Connect with us

Exclusiv

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(III)/Catastrofele ecologice din Prahova

Publicat

pe

Catastrofele ecologice din Prahova sub protectia conferita de conducerile A.P.M. Prahova si Garda de Mediu Prahova

(Preluare Incisiv National – Gabriela Muntean):

Încrengătura politică ascunsa a gunoaielor/Există o “mafie” a gunoiului? Cu siguranta – DA! (II)

Mafia gunoaielor in Prahova si institutiile implicate in protejarea lor (I)


Infractiunile savarsite de directorul Diaconu Florin si structura clandestin-subterana, coordonata de acesta si de catre dispozitvele sale operational-relationale extinse, din mediile socio-politice interne judetene si national-regionale, cu extinse implicatii si efecte internationale, in planurile politicilor economice nationale, in relatiile internationale si in formulele aferente relatiilor bilaterale ale Romaniei, conditionand, influentand si implicand, prin presiuni asa-zise de aliniere la normele de legalitate, actiuni savarsite in actul de inspectie specializat, pe linie de control a sistemelor de protectie a sistemelor de mediu inconjurator.
Actiunile directorului Diaconu Florin au, la baza, in principal, scenarii de constrangere si santaj, prin impunerea adoptarii unor masuri si solutii, de catre agentii economici care fac obiectul actelor de control al inspectorilor APM Prahova si Garda de Mediu Prahova, fapte care exced nivelelor de acte penale, fiind savarsite prin incalcarea legislatiei penale in sectorul economic, dar si acte si fapte prev de disp Legii 51/1991 si ale caror efecte imediate, au fost resimtite la avansate dimensiuni diplomatice si care au avut si au, in continuare, consecinte deosebit de grave, in planurile reprezentate de promovarea intereselor nationale, in cadrul formulelor transantionale ale sistemelor de aliante multinationale, ale programelor UE si cele ale strategiilor si actiunilor mutale si comunitar-europene si transatlantice, pe linie de protectie a mediului.
Legaturi suspecte, cu reprezentantii conducerilor firmelor Pikanore SRL, cu sediul si punctul de lucru din satul Negoiesti, comuna Brazi, Judetul Prahova, str. Piatra Craiului, nr.13: fratii Alexandru si Cristian ALEXANDRU, propietari hotelului cu acelasi nume, achizitionat in sistem subteran, fara proceduri de fiscalizare si declaratii reale, in procesul de vanzare-cumparare, al carui fosti propietari (Constantin Vlad & Moise Adrian, cunoscuti drept Somerul si Narcis) au facut obiectul unor dosare penale in domeniul economic.
Legaturi: politistii si sefi din IPJ Pahova, DGIPI/SIPI (ex U.M 0962), ulterior DGA-Constantin Ispas, Saghel Emanuel, Adrian Radulescu, Vidrasc Claudiu Dragos, Simona Vidrasc, Ion Tudose zis „Pictorul”- administrator al societatii Prunus SRL, persoana care i-a oferit fostului sef SRI Prahova, Col Marin Constantin, disimulat, printr-un cvasi-imprumut si prin livrari succesive, sub forma unor transe, mai multe sume de bani, pentru achzitiile reprezentate de o casa in mun. Ploiesti si o vila pe raza comunei Cornu, Judetul Prahova, cu acordul si sub incuviintarea unei persoane cu inalt rang politic.
Complicitatea acoperirii unor pseudo servicii ecologice si de mediu, derulate si prin firma fratilor Alexandru si Cristian Alexandru, alaturi de administratorul Prunus, se inscrie pe linia legaturilor si faptelor suspecte ale directorului APM Prahova si corespund, intrutotul, unor scheme si scenarii de alocare si cheltuire a unor sume, in ianuarie 2020, pentru recentele vizite in SUA, ale echipei alaturi de care s-a deplasat, in interes personal, actualul director al agentiei, Florin Diaconu.
Similar, acesta acopera, santajeaza si impune solutii companiilor multinationale care s-au constituit in cartelui investitorilor strategici, in sectorul energetic al Romaniei, respectiv companiile Rompetrol, LukOil, OMV Petrom, diverse si diferite autoritati, entitati, firme si societati locale, nationale si, in special, internationale.
