Connect with us

Social

Cătălin Gherzan, Președintele Partidului Ecologist Român filiala Piteşti

Publicat

pe

Așa cum am spus-o şi în intervențiile mele online, decizia Primăriei Piteşti de a include în cadrul Planului Urbanistic General Pădurea Trivale în intravilan, consider că este o palmă dată piteștenilor. După ce acum aproape o jumătate de an au dat cu surle si trâmbițe o Hotărâre de Consiliu Local în care declarau Pădurea Trivale arie protejată, acum se pregătește/prezumă construirea unor ansambluri de blocuri.

După o campanie susținută si profund mediatizată în care atât PSD cât și PNL au dorit să își asume meritul pentru „PĂDUREA TRIVALE ARIE PROTEJATĂ”, acum ne batem joc de ea şi de piteșteni??

Păi când să mai credem că ceea ce se spune este şi ceea ce se vrea? Plămânului Piteștiului, oxigenul orașului… în loc să facem totul pentru a-l menține, noi îl omorâm?

Să facem totul pentru ca nouă și copiilor noștri să ne fie bine! Să facem totul pentru a ne proteja de virusurile care sunt mai ușor de răspândit atunci când crește gradul de poluare.

Alege viaţa!
https://gherzancatalin.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Termenul de depunere a proiectelor , în cadrul apelului dedicat IMM-urilor, prelungit prin ordin de ministru

Publicat

pe

De

Proiectelor Europene

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a prelungit, oficial, prin ordin de ministru, termenul de depunere a proiectelor pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”. Data până la care pot fi depuse cereri de finanțare în sistemul informatic MySMIS2021/SMIS2021+, conform ordinului nr. 1020 din 16.04.2024, este 20 mai 2024, ora 24:00.

Decizia de prelungire a termenului de depunere a proiectelor a fost luată ca urmare a interesului manifestat de potențialii beneficiari în accesarea fondurilor disponibile în cadrul Programului Tranziție Justă 2021-2024.

Consiliul Județean Gorj încurajează, pe această cale, antreprenorii din județ să își concretizeze proiectele sau ideile de proiecte, să întocmească documentațiile necesare și să le depună, având în vedere disponibilitatea MIPE de a prelungi, în funcție de interesul manifestat, termenele până la care pot fi accesate fondurile în cadrul PTJ 2021-2027.

Reiterăm, pe această cale, că interesul instituției este acela de a maximiza procentul de absorbție a fondurilor din PTJ, sprijinind orice inițiativă care contribuie la dezvoltarea și diversificarea economică la nivelul județului Gorj.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Regăsirea Ființei prin Știință și Credință – Eveniment de anvergură la Târgu Jiu

Publicat

pe

De

La data de 6 aprilie 2024, orașul Târgu Jiu a fost gazda unui eveniment cultural și spiritual de anvergură, care a reunit peste 7000 de participanți pe Stadionul Municipal. Organizat de Consiliul Județean Gorj și Primăria Municipiului Târgu Jiu, împreună cu colaborarea Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, evenimentul a fost un punct de întâlnire important pentru comunitate.

Sub titlul „Regăsirea Ființei prin Știință și Credință”, a avut loc un dialog captivant între două personalități marcante: preotul și profesorul universitar dr. Constantin Necula și distinsul academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Discuțiile lor au explorat intersecțiile dintre spiritualitate și știință, încercând să ofere răspunsuri la întrebări fundamentale despre existență și credință. Evenimentul a fost moderat de către cunoscuta prezentatoare TV, Florentina Fântânaru. Prin acest dialog, participanții au avut ocazia să se apropie mai mult de înțelegerile profunde ale ființei umane, într-un cadru care a îmbinat cu armonie gândirea academică și înțelepciunea spirituală, contribuind astfel la îmbogățirea vieții culturale și spirituale a comunității din Gorj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, a transmis mulţumiri tuturor celor ce au făcut posibil acest eveniment: „Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a făcut posibil acest eveniment, de la organizatori la participanți, pentru că ați ales să petreceți aceste momente speciale alături de noi. Sunt profund recunoscător pentru energiile pozitive, pentru schimbul de idei și pentru inspirația pe care fiecare dintre voi a adus-o în cadrul acestui eveniment.” – a fost mesajul transmis de Preşedintele C.J. Gorj pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Când ajungi să cauți pe Google ginecologie Vâlcea?

Publicat

pe

De

ginecologie Vâlcea

Când vine vorba despre serviciile de ginecologie în Vâlcea, femeile caută în mod special profesionalismul, reputația și calificările medicului. Îngrijirea sănătății intime este crucială pe tot parcursul vieții, iar legătura de încredere dintre medic și pacient este esențială pentru o colaborare eficientă.

Un cabinet ginecologic Vâlcea la care poți apela cu încredere este clinica condusă de distinsul dr. Boris Krastev, cu un renume puternic pe această ramură a medicinei. Având o experiență vastă în domeniul ginecologiei, cu aproape 25 ani în domeniu,  dr. Boris Krastev este recunoscut în comunitatea medicală pentru abordarea sa empatică și competența sa excepțională.

Cu un parcurs impresionant, dr. Boris Krastev și-a început cariera în sistemul medical încă din 1999 pe ramura obstetrică – ginecologie, la Spitalul de Urgență nr. 1 la Craiova, până în anul 2004. Ulterior, parcursul profesional a fost continuat la Spitalul Municipal Drăgășani din 2005, iar din 2017 este activ la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, în Secția I Obstetrică – Ginecologie. Abilitățile și experiența sa sunt susținute de multiple studii și diplome în domeniul ginecologiei, consolidându-și astfel reputația ca un medic de încredere și competent. În prezent, deține un cabinet ginecologic Vâlcea și unul în Drăgășani.

