Connect with us

Politică locală

A fost semnat contractul execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”

Publicat

pe

Serviciile sociale de calitate, precum și asigurarea condițiilor beneficiarilor au reprezentat, permanent, o prioritate pentru Consiliul Județean Gorj, astfel că instituția și-a orientat eforturile pentru obținerea de finanțări consistente și realizarea unor investiții de anvergură în sistemul social.Prin urmare, astăzi, 15.04.2024 a fost semnat contractul având ca obiect execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”.

Județul Gorj are în implementare proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”, nr. C5-B2.1.a-1522, finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice, Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor publice.

Proiectul se derulează în baza Contractului de finanțare nr. 10810 din 26.01.2023, semnat între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C5 – Valul Renovării și Județul Gorj, în calitate de Beneficiar.

Prin proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”, nr. C5-B2.1.a-1522 vor fi implementate măsuri de creștere a eficienței energetice.

Procedura de atribuire a contractului având ca obiect execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”, nr. C5-B2.1.a-1522 a fost finalizată la data de 02.04.2024. În acest sens, în data de 15.04.2024, ofertantul declarat câștigător a fost invitat la semnarea contractului de lucrări, la sediul Consiliului Județean Gorj.

Principalele categorii de lucrări ce se vor executa în cadrul acestui contract, sunt:

  • izolarea termică a pereților exteriori ai corpurilor de clădire cu vată bazaltică și termoizolarea planșeelor;
  • înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie din PVC cu 5 camere, geam termopan cu două foi de sticlă, din care una low-e (termoizolantă) și lucrări de reparații în urma demontării/montării tâmplăriei;
  • realizarea unui sistem de încălzire mixt, respectiv cu pardoseală încălzită, ventiloconvectoare şi calorifere în funcție de destinația încăperilor;
  • înlocuirea unuia dintre cazanele pe motorină;
  • refacerea integrală a canalelor termice de distribuție agent termic, prin montarea de conducte preizolate și a armăturilor de reglaj și control hidraulic;
  • montarea a trei pompe de căldură aerotermale;
  • înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu unele cu tehnologie LED, echipate cu celule foto, iluminare constantă şi senzori de prezenţă;
  • completarea instalației de iluminat, prize și tablouri electrice, înlocuirea comutatoarelor, întrerupătoarele și prizelor existente;
  • montarea sistemelor de climatizare şi condiţionare a aerului, sub formă de unităţi individuale montate în saloane şi în încăperile principale (birouri, săli de tratare bolnavi etc.) şi care să aibă tehnologie inverter;
  • montarea sistemelor de ventilare mecanică, sub formă de unităţi individuale montate în saloane şi în încăperile principale (birouri, săli de tratare bolnavi etc.) cu comandă şi programare locală, care să utilizeze recuperatoare de căldură de performanță ridicată;
  • suplimentarea cu 20 panouri solare și echipamentele aferente (boilere, vase de expansiune, grupuri de pompare complet automatizate etc.);
  • instalarea unui sistem cu panouri fotovoltaice dimensionat pentru tot complexul – sistem on grig trifazic 50 kW, prevăzut cu 91 panouri fotovoltaice monocristaline, inverter, smart meter, panou siguranțe echipat DC/AC etc.;
  • montarea unui generator electric;
  • montarea unei stații de reîncărcare autovehicule, care include două puncte de încărcare, respectiv un punct de reîncărcare în curent continuu 50 KW și un punct de reîncărcare în curent alternativ.

Perioada de implementare a proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”, nr. C5-B2.1.a-1522 este de la data de 26.01.2023, până la data de 30.09.2025.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

10 motive să instalezi aplicația Casier Total dacă deții un magazin

Publicat

pe

De

plati-facturi

10 motive să folosești aplicația Casier Total dacă deții un magazin de cartier

Aplicația Casier Total reprezintă un instrument comercial prin intermediul căruia magazinele de cartier capătă acces la posibilitatea de a comercializa produse digitale, alături de servicii digitale mai mult decât utile în ziua de azi. În cele ce urmează vom vedea pe larg ce fel de produse digitale se pot vinde prin intermediul Casier Total, și vom întocmi 10 motive pentru care trebuie să folosești această aplicație dacă deții un magazin de cartier.