Cazuistica institutiilor abilitate, cu competenta extinsa pe linia documentarii aspectelor de incalcare a legii, confirma si extinde numerooase spete & cazuri si dosare, prin care intreaga sa activitate profesionala, calitatea si competenta extinsa a echipei infractionale DIACONU este aservita, integral si intrutotul, unor interese diferite de cele aferente strategiilor, normelor, procedurilor si strategiilor agentiei, ale ministerului de resort, ale compartimentelor ministeriale de dezvoltare, economie, finante etc, afectand grav, din pozitia detinuta, relatiile la vaf, ale reprezentatilor Romaniei cu firmele, companiile si entitatile guvernamentale din Federatia Rusa, Austria, Kazakhstan, Germania, Franta, Italia etc.
Relatia sa speciala cu firma WOMA ECOSERV CONSTRUCT SRL, cu sediul si punct de lucru in satul Tatarani, comuna Barcanesti, Judetul Prahova, condusa de Ninel Alexandru, beneficiar al serviciilor oferite de directorul APM Prahova, FLORIN DIACONU in ceea ce priveste acoperirea unor activitati neconforme si ilegale, derulate in zona statiei CFU Ghighiu, alaturi de liderii locali interlopi (Comorod Florin, zis CORSICANUL si grupul organizat coordonat de firmele apartinand lui Gheorghe Gelu Chealfa Cheptanus, patronul grupului de Firme ECO PETROLEUM, Metal Bacau etc, principal jucator, cu rol esential, in operatiunile de comert ilegal cu petrol si produse derivate, prin proiectele RAFO si Carom Onesti, Judetul Bacau).
Din aceasta perspectiva, DIACONU FLORIN este aservit si pus in dependenata total, de grupurile in cauza.
Cazuistica existenta releva, in sistem continuu, diversitatea mijloacelor, metodelor si procedeelor operate de grupul DIACONU, liderul acestei structuri clandestine fiind pus, ireversivbl, in dependenta, de capii lumii interlope prahovene si central-bucurestene, implicatiile actiunilor savarsite de Diaconu Florin, incluzand si spectrul politic, la varf, prin cooptarea ministrilor, secretarilor de stat si directorilor din Ministerul Mediului, A.N.P.M., Garda de Mediu, partide politice, firme, companii si formatiuni politice.
Relevante, pe linia in cauza, sunt cazurile Gratiela Leocadia Gavrilescu, fost viceprimar al mun. Ploiesti, (documentata complex, fost ministru al mediului, deputat, legatura a Col Nicu Zecheru-sef SIC si a sotiei acestuia, de asemenea, ofiter superior de politie), consilierul judetean Toma Pintoiu (de asemenea, implementat de Gavrilescu L.G. si cu sprijin din partea directorului A.P.M. Prahova, Florin Diaconu, legatura sa speciala, sa acceada intr-o pozitie superior-manageriala in cadrul Conpet S.A. Ploiesti, ulterior indepartat din functie de sef de departament Guvernanta Corporativa, Comunicare si Relatii Publice).
TOMA PINTOIU este semnalat si prin legaturi suspecte cu tatal unui inalt personaj politic, caruia ii furniza, integral, drepturile salariale lunare, oferite prin derularea contractului cu Conpet S.A., primind, in schimb, sprijin politic local si acoperire in actiunile sale ilegale, fiind tolerat si protejat, „in ORB”, la un inalt nivel de referinta si pentru un interval semnificativ, nedefinit.
Spectrul de infractiuni este definit si reprezentat de urmatoarele actiuni:
Suspendarea AIM nr. PH-9/08.07.2015, in beneficiul Rompetrol Rafinare S.A., punct de lucru Rafinaria VEGA Ploiesti
Prevederile unei notificari abuzive, la indrumarea si sub indemnul lui Toma Pintoiu, nr. 109/22/08.2019, revizuita, in data de 12.07.2019, in vederea reevaluarii situatiei privitoare la „Verificarea conformarii”, de catre Serviciul Comisaruiatul Judetean Prahova, inainte de scadenta/expirarea termenului impus;
Ticluirea unor corespondente oficiale tip raspunns, la adresa APM Prahova, ca RASPUNS, nr. 19530/20.11. 2019, ref la Compliance-ul Rompetrol Rafinare S.A. VEGA Ploiesti si aplicarea „Suspendarii – Suspendarii”, prin asa-zisa INCETARE A APLICABILITATII.


