Connect with us

Afaceri

Lucruri neștiute despre Donald Tump. Ce studii are, ce avere are și cu ce s-a ocupat în afară de politică și imobiliare. Puțini știu asta despre președintele SUA | JiulAZI

Publicat

pe

Donald Trump este de origine germană din partea tatălui său şi de origine scoţiană din partea mamei sale; bunicii şi bunicile lui Donald s-au născut în Europa. Tatăl său a fost unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din oraşul New York şi de pe Coasta de Est a SUA.

Apropiaţii lui Trump susşin că acesta nu mănâncă niciodată micul dejun şi că adesea stă consumă Mc Donald. Trumo nu bea ceai sau cafea şi consumă doar Coca Cola dietetică.

Trump a fost un elev turbulent, făcând nebunii la şcoală. Din cauza acestor probleme de comportament, pentru a-l disciplina, tatăl său a decis să-l înscrie pe Donald la vârsta de 13 ani la Academia Militară din New York (NYMA) din Cornwall, unde el a terminat clasa a opta şi a absolvit liceul în 1964. Aici, Donald Trump a participat la exerciţiile militare de mărşăluire, a purtat uniforma militară şi a obţinut mai multe premii academice, dar s-a dezvoltat şi pe latura sportivă practicând fotbalul european şi cel american şi baseballul.[30] În ultimul an de studii a atins gradul de căpitan, fiind comandant al cursanţilor, însă a fost retrogradat din poziţia de şef comandant al cursanţilor şi transferat într-o altă funcţie după o pretinsă hărţuire a unui nou student din anul întâi în cazarmele sale de către unul dintre subordonaţii lui Trump; Trump a descris transferul său ca „o promovare”. În 2015, el a spus unui biograf că NYMA ia dat „mai multă instruire militară decât celor mai mulţi tipi care luau calea milităriei”.

Din august 1964, Trump a urmat cursurile Universităţii Fordham din Bronx timp de doi ani. Apoi s-a transferat la prestigioasa Școala de Finanţe şi Comerţ Wharton din cadrul Universităţii din Pennsylvania, care oferea unele dintre puţinele studii imobiliare universitare din SUA. Paralel cu studiile, a lucrat în compania familială, Elizabeth Trump & Son, numită după bunica sa paternă. Trump a absolvit Școala Wharton în mai 1968, cu o diplomă de licenţă în ştiinţe economice.

În cartea sa, „Art of the Deal”, Trump vorbeşte despre educaţia sa: “După ce am absolvit Academia Militara NY, în 1964, m-am gândit serios să urmez cursurile unei facultăţi de regie şi film. În cele din urmă am hotărât că domeniul imobiliar reprezintă pentru mine o afacere veritabilă”.

 

Trump are cinci copii din trei căsătorii şi opt nepoţi.Primele sale două căsătorii s-au terminat prin divorţuri care au fost intens mediatizate în presa de scandal.

Divorţul de prima sa soţie,  Ivana Zelníčková, a fost unul dintre cele mai scumpe divorţuri din lume. Ivana a primit de la Donald 20 de milioane de dolari, casa familială în valoare de 14 milioane de dolari din Connecticut în care au locuit, o pensie anuală de 350.000 de dolari pentru creşterea celor trei copii, dreptul de a-şi păstra toate bijuteriile, plus cel de co-folosinţă a casei luxoase de vacanţă Mar-A-Lago din Palm Beach.

Actuala sa soţie, Melania Trump, este prima doamnă a Statelor Unite care a pozat nud în reviste pentru bărbaţi.

Înaintea absolvirii Universităţii din Pennsylvania, Trump şi-a început cariera imobiliară la compania Elizabeth Trump and Son, care aparţinea tatălui său şi care era axată pe imobile locative pentru clasa de mijloc din districtele newyorkeze Brooklyn, Queens şi Staten Island. El a preluat controlul companiei Elizabeth Trump and Son iar În 1973 el devine directorul acestei organizaţii. Prima mare afacere al lui Trump din Manhattan a fost remodelarea în 1978 a vechiului hotel Commodore într-un nou hotel Grand Hyatt situat lângă gara feroviară newyorkeză Grand Central.

