prețioși dacă punem în calcul deplasările.
  3. Scapi de cozi. Nimic nu este mai enervant decât statul la coadă, cred că putem cădea cu toții de acord asupra acestui aspect. Oriunde ai merge, că discutăm despre centrele operatorilor de telefonie mobilă ori vreun supermarket, magazin de cartier, o să fii nevoit să stai la coadă pentru a-ți putea reîncărca a ta cartelă PrePay. Online însă, nu stă nimeni la coadă, la portal se pot conecta mii de utilizatori simultan.
  4. Rezolvi problema în 2 minute. Achiziția unei reîncărcări PrePay prin intermediul re-incarcare.ro durează maxim 2 minute. Sistemul este conceput în așa fel încât utilizatorul nu are nevoie de cont pe site, iar acest lucru grăbește foarte mult procesul de achiziție. Dacă datele bancare sunt salvate în browser, este posibil să cumperi o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom în mai puțin de 2 minute, ceea ce este de-a dreptul fantastic.

    incarcare-prepay

    incarcare-prepay

  5. Portalul este deschis non stop. Nu contează momentul zilei în care ți-au expirat beneficiile. Ne aducem cu toții aminte de era când internetul nu era așa dezvoltat și nu se puteau cumpăra reîncărcări PrePay online. Dacă ne expirau beneficiile noaptea nu aveam de unde să reîncărcăm deși poate aveam nevoie de telefon ca de aer. Ei bine, vremurile s-au schimbat destul de mult iar astăzi avem portalul re-incarcare.ro deschis non stop.
  6. Prețurile sunt foarte bune. De fapt, portalul nu percepe niciun comision pentru vânzări. Prețurile pentru reîncărcările PrePay sunt aceleași cu ale operatorilor de telefonie mobilă disponibile în punctele lor de lucru. Așadar nu există posibilitatea ca direct la operator să fie prețuri mai bune. Dacă există mici diferențe de câțiva bani este din cauza diferenței de schimb valutar, prețurile sunt în Euro apoi convertite în RON.
  7. Primești bonusuri suplimentare. Lăsând la o parte bonusurile oferite de operatori pentru fiecare reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom pe care o achiziționezi, platforma re-incarcare.ro are un sistem propriu de bonusare, de fidelizare a clientelei. Indiferent de operator, la fiecare reîncărcare vei avea parte de un mic cadou, astfel încât să devii client fidel platformei și să revii lună de lună acolo unde simți că ești respectat.
  8. Reîncarci Orange, Vodafone și Telekom. Platforma este una optimizată și pentru utilizatorii de mai multe cartele PrePay, de la operatori diferiți. Astfel, lună de lună se pot reîncărca orice fel de cartele dintr-un singur loc: Orange, Vodafone și Telekom. Aduceți-vă aminte ce calvar era în urmă cu 20 de ani să deții două numere de telefon de la doi operatori diferiți, trebuia să faci două drumuri diferite pentru a le reîncărca.
  9. Procedura de reîncărcare constă în 2 pași simpli. Primul pas este completarea câmpurilor de pe prima pagină a portalului, care ne ajută să ajungem la opțiunea de reîncărcare dorită, în timp ce al doilea pas este plata cu cadrul. După acești doi pași, avem beneficiile în cont, o operațiune gândită să fie simplă și foarte rapidă.
  10. Datele tale personale sunt în siguranță. Cei de la re-incarcare.ro garantează faptul că nu vor da altora datele de contact ale clienților, lucru de apreciat. Mulți dintre noi ne trezim cu telefoane suspecte sau SMS-uri promoționale la niște produse care nu ne interesează și ne întrebăm de unde oare fac rost aceste companii de marketing de numerele noastre de telefon. Ei bine, cei de la re-incarcare.ro garantează că ei nu vor da niciodată datele clienților altora, cu atât mai puțin să le folosească ei în scopuri de marketing.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Management impecabil de roviniete

Publicat

pe

De

rovinieta online

Management impecabil de roviniete – doar cu ajutorul rovinieta.online                                    

România nu este genul de țară prietenoasă cu mediul de business, antreprenorii constată faptul că de la an la an taxele cresc, impozitele cresc iar în schimbul lor nu primesc nicio facilitate. Mai mult, există și foarte mult amenzi pe care o companie le poate încălța în România, amenzile fiind de altfel o altă metodă pentru a aduce bani la buget.

Cel mai bun exemplu îl găsim în cadrul firmelor de transport a căror activitate este principalul cotizant la PIB-ul României, însă nu este de ajuns, firmele de transport mărfuri cu camioane de 40 de tone sunt „vânate” și pentru a fi amendate în cazul în care vehiculele nu au roviniete valabile.