Dezinformarea mass-media, locala si centrala, scrisa si audio vizuala (Coresp. Nr. 9414/20.07.2016, prin plasare de subversiuni si informatii trunchiate, referitoare la cazurile statia de epurare Corlatesti, Firma GentOil si activitatile ilegale ale acestei structuri protejate de FLORIN DIACONU si care a generat accidente de mediu, urmare a unor serii extinse si ample de poluari accidentale, in sediile apartinand fostei infrastructuri si amplasamentelor rafinariei ASTRA etc.
Acoperirea indelungata si continua a actiunilor Ecomaster Servicii Ecologice, in depozitul neconform, existent si care functioneaza ilegal, in satul Targsoru Nou, comuna Aricestii Rahtivani, Judetul Prahova.
Permiterea, acoperirea protejata si disimulata si incurajarea comiterii de catastrofe de mediu, desi, in ultimii trei ani, la sediul APM Prahova, nu a fost depus, vreun dosar nou, pentru obtinere autorizatie de mediu, pentru depozit deseuri periculoase etc.
Cazul FLAMINIA – NU a luat masuri referitor la intrarea, in Judetul Prahova, a unor cantitati de deseuri periculoase, de pe nava Flaminia si a acoperit operatiunea in speta, situatie intens monitorizata de autoritatile guvernamentale din Germania.
Florin Diaconu procedeaza similar, in coautorat, cu fosta sa colega de la APM Prahova, Gabriela Munteanu, in prezent comisar-sef al Garzii de Mediu Prahova, protejand, in mod sistematic grupurile conduse, la varf, de conducerile Ecomaster Servicii Ecologice si Oildepol Service Constanta, cei doi avand la baza relatiile profesionale indelungate de-a lungul stagiilor efectuate in cadrul agentiei prahovene, in calitate de fosti colegi de serviciu.
In prezent, ce doi continua sa acopere situatii reprezentate de poluari accidentale si catastrofele ecologice, generate de activitatile celor doua firme constantene:


Batalul nr.18 este atestat, in documente, inclusiv la APM Prahova, cat si la agentia nationala (ANPM), ca fiind ecologizat. In realitate, batalul prezinta, in prezent, dupa plata serviciilor ecologice, de catre beneficiarul Rompetrol VEGA, catre prestatorul de servicii care ar fi trebuit, conform obligatiilor contractelor, sa implementeze, solutia moderna de curatare si ecologizare, un volum de aproximativ 22.000 tone gudron acid.
Situatia se datoreste, intrutotul, tratarii necorespunzatoare, de catre angajatii Ecomaster Servicii Ecologice, care au incalcat prev si disp legale si obligatiile contractuale, dar si a conditiile si obligatiile stipulate prin acordul de mediu nr.1/2015, in beneficiul VEGA Rompetrol.
Incalcand, cu buna stiinta, legea, dupa escavarea gudronului si tratarea neconforma, reprezentantii conducerilor Ecomaster si Rompetrol VEGA, Robert Janau-project manager, Felicia Andrei-responsabil mediu (HSEQ), Corina Rugina (HSEQ) etc, au convenit sa ascunda adevarul, sa dezinformeze atat autoritatile, cat si beneficiarul Rompetrol, dispunand escavarea unui strat de aproximativ 1,5 m grosime, in raport cu suprafata si nivelul solului, fara un proiect tehnic care sa ateste solutia in speta si, de asemenea, fara a fi avut si a avea, in continuare, acordul APM Prahova si al Garzii de Mediu, conform legislatiei in vigoare. Catastrofa ecologica a fost initiata si provocata la nivelul lunilor septembrie – noiembrie 2019, interval in care s-a derulat interventia ilegala in sarcina acestei firme nespecializate constantene.
Escavatia a fost efectuata la o diferenta de adancime de cca 40 cm de primul nivel al panzei de apa freatica, care a fost contaminata si compromisa din punctul de vedere al continutului si calitatii, definitiv. Astfel a fost distrus acviferul aferent zonei din imediata vecinatate locuibila, care include ansamblurile de case ai caror locatari nu mai pot beneficia de rezerva-resursa de apa potabila. Zona include si strada Poienitei, din mun. Ploiesti, care sistematic este indundata si poluata prin fluxurile rafinariei VEGA, prin deversarile in paraul Dambu, ale carui maluri si capacitate hidraulica nu permit ca emisarul sa preia apele industriale deversate, ale rafinariei, in special, pe timpul ploilor etc.
In plus, cu complicitatea, prin participare directa, directorul APM Prahova, Florin Diaconu si comisarul-sef al Garzii de Mediu Pahova, Gabriela Munteanu, au protejat persoane si operatiuni ilegale, prin care volumul de reziduu periculos de genul pamant escavat, a fost amestecat cu asa-zisul gudron tratat si, pentru a musamaliza, ascunde si pentru a acoperi dezastrul, care include si imposibilitatea de a mai accesa, vreodata, aceasta resursa de ape, au procedat la emiterea unei decizii, prin care au dispus montarea unei geo-membrane, de foarte proasta calitate si care, efectiv, nu are nicio utilitate. Astfel, APM Prahova si Garda de Mediu Prahova sunt complicii celor care au generat catastrofa, ticluind, impreuna cu acestia, o solutie netehnica si neecologica, pe care au girat-o si o gireaza in continuare, prin care vor sa ascunda, definitiv, ADEVARUL: CATASTROFA ECOLOGICA IN PRAHOVA!


