Connect with us

Afaceri

Cine este nașul familiei Dragnea jr | JiulAZI

Publicat

pe

Sorin Paul Stănescu, născut în Craiova etse un om ingluent în domeniului veterinar din ţară, atunci când vine vorba despre dezinfectanţi sau vitamine de îngrăşare. Cele mai importante firme pe care le controlează sunt A&S International 2000, Institutul Pasteur şi Farmavet. Ca o mare parte dintre afaceriştii autohtoni, evoluţia afacerilor sale a pornit după ce au preluat active ale statului.

Sorin Paul Stănescu este cunoscut demult ca un naş, nu doar naşul de cununie al fiului lui Dragnea, ci mai ales un „naş” al fermelor zootehnice, conform g4media.ro.

„Practic nu poţi să ai o fermă în România fără să nu cumperi produse de îngrăşare, dezinfectanţi, vaccinuri de la Farmavetul lui Sorin Paul Stănescu. Poate fermierii din Ardeal mai pot ieşi spre Ungaria şi lua de acolo, dar o parte din produse nu sunt avizate în România din motive pe care nu vreau să le comentez, că nu am dovezi, aşa că tot degeaba. Produse bune în SUA şi Europa nu sunt bune la noi, sunt bune cele comercializate de Farmavet. Este un fel de naş al zootehniei, dacă nu cumperi de la el, nu poţi ţine ferma”, explică un crescător de animale din Moldova.

Sorin Paul Stănescu (59), naşul zootehniei, va deveni de duminică seara şi cumătrul lui Liviu Dragnea. Omul de afaceri este naşul de cununie al lui Dragnea jr (Ștefan Valentin Dragnea) şi al partenerei sale, Gina Alexandru. Nunta va avea loc duminică  la Palatul Snagov, iar Dragnea senior a invitat toţi miniştrii, parlamentarii PSD şi preşedinţii de consilii judeţene, după cum a dezvăluit G4Media.ro.

Într-o scrisoare deschisă trimisă presei, Sorin Paul Stănescu susţinea în urmă cu aproape două săptămâni că îl cunoaşte pe Dragnea de aproape trei decenii.

„De aproape 30 de ani de zile am o relaţie de prietenie cu familia Dragnea. Relaţia cu pricina nu s-a bazat niciun moment pe apartenenţa politică a unor membri ai respectivei familii şi nici nu a interferat cu zona de business în care am activat. Pe cel al cărui părinte spiritual urmează să-i fiu, l-am cunoscut de când era mic, ca un apropiat al familiei şi sper ca în decursul existenţei sale să mă fi numărat printre cei care i-au influenţat în mod pozitiv drumul profesional şi social. Având în vedere această situaţie, am considerat că a răspunde pozitiv solicitării sale şi a celor două familii implicate în această căsătorie, de a deveni naş celor doi tineri, este nu doar o confirmare a unei prietenii vechi, ci si un gest creştinesc. Am acceptat, alături de soţia mea, Doina, să facem acest demers fără a ţine cont de poziţia politică sau activitatea publică a vreunuia dintre cei 4 părinţi ai viitorului cuplu”, a scris acesta.

De fapt, cei 30 de ani, sunt în jur de 20, conform surselor noastre. Sorin Paul Stănescu şi Liviu Dragnea s-au cunoscut în mandatul de prefect de Teleorman dintre 1996 şi 2000 al actualului lider PSD, aşa cum ne-a transmis un apropiat al lui Dragnea din perioada respectivă. Stănescu era şef la Institutul Pasteur şi era interesat de vânătoare, pasiune comună cu Dragnea. Vânătoare şi zootehnia au fost pasiunile comune ale celor doi.

Acum, în 2018, la aproape două decenii după ce s-au cunoscut, Dragnea şi Stănescu nu mai sunt doar un simplu prefect de judeţ sărac, cum era cazul primului, şi un medic veterinar descurcăreţ, ci doi dintre cei mai influenţi oameni din România.

Sorin Paul Stănescu este cel mai important afacerist din domeniul veterinar şi unul dintre cei bogaţi din domeniul agricol. Cele trei societăţi importante ale sale au cifre de afaceri de peste 300 de milioane de lei: A&S International 2000 SRL (47 de milioane de lei în 2017), Institutul Pasteur (cu filiala din Filipeşti de 91 milioane de lei în 2017) şi Farmavet (164 milioane de lei).