10 motive să folosești aplicația Casier Total dacă deții un magazin de cartier                             

  1. Mărești portofoliul de produse introducând produsele digitale. Cele mai importante produse digitale oferite de aplicația Casier Total sunt: plati facturi utilități, reîncărcare PrePay, încasare Rovinietă, încasare rate bănci și vânzare PaySafeCard. Sunt produse și servicii care cu siguranță sunt la mare căutare în ziua de azi.
  2. Crești numărul de clienți recurenți. Clientul recurent, clientul care revine în magazinul de cartier este Sfântul Graal pentru orice comerciant. Prin intermediul aplicației Casier Total, magazinul de cartier își va crea o clientelă pentru aceste servicii digitale de pe urma căreia se va genera un profit destul de frumos lună de lună.
  3. Crești profitul magazinului. Magazinul are parte de un comision la fiecare factură încasată prin Casier Total, are comision la fiecare rovinietă vândută iar vestea cea mai bună este că cine intră să cumpere o reîncărcare PrePay, cu siguranță va mai cumpăra și alte alimente din magazin pentru acasă, profitul magazinului crescând simțitor.
  4. Reușești să devii sprijin pentru comunitatea locală. Există foarte mulți seniori care lună de lună sunt nevoiți să se ducă la bancă sau la poștă pentru a-și achita facturile la utilități, entități comerciale care poate sunt destul de îndepărtate de ei. Dacă vor avea posibilitatea de a scăpa de aceste facturi la colțul blocului i-ar ajuta enorm.

    plati-facturi

    plati-facturi

  5. Aparatura este GRATIS, nu trebuie nicio investiție. Casier Total este o aplicație simplu de montat și simplu de utilizat. Aparatura se dă în custodie magazinelor de cartier, astfel acestea nu sunt nevoite să investească nici un leu pentru a putea încasa facturi la utilități sau pentru a putea vinde roviniete sau reîncărcări electronice.
  6. Produsele digitale – orice incarcare electronica – nu au adaos comercial. Acest lucru va ajuta la încurajarea clienților să cumpere din magazin spre exemplu o reîncărcare PrePay, atât timp cât este la același preț ca la centrele operatorilor de telecomunicații. Casier Total nu are adaos comercial, nu percepe comisioane. Doar magazinul are comision din vânzare, pentru fiecare factură încasată, pentru fiecare cartelă PrePay vândută.
  7. Asiguri viitorul magazinului în lupta cu hipermarketurile. Știm cu toții faptul că magazinele de cartier nu pot să se bată în prețuri sau promoții cu mamuții economici, cu supermarketurile sau mai ales hipermarketurile. Astfel, magazinele de cartier trebuie să găsească o nouă metodă de a atrage clienți iar vânzarea de produse și servicii digitale este una dintre cele mai sigure. Clientul odată intrat pentru o factură, va cumpăra și altele pentru acasă.
  8. Aduci un concept al anilor 90 în era modernă. Magazinele de cartier nu trebuie să ne mai aducă aminte de comunism, de anii 90, de începuturile anilor 2000. Acestea trebuie să se transforme în entități comerciale moderne și să comercializeze produse moderne atât de necesare în societatea de zi cu zi.
  9. Salvezi șoferii de amenzile CNAIR. Ne referim aici exclusiv la achiziția de roviniete prin intermediul Casier Total. Mulți dintre noi cam uităm să cumpărăm și rovinieta atunci când achităm carburantul și ieșim cu autoturismul înafara localității. Din păcate, această greșeală se lasă cu repercusiuni asupra buzunarelor noastre. Cei de la CNAIR au grijă să stea mereu la pândă cu camerele lor de verificat rovinietele și să ne trimită plicuri acasă.
  10. Asiguri vânzarea de produse digitale cu CASH. Este bine de știut că la magazinul de cartier din colțul blocului se pot achiziționa cu cash produse digitale întrucât cu toții am trecut prin acele momente în care conturile noastre au fost goale, nu mai zic de nenorocirile numite popriri, venite din partea statului.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Nicicand nu a fost mai simplu sa obtii fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti!

