Connect with us

Afaceri

Avertismentul celei mai bogate țări din UE pentru România. Suntem îngrijorați, căutăm locaţii alternative | JiulAZI

Publicat

pe

În calitate de cei mai importanţi parteneri economici ai României şi ca element deloc neglijabil al motorului creşterii economiei româneşti, germanii activează în momentul de faţă cu circa 7.500 de companii în România. Aproape 300.000 de oameni au găsit locuri de muncă la firmele cu capital german.

„În mod voit nu doresc să discut despre decizii actuale ale Guvernului, însă dacă vorbim de leadership, trebuie să vorbim şi despre încredere, predictibilitate şi fiabilitate. Aceasta este esenţa unui climat de încredere: atât în politică, cât şi în diplomaţie şi în domeniul economic. Tocmai de aceea urmărim cu anumită îngrijorare măsurile menţionate anterior: având în vedere lipsa dialogului şi a consultării celor afectaţi în mod direct, înaintea luării unei decizii; ca urmare a lipsei unui studiu de impact transparent; de teama dezvoltării unei noi tendinţe, care s-ar putea extinde şi asupra unor alte domenii economice. Acestea creează nesiguranţă! Şi mai mult, creează nesiguranţă prezentarea publică şi pauşală a companiilor străine ca fiind problema sau chiar duşmanul societăţii”, a spus ambasadorul german Cord Meier-Klodt la recepţia organizată de Camera de Comerţ şi Industrie româno-germană la Palatul Parlamentului. 

În context, el a făcut apel la reprezentanţii mediului de afaceri să nu se lase provocaţi. 

„Nu vă lăsaţi provocaţi, însă combateţi defăimările cu fermitate şi argumente solide! Apăraţi-vă realizările şi atrageţi atenţia asupra contribuţiilor aduse de economia germană în decursul anilor!”, a afirmat Cord Meier-Klodt. 

Oficialul german a transmis un mesaj şi Guvernului. 

„Partenerilor noştri din Guvernul României doresc să le spun: You have a true friend in us! Companiile germane se angajează pe termen lung. Nu-şi vor face bagajele prea curând. Cu siguranţă pot face faţă câtorva furtuni puternice. Dar au devenit mai prudente. Unele investiţii noi, planificate deja, sunt reanalizate pe alocuri, amânate sau chiar se caută locaţii alternative. Iar asta nu pentru că, astăzi, condiţiile-cadru ar fi mult mai bune în altă parte, ci fiindcă se presupune că aşa va fi mâine, în cazul în care tendinţa nesiguranţei persistă. Urarea mea de Anul Nou adresată partenerilor noştri români este una foarte simplă: vorbiţi cu noi, ascultaţi ce avem de spus, informaţi-ne la timp, deschis şi transparent despre planurile voastre şi decideţi abia după realizarea unui solid studiu de impact al măsurilor. Astfel poate creşte gradul de încredere, iar noi putem continua, împreună, şi în următorii ani, povestea de succes a economiei acestei ţări. Acesta ar reprezenta un semnal pozitiv şi clar, mai ales în contextul Preşedinţiei atât de importante a României la Consiliul Uniunii Europene, nu-i aşa?”, a completat ambasadorul Germaniei. 

El a susţinut că România are multe de oferit în vederea reconfigurării cu succes a schimbării în Europa, fiindcă s-a transformat spectaculos în ultimele decenii. 

 

„Sub aspectul politicii de securitate, a devenit o ancoră de stabilitate în flancul de sud-est al NATO şi UE. Sub aspect politic, a devenit o voce importantă într-o regiune strategic importantă, dacă ne gândim la Balcanii de Vest, Turcia sau Parteneriatul Estic. România poate fi o voce a echilibrului în multe subiecte de viitor, cu relevanţă pentru întreaga Europa – cu precădere şi între interesele statelor membre vestice şi estice. A dovedit-o deja de multe ori, nu în ultimul rând cu prilejul Summitului celor Trei Mări. România a parcurs un drum impresionant şi sub aspect economic. În ultimele două decenii, economia românească a crescut de aproape cinci ori! În prezent, în această ţară se află un semnificativ sector IT din Europa. Spre ruşinea noastră, trebuie să recunoaştem că aici sunt conexiuni de internet mai rapide decât în Germania. (…) Multe autoturisme ‘germane’ n-ar funcţiona fără anumite componente fabricate în România. Aceasta este o impresionantă poveste de succes, la care a contribuit în mod considerabil, în decursul anilor, economia germană”, a subliniat Cord Meier-Klodt. 

Diplomatul a adăugat că aproximativ un sfert de milion de români sunt angajaţi ai companiilor germane. 