Aici, se mai pot adăuga alte 100 de milioane, cifre de afaceri ale fermelor de cereale, zootehnice şi psicicole pe care le mai deţine sau controlează familia Stănescu.

Afacerile naşului au fost preluate de la stat.

 Anii de după revoluţia din 1989 l-au găsit pe Sorin Paul Stănescu, medic veterinar în conducerea regiei de stat Institutul Pasteur, singurul producător de preparate imunologice veterinare din ţară.

Pe lângă activitatea de la institut, Stănescu a intrat şi în afaceri. Conform datelor de la Registrul Comerţului, în 1994 se înfiinţează compania A&S International 2000 SRL,societate reprezentată de viitorul cumătru al lui Liviu Dragnea.

Stănescu preia prin intermediul A&S International 2000 cele mai importante societăţi de stat din domeniul veterinar.

Mai întâi, în anul 1998, preia actuala companie Farmavet. Aşa cum scrie chiar în propria prezentare a societăţii, Farmavet „este, în momentul de faţă, singurul agent economic la nivel naţional specializat în comercializarea de: produse biologice, medicamente, premixuri medicamentate, premixuri vitamino-minerale, aditivi furajeri, medii de cultură, dezinfectante, raticide, reactivi chimici, materiale igienico-sanitare, echipamente de protecţie, instrumentar de uz veterinar, aparatură de laborator şi altele, fabricate în ţară sau provenite din import”.

Pe scurt, Farmavet SA reprezintă reţeaua de distribuţie a produselor veterinare aduse din străinătate de Stănescu sau, mai ales, este distribuitorul produselor realizate în Bucureşti sau Filipeşti, judeţul Prahova, de Institutul Pasteur.

Facebook Comments

Afaceri

Cele mai frecvente greșeli SEO și cum pot fi evitate

Publicat

pe

De

Cele mai frecvente greșeli SEO și cum pot fi evitate

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: Cele mai frecvente greșeli SEO și cum pot fi evitate poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Mobila de living – alegeri inspirate de la magazinul de mobilă Acaju

Publicat

pe

De

Mobila de living – alegeri inspirate de la magazinul de mobilă Acaju

Un moment important în alegerea mobilei de living potrivite este cel în care decideți de unde să cumpărați. Calitatea serviciilor este un aspect extrem de important, menit să dubleze calitatea mobilierului. Dacă optați pentru mobila de living de la magazinul de mobila Acaju cu siguranță vă vor fi implinite toate așteptările deoarece beneficiati de una din cele mai mari game de produse de mobilier din Romania, comandati si platiti doar cand primiti comanda, puteti sa testati 30 de zile acasa la dumneavoastra iar daca doriti, puteti face retur fara sa platiti si sa primiti banii inapoi. Simplu!

Atunci când doriți să amenajați un living este bine să vă faceți calculele corecte încă de la început. Acordați-vă suficient timp pentru a vă gândi cu atenție la fiecare detaliu implicat în alegerea, dispunerea și stilizarea spațiului ce trebuie să fie mobilat. Este recomandat să „pierdeți” puțin timp în a căuta cele mai bune soluții și să-l câștigați în momentul în care ajungeți la rezultatul final.

Mobila de living – alegeri inspirate de la magazinul de mobilă Acaju

Cum să alegeți o mobilă de living?

Orice amenajare presupune efectuarea unor măsurători. Iată câteva sfaturi pentru a lua cele mai bune decizii:

  • țineți seama de modul în care sunt dispuse ferestrele și ușa sau ușile;

  • evaluați și măsurați cu atenție toate distanțele pe lungime, lățime și înălțime;

  • gândiți-vă cu răbdare unde este cel mai bine să așezați anumite piese de mobilier;

  • alegați o mobilă adecvată dimensiunilor camerei, nici masivă și greoaie pentru un spațiu mic, nici subdimensionată pentru un spațiu mai mare;

  • optați pentru un mobilier de calitate, care să își păstreze cât mai bine proprietățile în timp;

  • cumpărați o canapea confortabilă, care să se armonizeze ca mărime și cromatic cu restului de mobilier;

  • întotdeauna este util să aveți o măsuță de cafea sau o masă pentru invitați;

  • alegeți un mobilier care să fie cât mai adecvat modului vostru de viață, foarte comod sau, dacă preferați, clasic, sobru și pretențios;

  • optați pentru un mobilier care să aibă suficient spațiu de depozitare pentru lucrurile de care aveți nevoie în mod curent;

  • completați mobilierul cu elemente de decor cu personalitate.