Tatăl lui Donald Trump, Fred Trump, a murit în 1999, iar copii lui au primit porţiuni egale din averea lăsată de el în valoare de 250-300 milioane.

Trump a avut chiar o universitate a sa. Universitatea Trump LLC a fost o instituţie americană de învăţământ cu plată care a organizat un program de formare în domeniul imobiliar din 2005 până în 2010.După mai multe procese, ea a fost desfiinţată.

În 1999, Trump a fondat o agenţie de manechine (prezentatoare de modă), Trump Model Management, în cartierul SoHo din Lower Manhattan, New York.Din 1996 până în 2015, Trump a deţinut o parte sau toate concursurile de frumuseţe: Miss Univers, Miss SUA şi Miss Adolescenta SUA.

 

Preşedintele american Donald Trump se situează în prezent pe locul 259 în clasamentul celor de la Forbes, în scădere cu 11 locuri comparativ cu poziţia ocupată în 2017. Averea lui Donald Trump a rămas practic neschimbată între 2017 şi 2018, la aproximativ 3,1 miliarde dolari, potrivit clasamentului publicat miercuri de revista Forbes, informează AFP. Potrivit Forbes, această scădere este cauzată în special de cheltuielile de campanie făcute de Donald Trump precum şi de încetinirea pieţei imobiliare din New York.

Trump are o carieră şi în televiziune. Acesta a fost producătorul executiv şi prezentatorul serialului de tele-realitate Ucenicul (The Apprentice) la televiziunea NBC.

În primul an al show-ului, Trump a câştigat 50.000 dolari pe episod (cam vreo 700.000 dolari în primul sezon), dar ca urmare a succesului iniţial al show-ului, el a fost plătit cu un 1 milion dolari pe episod.

Donald Trump are în portofoliul său 9 cărţi publicate.

 

Facebook Comments

Afaceri

Închirieri microbuze și autocare pentru un eveniment important

Publicat

pe

De

Unul dintre evenimentele importante și mult așteptate în viața fiecărui cuplu îndrăgostit este nunta. Totul ar trebui să fie perfect în această zi. Pentru transportul nuntașilor, este recomandabil să depui toate eforturile pentru a închiria microbuze sau autocare. Firma de închirieri microbuze și autocare dispune de mijloace de transport confortabile, de diferite capacități pentru organizarea transportului nuntașilor, de înaltă calitate. Ziua nunții este un eveniment solemn în timpul căreia oaspeții și cuplurile vor trebui să guste o varietate uriașă de băuturi, și de aceea, ar trebui să ai încredere în firma de închirieri microbuze și autocare, care dispune de șoferi cu mulți ani de experiență. Închirierea de microbuze sau autocare pentru o nuntă, ar trebui să fie efectuată doar de la o firmă de experți reali în acest domeniu, astfel încât întreaga sărbătoare să fie perfectă și la un nivel înalt.

Închirieri autocare și microbuze – un serviciu convenabil

În ziua în care are loc nunta, mirele trebuie să facă multe ritualuri standard: să meargă la mireasă acasă, să vină împreună la Casa Căsătoriilor pentru înregistrarea oficială a relațiilor, și apoi să meargă la biserică pentru cununia religioasă. Apelând la firma de închirieri autocare și microbuze vei fi întotdeauna la timp la locul potrivit împreună cu toți nuntașii. Cu firma de închirieri auto vei economisi timp, iar prezența unui șofer cu înaltă calificare te va proteja pe tine și pe oaspeții tăi în timpul călătoriilor. În calitate de client, ești probabil interesat de procesul de închiriere autocare și microbuze pentru evenimente, aniversări și nunți. Microbuzele și autocarele închiriate ajung exact la timp. Un șofer calificat este informat în prealabil despre ruta pe care urmează să o facă și știe cu exactitate unde și cum să se ocolească blocajele în trafic. Firma de închirieri autocare București oferă o flotă întreagă de autocare care pot fi închiriate la prețuri mici. Orice persoană își poate permite să închirieze un autocar pentru un eveniment, la un preț decent. 