„Cifrele îmbucurătoare de astăzi se datorează deciziilor corecte de ieri. Încrederea în România ca loc pentru investiţii a crescut în decursul anilor şi al deceniilor. În schimb (…), anumite decizii de astăzi „mai puţin bune” ar putea distruge încrederea, periclitând, astfel, succesele de mâine”, a arătat el. 

AGERPRES

Facebook Comments

Afaceri

Închirieri microbuze și autocare pentru un eveniment important

Publicat

pe

De

Unul dintre evenimentele importante și mult așteptate în viața fiecărui cuplu îndrăgostit este nunta. Totul ar trebui să fie perfect în această zi. Pentru transportul nuntașilor, este recomandabil să depui toate eforturile pentru a închiria microbuze sau autocare. Firma de închirieri microbuze și autocare dispune de mijloace de transport confortabile, de diferite capacități pentru organizarea transportului nuntașilor, de înaltă calitate. Ziua nunții este un eveniment solemn în timpul căreia oaspeții și cuplurile vor trebui să guste o varietate uriașă de băuturi, și de aceea, ar trebui să ai încredere în firma de închirieri microbuze și autocare, care dispune de șoferi cu mulți ani de experiență. Închirierea de microbuze sau autocare pentru o nuntă, ar trebui să fie efectuată doar de la o firmă de experți reali în acest domeniu, astfel încât întreaga sărbătoare să fie perfectă și la un nivel înalt.

Închirieri autocare și microbuze – un serviciu convenabil

În ziua în care are loc nunta, mirele trebuie să facă multe ritualuri standard: să meargă la mireasă acasă, să vină împreună la Casa Căsătoriilor pentru înregistrarea oficială a relațiilor, și apoi să meargă la biserică pentru cununia religioasă. Apelând la firma de închirieri autocare și microbuze vei fi întotdeauna la timp la locul potrivit împreună cu toți nuntașii. Cu firma de închirieri auto vei economisi timp, iar prezența unui șofer cu înaltă calificare te va proteja pe tine și pe oaspeții tăi în timpul călătoriilor. În calitate de client, ești probabil interesat de procesul de închiriere autocare și microbuze pentru evenimente, aniversări și nunți. Microbuzele și autocarele închiriate ajung exact la timp. Un șofer calificat este informat în prealabil despre ruta pe care urmează să o facă și știe cu exactitate unde și cum să se ocolească blocajele în trafic. Firma de închirieri autocare București oferă o flotă întreagă de autocare care pot fi închiriate la prețuri mici. Orice persoană își poate permite să închirieze un autocar pentru un eveniment, la un preț decent. 

Închirieri autocare și microbuze VIP

Dacă dorești să ieși în evidență, poți închiria microbuze sau autocare VIP cu un nivel ridicat de confort. Închiriind un mijloc de transport pentru un eveniment important din viața ta, fie că este o nuntă sau o aniversare, îl duci la un nou nivel, făcând evenimentul mai interesant, organizat și profesional. Oaspeții vor fi transportați la timp la locul prevăzut al sărbătorii și nu vor ajunge singuri, cheltuind sume imense cu taxiul. În plus, este cu adevărat prestigios când un microbuz sau un autocar încărcat cu oameni îmbrăcați frumos, merge până la ușile restaurantului. Toți oaspeții vor fi odihniți, veseli și fericiți, pentru că nu trebuie să se obosească mergând prin traficul aglomerat și să se îngrijoreze de disponibilitatea locurilor de parcare. Închirierea microbuzului va simplifica foarte mult organizarea oricărui eveniment.

Un plus uriaș în favoarea închirierii autocarelor și microbuzelor de la firma de închirieri este că, acum oaspeții care sunt invitați la eveniment sunt complet protejați. Toată lumea cunoaște situația când oaspeții care vin cu propria mașină, trebuie să se abțină să bea un pahar de șampanie sau băuturile oferite la un eveniment și, în consecință, este mult mai rentabil să închiriezi un mijloc de transport pentru toată lumea. 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Află cât de simplu și accesibil este să închiriezi un microbuz sau autocar

Publicat

pe

De

Indiferent care este motivul pentru care vei avea nevoie de închiriere microbuz sau autocar, există în capitală o firmă de transport persoane ce îți pune la dispoziție un întreg parc auto, de unde poți alege exact ceea ce ți se potrivește. Astfel, indiferent că vei avea nevoie de un vehicul cu 29 de locuri sau cu 55 de locuri, de la firma Iveco, Mercedes sau Isuzu, cu șofer profesionist sau fără, la Transcar vei găsi întotdeauna un vehicul care să corespundă cerințelor și pretențiilor tale.

Întotdeauna, atunci când ai nevoie de serviciul de inchirieri microbuze Bucuresti, Romania sau strainatate este necesar să îți planifici și să stabilești clar toate detaliile, căci atunci când închiriezi, nu doar tariful perceput este cel mai important factor pe care trebuie să îl iei în considerare sau care te va ajuta să decizi.