O parte din gudronul amestecat cu solul deja infestat, a fost transportat, UNDE CREDETI? fara acordul autoritatilor, privind accesul, manipularea, incarcarea-descarcarea, dispunerea tratarea-neutralizarea, la rampa situata pe raza localitatii Aricestii Rahtivani, apartinand Ecomaster, fiind pur si simplu ascuns, prin ingropare, pe amplasamentele situate in zona/partea dreapta, care delimiteaza CELULA DE NEPERICULOASE.
Logistica in speta apartine Oil Depol Service Constanta.
Poza prezinta o conducta de legatura & aductiune intre batalurile 16 si 18 si atesta catastrofa ecologica declansata in Prahova, de firmele Ecomaster Servicii Ecologice Constanta si Oil Depol Service Constanta, ale caror conduceri sunt indestulate, continuu, prin aservirea-livrarea unor contracte speciale, de catre beneficiarii asa-ziselor solutii de ecologizare furnizate catre VEGA Rompetrol, care s-ar confrunta cu grave probleme de mediu, in Romania. In realitate, beneficiarul plateste mult si „accepta si asteapta” comision. Oare ce ar spune conducerile Kaz Munai Gaz si TRG din Astana, daca ar afla?


Asemenea practici de conlucrare, intre firmele perstatoare speciale, romanesti, si beneficiar, se deruleaza si pe platforma industriala apartinand Petrobrazi. Chiar in perimetrul Rafinariei Petrom OMV. Oare ce parere au reprezentantii din Bucuresti, ai Petrom si OMV, sau conducerea OMV Schwechat Viena? Este vorba de Petrom PETROBRAZI, firma Oil Depol si echipa formata de Ana Tudor-sef HSEQ, Gabriela Iordache-reprezentant HSEQ, Adrian Mincu-director rafinarie, la dispozitia carora, cu acordul deplin si discret al acestora si sub indrumarea si controlul lor, se transporta, fara autorizatii, volume de deseuri industriale periculoase, cu impact, ireversibil, a mediului inconjurator, afectand flora, fauna, echilbrul ecosistemelor si, in general, calitatea vietii noastre, dupa care BOMBELE ECOLOGICE, unde credeti ca sunt transporate si dispuse, prin amestecare si ascundere?

Tot la rampa de la Aricestii Rahtivani, ca acolo merge si nu poate controla nimeni, in afara de legaturile din agentiile guvernamentale romanesti, convoaiele fiind asigurate, neverificate nici la plecare, nici pe timpul transporturilor si nici la sosirea la destinatia mentionata.

Toate aceste actiuni sunt acoperite, asigurate si securizate de Florin Diaconu si Gabriela Munteanu care, niciodata, sub nicio forma si in nicio imprejurare, nu au sesizat institutiile abilitate, nu au informat institutiile competente in adoptarea de masuri de prevenire si stopare a accidentelor de mediu si de diminuare a efectelor acestor catastrofe ecologice care se deruleaza, de atata timp, in judetul Prahova, si nu se mai opresc. Oare ce primesc acesti inalti functionari, in schimbul serviciilor lor, pe cine acopera, protejeaza, pentru cine, de fapt, ei lucreaza, in beneficuiul si in dezavantajul cui? De ce avantaje ar putea, acestia, beneficia.