Închirieri autocare și microbuze VIP

Dacă dorești să ieși în evidență, poți închiria microbuze sau autocare VIP cu un nivel ridicat de confort. Închiriind un mijloc de transport pentru un eveniment important din viața ta, fie că este o nuntă sau o aniversare, îl duci la un nou nivel, făcând evenimentul mai interesant, organizat și profesional. Oaspeții vor fi transportați la timp la locul prevăzut al sărbătorii și nu vor ajunge singuri, cheltuind sume imense cu taxiul. În plus, este cu adevărat prestigios când un microbuz sau un autocar încărcat cu oameni îmbrăcați frumos, merge până la ușile restaurantului. Toți oaspeții vor fi odihniți, veseli și fericiți, pentru că nu trebuie să se obosească mergând prin traficul aglomerat și să se îngrijoreze de disponibilitatea locurilor de parcare. Închirierea microbuzului va simplifica foarte mult organizarea oricărui eveniment.

Un plus uriaș în favoarea închirierii autocarelor și microbuzelor de la firma de închirieri este că, acum oaspeții care sunt invitați la eveniment sunt complet protejați. Toată lumea cunoaște situația când oaspeții care vin cu propria mașină, trebuie să se abțină să bea un pahar de șampanie sau băuturile oferite la un eveniment și, în consecință, este mult mai rentabil să închiriezi un mijloc de transport pentru toată lumea. 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Află cât de simplu și accesibil este să închiriezi un microbuz sau autocar

Publicat

pe

De

Indiferent care este motivul pentru care vei avea nevoie de închiriere microbuz sau autocar, există în capitală o firmă de transport persoane ce îți pune la dispoziție un întreg parc auto, de unde poți alege exact ceea ce ți se potrivește. Astfel, indiferent că vei avea nevoie de un vehicul cu 29 de locuri sau cu 55 de locuri, de la firma Iveco, Mercedes sau Isuzu, cu șofer profesionist sau fără, la Transcar vei găsi întotdeauna un vehicul care să corespundă cerințelor și pretențiilor tale.

Întotdeauna, atunci când ai nevoie de serviciul de inchirieri microbuze Bucuresti, Romania sau strainatate este necesar să îți planifici și să stabilești clar toate detaliile, căci atunci când închiriezi, nu doar tariful perceput este cel mai important factor pe care trebuie să îl iei în considerare sau care te va ajuta să decizi.

Astfel, Transcar oferă servicii complete în ceea ce privește închirierea vehiculelor și întotdeauna va pune calitatea serviciilor oferite pe primul plan, iar asta se vede după cei aproape 20 de ani de vechime în acest domeniu. Datorită faptului că siguranța, confortul și respectarea cerințelor clienților au fost mereu pe primul plan, fiecare contract încheiat a satisfăcut pe deplin atât clienții, cât și firma.

Decizia de a închiria un microbuz este una foarte potrivită atunci când ai de organizat transportul pentru un anumit eveniment, pentru o excursie sau pentru a transporta angajații la locul de muncă, iar numărul de pasageri nu este foarte mare.

Toate microbuzele vor fi închiriate într-o stare perfectă de funcționare, foarte bine curățate și întreținute, astfel încât aceasta să nu reprezinte o problemă în momentul îmbarcării pasagerilor. De asemenea, aceste modele de microbuze oferite spre închiriere dispun de scaune confortabile, aer condiționat și chiar remorcă, atunci când există un volum mare de bagaje.

În funcție de preferințele fiecărui client, reprezentanții firmei Transcar încearcă mereu să găsească cele mai bune soluții, care să corespundă cerințelor acestuia, căci fiecare client mulțumit de serviciile primite va recomanda această firmă și va avea doar cuvinte bune la adresa acesteia.

Indiferent că vei apela la servicii de inchirieri autocare sau microbuze, trebuie să știi că toate condițiile pentru transportul pasagerilor în siguranță vor fi pe deplin satisfăcute. Și nu doar vehiculele în stare perfectă de funcționare sunt responsabile de acest lucru, ci și șoferii experimentați și profesioniști care sunt mereu instruiți în legătură cu asta.