Publicat

pe

fisa medicala permis auto Bucuresti

Stresul provocat de examenul pentru dobandirea statutului de sofer poate atinge cote alarmante. Cantitatea de informatie noua pe care trebuie sa o inveti si sa o aprofundezi poate parea dezarmanta.

Multitudinea de reguli (scrise, dar si nescrise) ale junglei numita “trafic” poate starni neliniste si agitatie. Asa este la inceput. Stai linistit, te vei obisnui cu orele de varf, cu intersectiile complicate si cu parcarile laterale! Tot ce trebuie sa faci este sa treci examenul teoretic, cel practic si… controlul care te declara apt pentru conducerea unui autovehicul.

Nu trebuie sa iti faci nicio grija! Acum este mai simplu ca niciodata sa obtii fisa medicala permis auto Bucuresti. Iti prezentam tot ce trebuie sa stii!

Fa-ti o programare!

Pentru a gestiona cat mai bine numarul mare de cereri, specialistii de la centrul medical Standard Med au optat pentru varianta unei programari in prealabil. Totul se face online, in mai putin de 2 minute! Intra pe site-ul https://www.fisamedicala.info/ si acceseaza sectiunea destinata solicitarilor pentru o programare.

In josul paginii proaspat deschise va fi necesar sa completezi 4 campuri cu datele tale personale (confidentialitatea este asigurata): numele, adresa de email, numarul de telefon, data nasterii si, optional, poti transmite o observatie sau un mesaj catre clinica.

In cazul in care preferi o programare telefonica pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti, poti apela la unul dintre numerele: 0722.435.435 sau 0314.053.950.

Ia cu tine urmatoarele acte

Ulterior programarii, va trebui sa te prezinti la sediul clinicii de pe bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, aparatamentul 2, sector 2, Bucuresti. Verifica ziua si ora la care ai fost programat si incearca sa ajungi cu 15 minute mai repede.

Astfel, vor fi evitate modificarile nedorite de program si aglomeratia. Pentru a nu face doua drumuri pana la sediul Standard Med, care poate fi gasit si pe site-ul fisamedicala.info, este foarte important sa nu uiti acasa aceste acte:

–  Cartea de identitate / buletin;

–  Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);

–   Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

–  In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Asigura-te inca o data ca ai toate cele necesare si pregateste-te sa obtii fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti in aproximativ o ora si jumatate de cand ai pasit pe usa clinicii Standard Med!

In ce consta consultul medical?

Odata ajuns la sediul aflat la doar cativa pasi de Piata Universitatii, vei fi supus unui scurt examen medical. Acesta cuprinde urmatoarele controale medicale:

  • Psihiatrie;
  • Medicina interna;
  • Ortopedie;
  • Neurologie;
  • Oftalmologie;
  • ORL.

Si gata! Atat de simplu si rapid este sa obtii fisa medicala permis auto Bucuresti! De acum, mai ai de promovat doar doua examene, cel practic si cel teoretic, si vei putea fi numit “sofer”. Tine minte! Carnetul de conducere vine cu o mare responsabiliate – trebuie sa conduci prudent si vigilent.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Administrație locală

Gigel Capotă despre concursul de la Spitalul Județean! „Există posbilitatea să candidez din nou”

Publicat

pe

De

Capotă, din nou pe baricade. Fostul demisionar anunță o revenire în forță în cazul în care concursul pentru șefia Spitalului Județean de urgențe s-ar repeta. Capotă spune că decizia o va lua la momentul respectiv.