Astfel, Transcar oferă servicii complete în ceea ce privește închirierea vehiculelor și întotdeauna va pune calitatea serviciilor oferite pe primul plan, iar asta se vede după cei aproape 20 de ani de vechime în acest domeniu. Datorită faptului că siguranța, confortul și respectarea cerințelor clienților au fost mereu pe primul plan, fiecare contract încheiat a satisfăcut pe deplin atât clienții, cât și firma.

Decizia de a închiria un microbuz este una foarte potrivită atunci când ai de organizat transportul pentru un anumit eveniment, pentru o excursie sau pentru a transporta angajații la locul de muncă, iar numărul de pasageri nu este foarte mare.

Toate microbuzele vor fi închiriate într-o stare perfectă de funcționare, foarte bine curățate și întreținute, astfel încât aceasta să nu reprezinte o problemă în momentul îmbarcării pasagerilor. De asemenea, aceste modele de microbuze oferite spre închiriere dispun de scaune confortabile, aer condiționat și chiar remorcă, atunci când există un volum mare de bagaje.

În funcție de preferințele fiecărui client, reprezentanții firmei Transcar încearcă mereu să găsească cele mai bune soluții, care să corespundă cerințelor acestuia, căci fiecare client mulțumit de serviciile primite va recomanda această firmă și va avea doar cuvinte bune la adresa acesteia.

Indiferent că vei apela la servicii de inchirieri autocare sau microbuze, trebuie să știi că toate condițiile pentru transportul pasagerilor în siguranță vor fi pe deplin satisfăcute. Și nu doar vehiculele în stare perfectă de funcționare sunt responsabile de acest lucru, ci și șoferii experimentați și profesioniști care sunt mereu instruiți în legătură cu asta.

Pe lângă abilitățile în arta condusului în siguranță, indiferent de condițiile de mediu, de aglomerația rutieră sau de starea șoselelor, toți șoferii companiei Transcar sunt pregătiți și educați pentru a fi răbdători, politicoși si instruiți să aducă mereu în siguranță la destinație pasagerii.

Pentru că succesul și recomandările bune sunt reprezentate de toți factorii cu care pasagerii vor avea contact, începând cu completarea formularului pe site-ul online pentru a cere mai multe detalii și până în momentul în care pasagerii vor coborî din microbuz sau autocar, Transcar consideră că fiecare pas este extrem de important.

Pe scurt, dacă vei avea nevoie de închirierea unui microbuz sau autocar, pentru diverse evenimente sau ocazii, Transcar îți poate oferi cele mai bune servicii la standarde înalte de calitate și profesionalism maxim.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Aflati totul despre inregistrare domeniu si web hosting!

Publicat

pe

Inca de la apritia sa, site-ul thc.ro a oferit clientilor rezultate foarte bune prin serviciile sale de web hosting. Firma nu ofera doar servicii de hosting, ci si transfer domeniu sau inregistrare domeniu, iar preturile sunt pe cat se poate de avantajoase.

Ce intelegem prin transfer domeniu?

Un transfer de domeniu se refera la procesul de schimbare a registratorului numit al unui nume de domeniu. Dupa efectuarea unui transfer, noul registrator va pastra toate informatiile relevante cu privire la domeniu si solicitant. Numele de domeniu pot fi transferate numai daca au fost inregistrate la registratorul anterior timp de 60 de zile sau mai mult.

Fiecare registrator ofera o suita de caracteristici si servicii, cum ar fi protectia vietii private, gazduire web si e-mail. Daca nu aveti toate functiile pe care le doriti cu registratorul dvs. curent, poate doriti sa profitati de un pachet mai bun oferit de un registrator diferit.

Pe langa compararea functiilor, este important sa analizam si modul in care functiile si serviciile au preturi si implementari:

Pret: Caracteristicile de care aveti nevoie costa suplimentar sau sunt incluse ca parte a pachetului?

Usor de utilizat: Sunt usor de implementat caracteristicile de care aveti nevoie? Vor solicita eforturi manuale din partea dvs. sau ofera registratorul cateva instrumente simple pentru a va facilita lucruri precum gestionarea domeniului?

Asistenta: Asistenta clientilor va fi disponibila atunci cand aveti nevoie de ea?

Furnizor: Cine ofera functiile pe care le vand? Unii registratori ofera toate serviciile proprii pentru e-mail si gazduire web, in timp ce altii sunt parteneri cu furnizori terti.

