Connect with us

Eveniment

Cârciumaru, atac la deputatul Weber și vicepreședintele Claudiu Manta

Publicat

pe

 

Senatorul Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, a taxat declarațiile făcute de către deputatul Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj, și vicepreședintele Claudiu Manta, care au susținut că este nevoie de o reîmprospătare a partidului, iar la alegerile viitoare trebuie să apară fețe noi.

Cârciumaru consideră că cei doi au făcut declarații nefericite: „Consider o declarație nefericită și din neatenție făcută de domnul Weber și de domnul Claudiu Manta, în sensul că în cadrul partidului trebuie să apară fețe noi. Eu și colegii mei nu ne-am opus ca în cadrul organizației să apară tineri care să fie promovați, iar cel mai bun exemplu este Claudiu Manta, care, atunci când i-a expirat mandat de președinte la tineret, eu l-am propus direct în conferința de la tineret vicepreședinte în cadrul organizației de la seniori“.

„Este bine să rezolvăm problemele în interiorul partidului“

Florin Cârciumaru spune că nu le-a reproșat nimic celor doi colegi din partid cu privire la declarațiile pe care le-au făcut, pentru că toate problemele trebuie rezolvate în cadrul partidului, cu toate că a făcut declarații publice despre aceștia: „Nu le-am reproșat colegilor nimic legat de aceste declarații, pentru că dacă eu consider că trebuie să port o discuție pe această temă cu colegii o voi purta în cadrul Biroului Permanent și nu voi ieși cu declarații, pentru că este bine să rezolvăm problemele în interiorul partidului“.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Colgate – Palmolive donează peste 65.000 de produse pentru sănătate și igienă în România și sprijină campania globală #SafeHands pentru combaterea COVID – 19

Publicat

pe

Safe Hands (2)

  • Produse pentru sănătate și igienă în valoare de 20 de milioane de dolari vor fi donate organizațiilor non-profit din toată lumea
  • Compania produce și donează 25 de milioane de săpunuri organizațiilor globale în sprijinul inițiativei #SafeHands a Organizației Mondiale a Sănătății

Colgate-Palmolive România donează organizației umanitare Crucea Roșie peste 65,000 de produse de igienă, pentru a ajuta la prevenirea răspândirii COVID-19 în regiunile din România care se confruntă cu nevoi acute. Donația face parte din eforturile globale ale companiei, printre  care se numără și sprijinirea inițiativei globale #SafeHands a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Colgate-Palmolive susține campania internațională #SafeHands prin producerea și donarea a 25 de milioane de săpunuri în toată lumea.

În plus, ca răspuns la situația actuală, Colgate donează, la nivel global, produse pentru sănătate și igienă în valoare de 20 de milioane de dolari organizațiilor umanitare care dispun de infrastructura necesară distribuirii produselor către comunitățile locale defavorizate.

Unul dintre cele mai importante moduri prin care putem contribui la stoparea răspândirii acestui virus este ca organizațiile din fiecare regiune să își reunească eforturile pentru binele tuturor.”, a declarat Omar Laruccia, General Manager Colgate-Palmolive Romania. „Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să facem tot ce putem pentru a sprijini comunitățile locale și pentru a-i proteja pe cei aflați în dificultate, printre care se numără personalul medical din prima linie, care oferă un sprijin incredibil.”, a completat acesta.

În România, Colgate-Palmolive sprijină organizația umanitară Crucea Roșie și donează peste 65.000 de produse de îngrijire personală. Donația are scopul de a ajuta persoanele vulnerabile din comunitățile locale și personalul medical din prima linie să aibă acces la produse esențiale de igienă, precum periuță de dinți, pastă de dinți, apă de gură și produse pentru igiena corpului și mâinilor.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, care oferă publicului sfaturi actualizate referitoare la COVID-19, spălarea corectă a mâinilor este esențială pentru a încetini răspândirea virusului. Accesul limitat la săpun de calitate și lipsa cunoștințelor legate de spălarea corectă a mâinilor sunt o provocare, în special în comunitățile vulnerabile din întreaga lume. Pentru a sprijini depășirea acestor obstacole, Colgate a mobilizat cinci dintre fabricile sale de producție de pe trei continente, pentru a produce 25 de milioane de săpunuri. Producția a început în data de 27 aprilie 2020.

Safe Hands (1)

Ambalajul săpunului conține instrucțiuni clare despre spălarea corectă a mâinilor, pentru a consolida mesajul campaniei OMS #SafeHands. Această etichetă are scopul de a accentua faptul că bunele practici de spălare a mâinilor pot continua și după terminarea produsului în sine.

Pentru a crește gradul de conștientizare privind spălarea corectă a mâinilor, Colgate-Palmolive promovează campania OMS #SafeHands pe diferite platforme media, implicând și influenceri precum Michael Phelps, ambasadorul inițiativei actuale „Save Water” a Colgate.