Pe lângă abilitățile în arta condusului în siguranță, indiferent de condițiile de mediu, de aglomerația rutieră sau de starea șoselelor, toți șoferii companiei Transcar sunt pregătiți și educați pentru a fi răbdători, politicoși si instruiți să aducă mereu în siguranță la destinație pasagerii.

Pentru că succesul și recomandările bune sunt reprezentate de toți factorii cu care pasagerii vor avea contact, începând cu completarea formularului pe site-ul online pentru a cere mai multe detalii și până în momentul în care pasagerii vor coborî din microbuz sau autocar, Transcar consideră că fiecare pas este extrem de important.

Pe scurt, dacă vei avea nevoie de închirierea unui microbuz sau autocar, pentru diverse evenimente sau ocazii, Transcar îți poate oferi cele mai bune servicii la standarde înalte de calitate și profesionalism maxim.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Aflati totul despre inregistrare domeniu si web hosting!

Publicat

pe

Inca de la apritia sa, site-ul thc.ro a oferit clientilor rezultate foarte bune prin serviciile sale de web hosting. Firma nu ofera doar servicii de hosting, ci si transfer domeniu sau inregistrare domeniu, iar preturile sunt pe cat se poate de avantajoase.

Ce intelegem prin transfer domeniu?

Un transfer de domeniu se refera la procesul de schimbare a registratorului numit al unui nume de domeniu. Dupa efectuarea unui transfer, noul registrator va pastra toate informatiile relevante cu privire la domeniu si solicitant. Numele de domeniu pot fi transferate numai daca au fost inregistrate la registratorul anterior timp de 60 de zile sau mai mult.

Fiecare registrator ofera o suita de caracteristici si servicii, cum ar fi protectia vietii private, gazduire web si e-mail. Daca nu aveti toate functiile pe care le doriti cu registratorul dvs. curent, poate doriti sa profitati de un pachet mai bun oferit de un registrator diferit.

Pe langa compararea functiilor, este important sa analizam si modul in care functiile si serviciile au preturi si implementari:

Pret: Caracteristicile de care aveti nevoie costa suplimentar sau sunt incluse ca parte a pachetului?

Usor de utilizat: Sunt usor de implementat caracteristicile de care aveti nevoie? Vor solicita eforturi manuale din partea dvs. sau ofera registratorul cateva instrumente simple pentru a va facilita lucruri precum gestionarea domeniului?

Asistenta: Asistenta clientilor va fi disponibila atunci cand aveti nevoie de ea?

Furnizor: Cine ofera functiile pe care le vand? Unii registratori ofera toate serviciile proprii pentru e-mail si gazduire web, in timp ce altii sunt parteneri cu furnizori terti.

Daca trebuie sa schimbati dreptul de proprietate asupra domeniului dvs. (fie de la dvs. la o alta persoana, fie la o alta persoana pentru dvs.), va trebui sa faceti un transfer de domeniu. De exemplu, daca un angajat a inregistrat domeniul dvs. intr-un cont personal, este posibil sa doriti sa transferati domeniul intr-un cont intretinut de compania dvs. In unele cazuri, puteti alege sa transferati catre un alt registrator in acelasi timp in care transferati proprietatea.

De ce este nevoie sa inregistrati un domeniu?

Pe World Wide Web numele dvs. de domeniu este propria identitate unica. Niciuna dintre doua parti nu poate detine vreodata acelasi nume de domeniu simultan. Prin urmare, identitatea dvs. de Internet este total unica. Daca aveti un site de afaceri pe internet, numele dvs. de domeniu este propriul dvs. brand online si, intr-un anumit sens, puteti utiliza numele dvs. de domeniu ca o carte de vizita online. Cu propriul nume de domeniu, site-ul dvs. web si adresele de e-mail, de exemplu, vor avea acel aspect profesional, fiind unice pentru afacerea dvs. Multe persoane adesea rateaza importanta de a avea si apoi sa isi pastreze numele de domeniu pana cand il pierd. Odata ce se intampla acest lucru, in curand isi dau seama ca si-au pierdut intreaga identitate online.