O rovinietă pentru un vehicul de peste 12 tone cu minim 4 axe costă 6000 de lei / an în România iar în cazul în care managerul de transport uită că a expirat, firma riscă să primească o amendă de maxim 11900 RON. Până la urmă, a greși e omenește, însă există cazuri în care ar trebui avută și clemență. Evident, atunci când trebuie aduși bani la buget cu orice preț, nimic nu mai contează.

Management impecabil de roviniete – doar cu ajutorul rovinieta.online                                    

Există însă o variantă prin care firmele de transport marfă se pot asigura de faptul că nu vor mai avea niciodată de-a face cu amenzile CNAIR, că managerii de transport nu vor mai uita niciodată să verifice starea rovinietelor camioanelor din cadrul parcului auto. Această variantă se numește rovinieta.online, un portal destinat companiilor care doresc să achiziționeze rovinieta online.

Rovinieta.Online vine în sprijinul antreprenorilor din transport (și nu numai) cu un serviciu exclusiv de administrare roviniete parc auto, numit externalizarea managementului de roviniete. În ce constă acest serviciu? Ei bine, între firma de transport și portalul rovinieta.online se semnează un contract prin intermediul căruia personalul portalului se va ocupa de managementul de roviniete. Compania nu va mai avea de-a face cu rovinietele, nici cu acel calculator roviniete online, nici cu amenzile CNAIR pentru că prin acel contract, personalul portalului își asumă eventuale amenzi dacă se constată că a fost vina lor.

rovinieta online

rovinieta online

Cu alte cuvinte, compania nu mai are nicio treabă cu rovinietele, iar șansele să mai apară amenzi pe la poșta companiei sunt egale cu zero. Ar mai fi de precizat faptul că acest serviciu este GRATUIT, precum toate celelalte servicii disponibile companiilor care aleg să cumpere rovinieta online prin cadrul acestui portal. Da, sună ciudat că cineva oferă un serviciu gratis în România, însă este 100% adevărat.

Fa singur o verificare rovinieta pentru a afla daca mai este sau nu valabila.

Prețurile rovinietelor disponibile prin rovinieta.online sunt aceleași cu prețurile practicate de CNAIR, nu există comisioane, nu exista taxe, nu există adaos comercial. Companiile care achiziționează rovinieta prin rovinieta.online vor plăti același preț precum în benzinării sau pe site-ul oficial CNAIR.

Ce alte servicii gratuite mai sunt disponibile prin rovinieta.online

Achiziție simultană – în baza unui tabel de comandă completat și trimis către personalul portalului, există posibilitatea de a achiziționa un număr nelimitat de roviniete în același timp. Astfel, în cadrul unei companii de transport marfă nu va trebui să piardă nimeni timp cumpărând rovinieta manual una câte una. Este un serviciu care poate să salveze timp prețios pentru un manager de transport ocupat.

Alerte expirare – pentru orice rovinietă cumpărată prin intermediul portalului, indiferent de categoria de vehicul, dacă este cumpărată pe o durată mai mare de 30 de zile se vor activa automat alertele la expirare. Astfel, cu câteva zile înainte de expirarea rovinietei, clientul va primi SMS și e-mail de la portal prin care va fi înștiințat de acest lucru. Aceste alerte pot salva multe companii de la amenzile CNAIR, întrucât, după cum spuneam mai sus, oamenii pot să mai greșească, să mai uite.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

Publicat

pe

De

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile cu mașina, și pentru că majoritatea dintre noi călătorim cu mașina în mod frecvent, fie că este vorba despre drumuri lungi sau scurte de zi cu zi, în aceste călătorii, confortul și siguranța sunt prioritare, iar alegerea gadgeturilor potrivite pentru mașina dumneavoastră poate face diferența în experiența de conducere.

Unul dintre cele mai esențiale gadgeturi pentru mașină este camera auto DVR. NAVITEL RC3 Pro este o cameră auto cu înregistrare Full HD 1080p la un unghi de 135° pentru partea frontală, dar care dispune de înca două camere suplimentare, una pentru vizualizarea spate iar cealaltă pentru vizualizarea în interiorul masinii, și cu GPS încorporat. Această cameră vă permite să înregistrați în detaliu tot ceea ce se întâmplă pe drum cât și în interiorul mașinii, oferindu-vă o dovadă utilă în caz de accident sau incident.

Pentru a vă ghida în călătoriile dumneavoastră, navigația auto este esențială. NAVITEL E707 MAGNETIC este un navigator modern cu ecran tactil capacitiv de 7 inch, oferindu-vă informații detaliate despre traseul dumneavoastră și alegerea celor mai rapide rute. Cu ajutorul acestei navigații, puteți evita ambuteiajele și puteți ajunge la destinație în siguranță și fără stres.