Mai multe informații despre inițiativă se pot găsi în videoclipul dedicat.

Despre Colgate-Palmolive:

Colgate-Palmolive este o companie mondială de top de produse de larg consum, cu 34.000 de angajați dedicați îmbunătățirii sănătății și bunăstării oamenilor și animalelor de companie. Axate pe îngrijire orală, îngrijire personală, curățenia casei și hrană pentru animale de companie și deservind peste 200 de țări și teritorii, echipele Colgate dezvoltă, produc, distribuie și vând produse de sănătate și igienă, precum și hrană pentru animale de companie, esențiale pentru societate prin branduri precum Colgate, Palmolive, elmex, Tom’s of Maine, hello, Sorriso, Speed Stick, Softsoap, Irish Spring, Protex, Sanex, Filorga, eltaMD, PCA Skin, Ajax, Axion, Fabuloso, Soupline and Suavitel, precum și Hill’s Science Diet și Hill’s Prescription Diet. Compania este recunoscută și pentru leadership-ul și inovarea în promovarea sustenabilității mediului și a bunăstării comunității, incluzând realizări în economisirea apei, reducerea deșeurilor, promovarea reciclabilității și îmbunătățirea sănătății orale a copiilor prin programul Bright Smiles, Bright Futures, care a ajuns la peste un miliard de copii din 1991 până în prezent. Pentru mai multe informații despre afacerile globale ale Colgate și despre modul în care compania construiește un viitor care să aducă zâmbete, vizitați http://www.colgatepalmolive.com.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Aflati totul despre inregistrare domeniu si web hosting!

Publicat

pe

Inca de la apritia sa, site-ul thc.ro a oferit clientilor rezultate foarte bune prin serviciile sale de web hosting. Firma nu ofera doar servicii de hosting, ci si transfer domeniu sau inregistrare domeniu, iar preturile sunt pe cat se poate de avantajoase.

Ce intelegem prin transfer domeniu?

Un transfer de domeniu se refera la procesul de schimbare a registratorului numit al unui nume de domeniu. Dupa efectuarea unui transfer, noul registrator va pastra toate informatiile relevante cu privire la domeniu si solicitant. Numele de domeniu pot fi transferate numai daca au fost inregistrate la registratorul anterior timp de 60 de zile sau mai mult.

Fiecare registrator ofera o suita de caracteristici si servicii, cum ar fi protectia vietii private, gazduire web si e-mail. Daca nu aveti toate functiile pe care le doriti cu registratorul dvs. curent, poate doriti sa profitati de un pachet mai bun oferit de un registrator diferit.

Pe langa compararea functiilor, este important sa analizam si modul in care functiile si serviciile au preturi si implementari:

Pret: Caracteristicile de care aveti nevoie costa suplimentar sau sunt incluse ca parte a pachetului?

Usor de utilizat: Sunt usor de implementat caracteristicile de care aveti nevoie? Vor solicita eforturi manuale din partea dvs. sau ofera registratorul cateva instrumente simple pentru a va facilita lucruri precum gestionarea domeniului?

Asistenta: Asistenta clientilor va fi disponibila atunci cand aveti nevoie de ea?

Furnizor: Cine ofera functiile pe care le vand? Unii registratori ofera toate serviciile proprii pentru e-mail si gazduire web, in timp ce altii sunt parteneri cu furnizori terti.

Daca trebuie sa schimbati dreptul de proprietate asupra domeniului dvs. (fie de la dvs. la o alta persoana, fie la o alta persoana pentru dvs.), va trebui sa faceti un transfer de domeniu. De exemplu, daca un angajat a inregistrat domeniul dvs. intr-un cont personal, este posibil sa doriti sa transferati domeniul intr-un cont intretinut de compania dvs. In unele cazuri, puteti alege sa transferati catre un alt registrator in acelasi timp in care transferati proprietatea.

De ce este nevoie sa inregistrati un domeniu?

Pe World Wide Web numele dvs. de domeniu este propria identitate unica. Niciuna dintre doua parti nu poate detine vreodata acelasi nume de domeniu simultan. Prin urmare, identitatea dvs. de Internet este total unica. Daca aveti un site de afaceri pe internet, numele dvs. de domeniu este propriul dvs. brand online si, intr-un anumit sens, puteti utiliza numele dvs. de domeniu ca o carte de vizita online. Cu propriul nume de domeniu, site-ul dvs. web si adresele de e-mail, de exemplu, vor avea acel aspect profesional, fiind unice pentru afacerea dvs. Multe persoane adesea rateaza importanta de a avea si apoi sa isi pastreze numele de domeniu pana cand il pierd. Odata ce se intampla acest lucru, in curand isi dau seama ca si-au pierdut intreaga identitate online.