În cadrul clinicii private, pacientele beneficiază de o gamă variată de servicii, toate atingând cele mai înalte cote de profesionalism. În clinica de obstetrică – ginecologie, în cabinet ginecologic Drăgăşani și Vâlcea, dr. Boris Krastev vă oferă următoarele servicii: colposcopie cu biopsie țintită, ecografie abdominală și transvaginală de sarcină și ginecologică, histeroscopie, examen citologic Babeș – Papanicolau în mediu lichid – determinări ADN HPV, dar și tratarea displaziilor cervicale (leziunile precanceroase) prin cauterizări, ERAD și conizații. De asemenea,  dr. Boris Krastev oferă consiliere cuplurilor infertile (RUA – reproducere uman asistată), punându-și experiența la dispoziția acestora pentru a găsi cele mai bune soluții. Competențele lui se extind și în domeniul chirurgiei oncologice genito-mamare, unde deține atestat la nivel național.

Dr. Boris Krastev, manifestând aceeași pasiune și devotament pentru îngrijirea femeilor, și-a extins sfera de expertiză și în domeniul ecografiilor mamare avansate, inclusiv cu tehnici precum sonoelastografia și biopsiile ecoghidate de sân. Aceste proceduri sunt esențiale în prevenirea și diagnosticarea precoce a cancerului de sân, demonstrând angajamentul său constant față de sănătatea femeilor.

Gama de servicii pe care le oferă în cabinetele de ginecologie și obstetrică din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani sunt efectuate în locații sigure, curate, permanent sterilizate, ce răspund tuturor exigențelor din domeniu și conțin aparatură modernă. În cazul serviciilor ce implică ecografia, dr. Boris Krastev utilizează ecograf de ultimă generație.

NOU: În cadrul clinicii, veți găsi servicii de înaltă calitate în GASTROENTEROLOGIE, HEMATOLOGIE și PSIHIATRIE, alături de o varietate generoasă de analize de laborator. Dr. Boris Krastev, un medic cu experiență și expertiză remarcabilă, colaborează strâns cu alți profesioniști din aceleași domenii, garantând astfel abordări interdisciplinare și personalizate pentru fiecare pacient. În plus, spectrul de servicii al clinicii este într-o continuă expansiune, evidențiindu-se printr-o atenție deosebită acordată inovației și excelenței în îngrijirea pacienților.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv16 ore inainte

Avem multe locuri libere și la ISU, pline de ”salarii nesimțite”, ”privilegiați”, ”necontributivi”, locuri ce abia așteaptă să fie umplută cu cetele asmuțate odinioară de USR si PLUS (REPER) – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

Eveniment2 zile inainte

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Exclusiv2 zile inainte

ancheta „Mineriada“/Motivele pentru care dosarul Mineriadei s-a întors la Parchetul General pentru refacerea de la zero a anchetei/ANALIZA – Ziarul Incisiv de Prahova

Procurorii au început audierile în Dosarul Mineriadei din 1990, la 34 de ani distanță de la violentul incident. Ion Iliescu,...

parcare henri coanda aeroport parcare henri coanda aeroport
Turism2 zile inainte

TOP probleme pe care le poti intalni la o parcare din zona Aeroportului Henri Coanda

Poate fi o adevarata provocare sa gasesti un loc de parcare atunci cand nu te pregatesti dinainte. Cu mii de...

Afaceri2 zile inainte

Descoperă Excelența în Servicii pentru Acoperișuri și Renovări cu AcoperisuriLaCheie.eu

Când vine vorba de acoperișuri, renovări și îmbunătățiri pentru locuința ta, nu există compromisuri. Ai nevoie de o echipă de...

Afaceri2 zile inainte

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized3 zile inainte

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Exclusiv3 zile inainte

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Exclusiv3 zile inainte

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

Țigaretele și bunurile contrafăcute se numără printre cele mai traficate produse la frontierele țării. Contrabanda şi comercializarea produselor contrafăcute sunt...

Exclusiv3 zile inainte

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Exclusiv3 zile inainte

Primăria Ploiesti ii face campanie electorală, pe bani publici, candidatului –  Andrei Volosevici (candidat PSD!)?/DNA si Curtea de Conturi fac „joc de glezne”? – Ziarul Incisiv de Prahova

”Nu trebuie să vină rușii să ne submineze instituțiile (statului), le subminăm noi!” este una dintre observațiile expertului în geopolitică...

Uncategorized4 zile inainte

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează...

Exclusiv4 zile inainte

Amenajarea unui living modern cu influențe tradiționale românești – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Uncategorized5 zile inainte

TikTok sărbătorește Ziua Internațională a Cărții alături de comunitatea #BookTok din România

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, TikTok lansează un efect AR disponibil în aplicație, care să aducă împreună iubitorii de...

Uncategorized5 zile inainte

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România despre comportamentul alimentar al românilor: 7 din 10 români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România și-a propus să identifice atitudinile și comportamentele...

Ce diferențe există între un psiholog, un psihiatru și un psihoterapeut? Ce diferențe există între un psiholog, un psihiatru și un psihoterapeut?
Viața în Jiu5 zile inainte

Ce diferențe există între un psiholog, un psihiatru și un psihoterapeut?

Navigând prin labirintul sănătății mintale, ești adesea întâmpinat de termeni precum psiholog, psihiatru și psihoterapeut. Acești specialiști joacă roluri vitale...

Știrile Săptămânii