Inregistrarea domeniului asigura sigla fiecarei firme individuale, astfel clientul va sti ce cauta, iar acest lucru poate ajuta la imbunatatirea experientei SEO. Inregistrarea domeniului este o investitie foarte buna pentru orice firma online mai ales cand este facuta cu www.thc.ro!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv19 ore inainte

PROMO/Stoica Ion și-a trecut pe persoana fizica administrarea Parcului Industrial Brazi

Va relatam în articolele noastre anterioare despre faptele penale pe care le-a săvârșit domnul Stoica Ion, inca directorul Parcului Industrial...

Social24 de ore inainte

Cătălin Gherzan, Președintele Partidului Ecologist Român filiala Piteşti

Așa cum am spus-o şi în intervențiile mele online, decizia Primăriei Piteşti de a include în cadrul Planului Urbanistic General...

Eveniment24 de ore inainte

Colgate – Palmolive donează peste 65.000 de produse pentru sănătate și igienă în România și sprijină campania globală #SafeHands pentru combaterea COVID – 19

Produse pentru sănătate și igienă în valoare de 20 de milioane de dolari vor fi donate organizațiilor non-profit din toată...

Exclusiv2 zile inainte

Sa nu va mai aud cu sintagma „apa de ploaie” pentru a desemna ceva derizoriu

Pai, Apa Nova traieste si propaseste in primul rand prin apa de ploaie. Da, Doamne, sa ploua mai mult! se...

Exclusiv3 zile inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (IV)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţională (IV)Pentru continuitatea temei abordate...

Exclusiv4 zile inainte

Incisiv de Prahova, Incisiv de Dâmboviţa si Incisiv de Constanţa sunt gata de lansare, cu periodicitate săptămânală, şi în format print

(#YouGotTheAnswer – SELECTIE DE PE TERMENE.RO) În primele zile după ce criza COVID-19 a ajuns în România, 60% dintre companii...

Afaceri7 zile inainte

Închirieri microbuze și autocare pentru un eveniment important

Unul dintre evenimentele importante și mult așteptate în viața fiecărui cuplu îndrăgostit este nunta. Totul ar trebui să fie perfect în...

Exclusiv7 zile inainte

EDITORIAL/GANDURI DESPRE SI PENTRU DUPA CRIZA COVID – 19

Așa ceva nu s-a mai întâmplat. Ce puțin în istoria statului modern român. Eu unul nu am mai auzit până...

SocialO săptămână inainte

Gherzan Cătălin vine cu recomandări pentru a respira un aer mai curat!

Acum ceva timp, un bun prieten de-al meu, ce este şi consilier la Primăria Piteşti, doctorul Edi Morlova, a cerut...

ExclusivO săptămână inainte

INTERVIU SORIN GHISOI – FEBRUARIE 2020

Prima masina electrica de curse din Romania se pregateste pentru un nou an de performanta alaturi de echipa Kaufland e-Rally...

ExclusivO săptămână inainte

Povestea continuă/Fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti in poarta, pe inserat, la un denuntator DNA

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

AfaceriO săptămână inainte

Află cât de simplu și accesibil este să închiriezi un microbuz sau autocar

Indiferent care este motivul pentru care vei avea nevoie de închiriere microbuz sau autocar, există în capitală o firmă de...

ExclusivO săptămână inainte

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc

Daca se intreaba cineva ce tot are presa cu fostul judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran, de publica pe banda rulanta dezvaluiri despre...

ExclusivO săptămână inainte

Portocala vrea sa scape de inchisoare cu certificat medical

Ce ti-e si cu Portocala asta. Nu se cuminteste si pace. Jurnalistii de la Cancan au dezvaluit cum fostul procuror,...

Exclusiv2 săptămâni inainte

EDITORIAL/G L I S S A N D O – M I L I T A R – C I V I L (III)

Retrospectivă şi perspective între oniric si realitatea abordarii demilitarizării unor structuri din sistemul de securitate naţional Reforma serviciilor de informaţii...

Exclusiv2 săptămâni inainte

Bravo lor!/Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI

Reportaj Adelin Petrisor Luminița, Cristina și Alina – româncele curajoase din Brigada Antitero SRI   Articolul Bravo lor!/Luminița, Cristina și...

Știrile Săptămânii