Inregistrarea domeniului asigura sigla fiecarei firme individuale, astfel clientul va sti ce cauta, iar acest lucru poate ajuta la imbunatatirea experientei SEO. Inregistrarea domeniului este o investitie foarte buna pentru orice firma online mai ales cand este facuta cu www.thc.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Allview Soul X7 – primul teaser

Publicat

pe

Soul X7, varful de gama Allview al anului 2020, se pregateste de lansare. Smartphone-ul va avea un setup quad-camera, cel mai probabil va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon.
Prima imagine teaser publicata de Allview dezvalui un smartphone cu design reusit, decupaj pentru camera frontala si display cu margini curbate.

Deoarece pandemia de coronavirus ne schimba modul in care interactionam cu smartphone-ul, cei de la Allview aduc functionalitati foarte utile pentru asistentul lor vocal, AVI, foarte utile atunci cand nu mai putem sa atingem telefonul pentru a vedea mesaje si notificari.

Din clipul care poate fi urmarit mai jos aflam ca Soul X7 va oferi una dintre cele mai interesante functii ale asistentului vocal Allview AVI: posibilitatea de a citi automat mesajele primite.
Pentru pastrarea confidentialitatii acesta citeste direct in casti atunci cand acestea sunt conectate prin bluetooth.

Functia este utila si atunci cand calatorim cu transportul in comun sau in propria masina, atunci cand nu putem folosi telefonul. In masina, mesajele sunt redate in difuzorul device-ului sau chiar in sistemul audio al masinii.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv18 ore inainte

PROMO/Stoica Ion și-a trecut pe persoana fizica administrarea Parcului Industrial Brazi

Va relatam în articolele noastre anterioare despre faptele penale pe care le-a săvârșit domnul Stoica Ion, inca directorul Parcului Industrial...

Social23 de ore inainte

Cătălin Gherzan, Președintele Partidului Ecologist Român filiala Piteşti

Așa cum am spus-o şi în intervențiile mele online, decizia Primăriei Piteşti de a include în cadrul Planului Urbanistic General...

Eveniment23 de ore inainte

Colgate – Palmolive donează peste 65.000 de produse pentru sănătate și igienă în România și sprijină campania globală #SafeHands pentru combaterea COVID – 19

Produse pentru sănătate și igienă în valoare de 20 de milioane de dolari vor fi donate organizațiilor non-profit din toată...

Exclusiv2 zile inainte

Sa nu va mai aud cu sintagma „apa de ploaie” pentru a desemna ceva derizoriu

Pai, Apa Nova traieste si propaseste in primul rand prin apa de ploaie. Da, Doamne, sa ploua mai mult! se...

Exclusiv3 zile inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (IV)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţională (IV)Pentru continuitatea temei abordate...

Exclusiv4 zile inainte

Incisiv de Prahova, Incisiv de Dâmboviţa si Incisiv de Constanţa sunt gata de lansare, cu periodicitate săptămânală, şi în format print

(#YouGotTheAnswer – SELECTIE DE PE TERMENE.RO) În primele zile după ce criza COVID-19 a ajuns în România, 60% dintre companii...

Afaceri7 zile inainte

Închirieri microbuze și autocare pentru un eveniment important

Unul dintre evenimentele importante și mult așteptate în viața fiecărui cuplu îndrăgostit este nunta. Totul ar trebui să fie perfect în...

Exclusiv7 zile inainte

EDITORIAL/GANDURI DESPRE SI PENTRU DUPA CRIZA COVID – 19

Așa ceva nu s-a mai întâmplat. Ce puțin în istoria statului modern român. Eu unul nu am mai auzit până...

SocialO săptămână inainte

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

ExclusivO săptămână inainte

INTERVIU SORIN GHISOI – FEBRUARIE 2020

Prima masina electrica de curse din Romania se pregateste pentru un nou an de performanta alaturi de echipa Kaufland e-Rally...

ExclusivO săptămână inainte

Povestea continuă/Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti in poarta, pe inserat, la un denuntator DNA

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

AfaceriO săptămână inainte

Află cât de simplu și accesibil este să închiriezi un microbuz sau autocar

Indiferent care este motivul pentru care vei avea nevoie de închiriere microbuz sau autocar, există în capitală o firmă de...

ExclusivO săptămână inainte

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc

Daca se intreaba cineva ce tot are presa cu fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, de publica pe banda rulanta dezvaluiri despre...

ExclusivO săptămână inainte

Portocala vrea sa scape de inchisoare cu certificat medical

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

Exclusiv2 săptămâni inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (III)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţional Reforma serviciilor de informaţii...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Bravo lor!/Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI

Reportaj Adelin Petrisor Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI   Articolul Bravo lor!/Luminița, Cristina și...

Știrile Săptămânii