După ce la prima strigate niciunul dintre cei doi candidați rămași în cursa pentru postul de manager al SJU Târgu Jiu nu a reușit să obțină o notă de trecere, Capotă, actualul director interimar susține că așteaptă rezultatele finale pentru vedea dacă poate sau nu să mai candideze. Nici medicul Neață nici economistul Grecu nu au obținut nota 7, însă au contestat rezultatele obținute inițial. „O să-mi reanalizeze poziția pe care o am în societatea și mă refer la așa zisele probleme de natura juridică. Am foarte multe proiecte în derulare, nu pot să nu-mi continui activitate. Noi, conducerea managerială suntem implicați prin natura funcție în procesul de contractare cu Casa de Asigurări, principala noastra sursă de venituri. Există posbilitatea să candidez din nou, decizia o voi lua la momentul respectiv”, a anunțat Capotă.

Reamintim că Gigel Capotă s-a retras de la concursul pentru șefia Spitalului Județean Târgu Jiu, după ce în presa gorjeană au apărut numeroase dezvăluiri cu privire la modul în care acesta a mințit că nu este urmărit penal pentru a intra în examen.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

incarcare-cartela incarcare-cartela
Cultură8 ore inainte

Mai există vreun avantaj să stai cu abonament?

Mai există vreun avantaj să stai cu abonament în loc de cartelă PrePay? Migrarea masivă din zona de abonament în...

incarcare-prepay incarcare-prepay
Afaceri8 ore inainte

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin re-incarcare.ro  

10 motive să-ți încarci cartela PrePay prin intermediul re-incarcare.ro   Reîncărcarea unei cartele PrePay a devenit ceva simplu ca bună ziua....

plati-facturi plati-facturi
Afaceri8 ore inainte

10 motive să instalezi aplicația Casier Total dacă deții un magazin

10 motive să folosești aplicația Casier Total dacă deții un magazin de cartier Aplicația Casier Total reprezintă un instrument comercial...

rovinieta online rovinieta online
Afaceri8 ore inainte

Management impecabil de roviniete

Management impecabil de roviniete – doar cu ajutorul rovinieta.online                                     România nu este genul de țară prietenoasă cu mediul de...

ExclusivO zi inainte

Prim-Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a dat fix doi bani pe solicitarea polițistului Cănărău Ioan – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

Exclusiv2 zile inainte

Avem multe locuri libere și la ISU, pline de ”salarii nesimțite”, ”privilegiați”, ”necontributivi”, locuri ce abia așteaptă să fie umplută cu cetele asmuțate odinioară de USR si PLUS (REPER) – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

Eveniment4 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Exclusiv4 zile inainte

ancheta „Mineriada“/Motivele pentru care dosarul Mineriadei s-a întors la Parchetul General pentru refacerea de la zero a anchetei/ANALIZA – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

parcare henri coanda aeroport parcare henri coanda aeroport
Turism4 zile inainte

TOP probleme pe care le poti intalni la o parcare din zona Aeroportului Henri Coanda

Poate fi o adevarata provocare sa gasesti un loc de parcare atunci cand nu te pregatesti dinainte. Cu mii de...

Afaceri4 zile inainte

Descoperă Excelența în Servicii pentru Acoperișuri și Renovări cu AcoperisuriLaCheie.eu

Când vine vorba de acoperișuri, renovări și îmbunătățiri pentru locuința ta, nu există compromisuri. Ai nevoie de o echipă de...

Afaceri4 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized4 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Exclusiv4 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Exclusiv5 zile inainte

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Exclusiv5 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Exclusiv5 zile inainte

Primăria Ploiesti ii face campanie electorală, pe bani publici, candidatului –  Andrei Volosevici (candidat PSD!)?/DNA si Curtea de Conturi fac „joc de glezne”? – Ziarul Incisiv de Prahova

”Nu trebuie să vină rușii să ne submineze instituțiile (statului), le subminăm noi!” este una dintre observațiile expertului în geopolitică...

Știrile Săptămânii