Orice șofer trebuie să știe cât de mult contează este starea anvelopelor mașinii, presiunea din roți având un rol foarte important în siguranță drumurilor publice. Pentru un plus de siguranță și pentru a vă asigura că roțile mașinii dumneavoastră sunt întotdeauna la presiunea corectă, NAVITEL AIR 15 AL este compresorul de aer fără fir ideal. Cu un aspect elegant și un regulator automat de presiune, acest compresor vă permite să umflați roțile mașinii, asigurându-vă că sunteți mereu pregătit pentru drum și că veți putea rula în siguranță.

Nu se știe niciodată când poate să intervină o situație neprevăzută, iar pentru acest lucru, stația de alimentare portabilă NAVITEL NS150 de 60000 mAh poate să fie un camarad de încredere în special pentru cei care pleacă în natură, departe de agitația orașului dar care doresc să rămână conectați în continuare cu lumea modernă. NS150 vă va ajuta să vă încarcați gadgeturile oriunde v-ați afla, oferind în plus și posibilitatea de conectare la bateria mașinii în cazul în care s-a descărcat pentru a o putea porni. De asemenea, pentru dispozitivele mici precum un smartphone, puteți opta pentru o baterie portabilă, compactă și ușor de transportat într-un rucsac, precum sunt modelele Navitel PWR10 AL / PWR20 AL, de 10000 sau 20000 mAh, în funcție de necesitățile pe care le aveți.

În sfârșit, pentru a vă menține mașina curată și în ordine în timpul călătoriilor, aspiratorul portabil NAVITEL CL100 este alegerea ideală. Compact și puternic, acest aspirator vă permite să faceți curățenie rapidă în mașină sau în jurul casei, asigurându-vă că aveți mereu un mediu curat și plăcut în timpul călătoriilor.

NAVITEL vă oferă soluțiile perfecte pentru călătoriile dumneavoastră cu mașina. Investiți în confort și siguranță și bucurați-vă de fiecare călătorie fără griji cu NAVITEL – producător foarte important și consacrat în acest domeniu al comercializării de gadgeturi pentru autovehicule.

 

Pentru mai multe informații despre produsele sau serviciile NAVITEL, sunteți invitați să vizitați site-ul https://navitel.com/ro.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusivo oră inainte

WHITE TOWER (XXXI – b)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti! – Ziarul Incisiv de Prahova

Încă de la finele anului trecut am întreprins demersuri pentru a obține cifrele exacte privind dinamica pensionărilor în Poliția Română...

incarcare-cartela incarcare-cartela
Cultură9 ore inainte

Mai există vreun avantaj să stai cu abonament?

Mai există vreun avantaj să stai cu abonament în loc de cartelă PrePay? Migrarea masivă din zona de abonament în...

incarcare-prepay incarcare-prepay
Afaceri9 ore inainte

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin re-incarcare.ro  

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin intermediul re-incarcare.ro   Reîncărcarea unei cartele PrePay a devenit ceva simplu ca bună ziua....

plati-facturi plati-facturi
Afaceri9 ore inainte

10 motive să instalezi aplicația Casier Total dacă deții un magazin

10 motive să folosești aplicația Casier Total dacă deții un magazin de cartier Aplicația Casier Total reprezintă un instrument comercial...

rovinieta online rovinieta online
Afaceri10 ore inainte

Management impecabil de roviniete

Management impecabil de roviniete – doar cu ajutorul rovinieta.online                                     România nu este genul de țară prietenoasă cu mediul de...

ExclusivO zi inainte

Prim-Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a dat fix doi bani pe solicitarea polițistului Cănărău Ioan – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

Exclusiv2 zile inainte

Avem multe locuri libere și la ISU, pline de ”salarii nesimțite”, ”privilegiați”, ”necontributivi”, locuri ce abia așteaptă să fie umplută cu cetele asmuțate odinioară de USR si PLUS (REPER) – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

Eveniment4 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Exclusiv4 zile inainte

ancheta „Mineriada“/Motivele pentru care dosarul Mineriadei s-a întors la Parchetul General pentru refacerea de la zero a anchetei/ANALIZA – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

parcare henri coanda aeroport parcare henri coanda aeroport
Turism4 zile inainte

TOP probleme pe care le poti intalni la o parcare din zona Aeroportului Henri Coanda

Poate fi o adevarata provocare sa gasesti un loc de parcare atunci cand nu te pregatesti dinainte. Cu mii de...

Afaceri4 zile inainte

Descoperă Excelența în Servicii pentru Acoperișuri și Renovări cu AcoperisuriLaCheie.eu

Când vine vorba de acoperișuri, renovări și îmbunătățiri pentru locuința ta, nu există compromisuri. Ai nevoie de o echipă de...

Afaceri4 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized5 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Exclusiv5 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Exclusiv5 zile inainte

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Exclusiv5 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Știrile Săptămânii