Daca trebuie sa schimbati dreptul de proprietate asupra domeniului dvs. (fie de la dvs. la o alta persoana, fie la o alta persoana pentru dvs.), va trebui sa faceti un transfer de domeniu. De exemplu, daca un angajat a inregistrat domeniul dvs. intr-un cont personal, este posibil sa doriti sa transferati domeniul intr-un cont intretinut de compania dvs. In unele cazuri, puteti alege sa transferati catre un alt registrator in acelasi timp in care transferati proprietatea.

De ce este nevoie sa inregistrati un domeniu?

Pe World Wide Web numele dvs. de domeniu este propria identitate unica. Niciuna dintre doua parti nu poate detine vreodata acelasi nume de domeniu simultan. Prin urmare, identitatea dvs. de Internet este total unica. Daca aveti un site de afaceri pe internet, numele dvs. de domeniu este propriul dvs. brand online si, intr-un anumit sens, puteti utiliza numele dvs. de domeniu ca o carte de vizita online. Cu propriul nume de domeniu, site-ul dvs. web si adresele de e-mail, de exemplu, vor avea acel aspect profesional, fiind unice pentru afacerea dvs. Multe persoane adesea rateaza importanta de a avea si apoi sa isi pastreze numele de domeniu pana cand il pierd. Odata ce se intampla acest lucru, in curand isi dau seama ca si-au pierdut intreaga identitate online.

Inregistrarea domeniului asigura sigla fiecarei firme individuale, astfel clientul va sti ce cauta, iar acest lucru poate ajuta la imbunatatirea experientei SEO. Inregistrarea domeniului este o investitie foarte buna pentru orice firma online mai ales cand este facuta cu www.thc.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv17 ore inainte

PROMO/Stoica Ion și-a trecut pe persoana fizica administrarea Parcului Industrial Brazi

Va relatam în articolele noastre anterioare despre faptele penale pe care le-a săvârșit domnul Stoica Ion, inca directorul Parcului Industrial...

Social22 de ore inainte

Cătălin Gherzan, Președintele Partidului Ecologist Român filiala Piteşti

Așa cum am spus-o şi în intervențiile mele online, decizia Primăriei Piteşti de a include în cadrul Planului Urbanistic General...

Eveniment22 de ore inainte

Colgate – Palmolive donează peste 65.000 de produse pentru sănătate și igienă în România și sprijină campania globală #SafeHands pentru combaterea COVID – 19

Produse pentru sănătate și igienă în valoare de 20 de milioane de dolari vor fi donate organizațiilor non-profit din toată...

Exclusiv2 zile inainte

Sa nu va mai aud cu sintagma „apa de ploaie” pentru a desemna ceva derizoriu

Pai, Apa Nova traieste si propaseste in primul rand prin apa de ploaie. Da, Doamne, sa ploua mai mult! se...

Exclusiv3 zile inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (IV)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţională (IV)Pentru continuitatea temei abordate...

Exclusiv4 zile inainte

Incisiv de Prahova, Incisiv de Dâmboviţa si Incisiv de Constanţa sunt gata de lansare, cu periodicitate săptămânală, şi în format print

(#YouGotTheAnswer – SELECTIE DE PE TERMENE.RO) În primele zile după ce criza COVID-19 a ajuns în România, 60% dintre companii...

Afaceri7 zile inainte

Închirieri microbuze și autocare pentru un eveniment important

Unul dintre evenimentele importante și mult așteptate în viața fiecărui cuplu îndrăgostit este nunta. Totul ar trebui să fie perfect în...

Exclusiv7 zile inainte

EDITORIAL/GANDURI DESPRE SI PENTRU DUPA CRIZA COVID – 19

Așa ceva nu s-a mai întâmplat. Ce puțin în istoria statului modern român. Eu unul nu am mai auzit până...

SocialO săptămână inainte

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

ExclusivO săptămână inainte

INTERVIU SORIN GHISOI – FEBRUARIE 2020

Prima masina electrica de curse din Romania se pregateste pentru un nou an de performanta alaturi de echipa Kaufland e-Rally...

ExclusivO săptămână inainte

Povestea continuă/Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti in poarta, pe inserat, la un denuntator DNA

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

AfaceriO săptămână inainte

Află cât de simplu și accesibil este să închiriezi un microbuz sau autocar

Indiferent care este motivul pentru care vei avea nevoie de închiriere microbuz sau autocar, există în capitală o firmă de...

ExclusivO săptămână inainte

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc

Daca se intreaba cineva ce tot are presa cu fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, de publica pe banda rulanta dezvaluiri despre...

ExclusivO săptămână inainte

Portocala vrea sa scape de inchisoare cu certificat medical

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

Exclusiv2 săptămâni inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (III)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţional Reforma serviciilor de informaţii...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Bravo lor!/Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI

Reportaj Adelin Petrisor Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI   Articolul Bravo lor!/Luminița, Cristina și...

Știrile Săptămânii