Mobila de living – alegeri inspirate de la magazinul de mobilă Acaju

Acestea este doar o schiță a planului pe care trebuie să și-l facă orice persoană care dorește să-și mobileze eficient livingul și întreaga locuință. În alegerea cea mai inspirată, un cuvânt foarte important de spus îl vor avea gusturile personale. La ora actuală există suficiente surse și modele, pentru a putea cumpăra exact ceea ce se potrivește preferințelor fiecărui cumpărător.

De ce să alegeți mobilier pentru living de la Acaju.ro?

Dacă optați pentru varianta de achiziție online, atunci magazinul menționat este una dintre cele mai bune soluții. Aici veți găsi mobilier diversificat pentru a acoperi toate nevoiele voastre de a mobila o locuință de la A la Z. Există suficiente alternative de achiziție, atât pentru mobilă de living sau cameră de zi, cât și pentru bucătărie, dormitor, cameră de copii, de tineret sau de oaspeți, canapele, saltele, măsuțe, scune și toți ce v-ar putea interesa pentru a mobila cât mai eficient spațiul ales.

Mobila de living – alegeri inspirate de la magazinul de mobilă Acaju

În plus modalitatea de a consulta oferta, de a personaliza un produs și de a comanda ceva este extrem de simplă. Pentru a vă convinge și voi accesați Acaju.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Research Cuvinte Cheie

Publicat

pe

De

Research Cuvinte Cheie

Învață să faci research cuvinte cheie de la experți SEO

Cuvintele cheie, mai exact selectarea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta, este un pas extrem de important în optimizarea paginilor website-ului tău.

Procesul, numit și keyword research, te poate ajuta să folosești cuvintele cheie care vor avea cel mai bun randament pentru activitatea ta.

Dacă ești la început și ai un mic magazin online nu are rost să investești în cuvinte cheie premium ca „magazin online”, nu vei recupera niciodată banii și nici nu vei ajunge pe primele pagini de rezultate ale motoarelor de căutare.

Ceea ce vrei să faci este să identifici acele cuvinte cheie cât mai relevante pentru nișa ta, fraze cheie lungi, mai descriptive, care targetează exact ceea ce vinzi tu.

Încearcă să găsești cuvinte cheie cu un volum de căutări cât mai mare (potențiali vizitatori) și cu un nivel de dificultate cât mai mic (competiție scăzută).

De unde să începi?

 

Găsește o platformă specializată în analiza cuvintelor cheie (keyword research tool)

Acest pas poate părea simplu, dar nu este chiar așa.

Există o sumedenie de variante, unele ok, altele mai puțin bune.

Cel mai bine este să încerci mai multe tool-uri înainte de a lua o decizie. În mare parte vei găsi posibilitatea de a testa gratuit platforma pentru o perioadă limitată (free trial) sau mai sunt cele freemium. Adică un serviciu gratuit premium, dar cu anumite limitări.

Dacă nu vrei să pierzi timpul cu teste, poți apela direct la unealta de cuvinte cheie SEMScoop, una din cele mai complete și exacte instrumente de analiză a cuvintelor cheie cu care am lucrat.

Nu doar că te ajută să identifici cuvintele cheie potrivite dar îți arată și informații foarte detaliate si importante despre website-urile competiției aflate pe primele 10 poziții Google ale cuvântului cheie căutat.

Citește continuarea articolului Research Cuvinte Cheie, pe Blogul SEO al Agenției Edcora.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv17 ore inainte

Revenirea lui Gabriel Oprea pe scena politica, da roade!/UNPR, surpriza alegerilor/Analiza

20.05.2019 Președintele UNPR Gabriel Oprea a transmis, luni, Primului-ministru Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă în care solicită intervenția Guvernului României...

Exclusiv2 zile inainte

SRI nu are competente teritoriale în exterior/ Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații este Coldea?

Cum poți construi ilegal într-o arie protejată cu voie de la Romsilva și Tribunal? O fâneață dintr-o zonă protejată dintr-un...

Exclusiv3 zile inainte

Comunicat de Presa

Vineri, 17.05.2019, începând cu ora 11:30, va avea loc la HOTEL CENTRAL Ploiești, sala ALFA (etaj 2), ședința de lucru...

Exclusiv4 zile inainte

BOMBA ZILEI/Directorul Ziarului Incisiv de Prahova intra in politica/Vicepresedinte UNPR si presedinte UNPR Organizatia Municipiului Ploiesti

O bomba in adevaratul sens al cuvantului  a intrat chiar in redactia ziarului Incisiv de Prahova. Ofiterul SRI, in rezerva,...

Cele mai frecvente greșeli SEO și cum pot fi evitate Cele mai frecvente greșeli SEO și cum pot fi evitate
Afaceri5 zile inainte

Cele mai frecvente greșeli SEO și cum pot fi evitate

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem...

Exclusiv6 zile inainte

Florin Diaconu ocupa functia de director la APM PRAHOVA- in mod ILEGAL/Florin Diaconu este mai presus de lege?!.

Florian Coldea, este așteptat pentru audieri joi, 16 mai, de către procurorii Secției de anchetare a magistraților în dosarul Laurei...

Uncategorized6 zile inainte

Old Blacks Festival lanseaza rockeri noi

Ca și anul trecut, organizatorii festivalului Old Blacks, Rock&More, care are loc pe 7 si 8 iunie 2019 la Quantic...

Mobila de living – alegeri inspirate de la magazinul de mobilă Acaju Mobila de living – alegeri inspirate de la magazinul de mobilă Acaju
Afaceri6 zile inainte

Mobila de living – alegeri inspirate de la magazinul de mobilă Acaju

Un moment important în alegerea mobilei de living potrivite este cel în care decideți de unde să cumpărați. Calitatea serviciilor...

Uncategorized7 zile inainte

VIVE PRO EYE ESTE LANSAT ÎN EUROPA

Sistemul VR pentru companii poate fi achiziționat de pe website-ul Vive.com și din portofoliul retailerilor selectați din peste 25 de...

Exclusiv7 zile inainte

TELEKOM scumpeste abonamentele unilateral

TELEKOM scumpeste abonamentele unilateral, cui nu-i convine nu are incotro (toti fac la fel). Mi-a scumpit abonamentele cu aproximativ 13...

UncategorizedO săptămână inainte

De ce sa alegeti o husa din silicon?

Avand in vedere faptul ca sunt multe huse Samsung Galaxy A7 2018 pe piata dintre care sa alegeti, va trebui...

ExclusivO săptămână inainte

Sinteza zilei/Pușcăriașii își execută pedepsele în condiții inumane? /Atunci, PSD-ule, copiii cum sunt tratați?/PRIN EXTERMINARE UMANĂ?

Am aflat cum, de ce și de cine a fost protejat fiul lui Dragnea la Drobeta! Dragnea jr., a fost...

ExclusivO săptămână inainte

În Mehedinți…Slugile lui Ceaușescu…O duc bine mersi…/ “ATOP” unde, comuniști și vechi securiști controlează toate instituțiile!

Iar PSD Mehedinți este construit pe aceeași structură a PCR de dinainte de 1989… Să vezi și să nu crezi!...

ExclusivO săptămână inainte

Colosal/Declaratii “inedite” ale ofiterului VASILE Marian DE LA STS, in fata instantei

Ieri s-a judecat un nou termen in dosarul penal inventat lui Cezar Stoichiciu de uneltele lui Negulescu Mircea de la...

Cultură2 săptămâni inainte

Beneficiile calculatoarelor de salariu

Un calculator de salariu este conceput pentru a calcula pachetul total de compensatii (salariul de baza, plus beneficii, plus bonusuri)...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Procurorul Negulescu Mircea, pozitia/numarul 69, pozitia/numarul 3 la patul din arest si alte “fetisuri” (II)

Departamentul de Investigatii al ziarului nostru a dezvaluit, in exclusivitate, cu ceva timp in urma, faptul ca, a identificat persoana...

Știrile Săptămânii