De ce oare Diaconu Florin si Munteanu Gabriela sunt investiti, in inaltele lor functii de catre autoritatile romane? Pai nu sa vegheze la starea generala de santatae a populatiei, sa previna si sa preintampine, prin instrumente legale, aceste situatii de mediu? Oare nu din aceste considerente care rezida din atributele lor profesionale, acestia sunt retribuiti? Raspunsuri pe care cititorii si le pot da, singuri.
Ca o noutate, exista si o structura de comanda a acestui grup organizat, care securizeaza operatiunile secrete si clandestine de circulatie a capitalurilor fiscalizate doar in mica parte, aferente contractelor, prin care se produc accidente si catastrofe ecologice, pentru a fi platite, contractual, deci achitate si incasate „gras”, de prestatorii Ecomaster si Oil Depol si care se bazeaza pe sprijnul si intelegerea beneficiarilor, reprezentati angajati VEGA-Rompetrol si Petrom. Acestia sunt ofiterul constantean Danut Florescu si Radu Merla, sotul Anei Merla, din cadrul Primariei Constanta, membru marcand al filialei judetene PSD Constanta si apropiat al clanului Mazare Radu, aflat, in prezent, in executarea unei pedepse.
Toate aceste ilegalitati, care genereaza, continuu, accidente si poluari si, in special, aceste catastrofe care ne distrug noua si copiiilor nostri sanatatea, care ne afecteaza, considerabil, vietile, se desfasoara in Romania, in Judetul Prahova si autoritatile se fac ca nu observa, ca nu stiu, inchid ochii, iar comisarul-sef al Garzii de Mediu, Gabriela Munteanu si Florin Diaconu, directorul APM Prahova, consultandu-se cu protectorii din umbra si din imediata vecinatate prahoveana, ofera, la randul lor, sisteme de protectii avansate, infractorilor, asigurand perpetuarea activitatilor ilegale-ecologice, subrezind bugetele unor institutii de stat si companii, tolerand si asigurand frontul de afaceri, la inalte standarde si nivele ‚ecologice’, pentru Oil Depoil si Ecomaster si care, indestulate, initiaza, genereaza, intretin si perpetueaza catastrofe ecologice, pentru care exista justificare de necesitate a aplicarii oportune si operative, de solutii de criza a mediului inconjurator, implementate si bine platite, pe baza de contracte si prin care statul gireaza, la nivele acestor functionari de inalt rang in cadrul APM Prahova si Garzii de Mediu Prahova, Florin Diaconu si Gabriela Munteanu.
Motto: „Lunga si puternica este prietenia directorilor romani, avuta cu managerii conationali si straini, ai companiilor internationale de petrol, care „investesc” si opereaza in Romania”!

Facebook Comments

Exclusiv

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …? – Ziarul Incisiv de Prahova

Publicat

pe

De

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare susțin ca nu a mai existat cu un asemenea caz complex. (aici)

In perioada 18,10.2016 – (atentie, perioada de glorie a procurorului Negulescu Mircea, alias „Portocala”, cu locotenentul denigrator, santajist si spagar in persoana pseudo-ziaristului narcoman Catalin Stavri, acoperit de polististi corupti, inclusiv de chestorul Eduard Miritescu -stenogramele sunt elocvente, nu numai in acest DOSAR – aici aici aici  si aici – 31.05.2023, Lupa Marioara, impreuna cu notarii publici Tudose Maria si Todose George Radu, cu intentie directa si folosind mijloace frauduloase:

  • promisiunea de vanzare-cumparare autentificata sub numarul 3794 la data de 18.10.2016!!!
  • actul aditional autentificat sub numarul 4432 la data de 27.09.2018 al promisiunii nr 3794/18.10/2016!!!!
  • actul aditional autentificat sub numarul 2313 din data de 17.05.2022 al promisiunii nr 3794/18.10.2016!!!
  • actul aditional autentificat sub numarul 2068 din data de 31.05.2023 al promisiunii nr 3794/18.10/2016
  • actul de vanzare-cumparare nr 74 din data de 10.01.2023, cu scopul de a obtine foloase materiale injuste, ca prezentare ca vor vinde din patrimoniul PFA, apartamentul 3 din strada Sondelor nr 62T, inlocuit ulterior de:
  • apartamentul 12 din B-dul Bucuresti nt 28K
  • apartament tip 13 cu aceeasi adresa ca mai sus
  • a cauzat un  prejudiciu in valoare de 30.000 euro, prin aceea ca, desi apartamentele au fost achitate integral, la data de 18.10.2016!!!, acestea au fost instrainate fara acordul persoanei vatamate, prin actul notarila de vanzare-cumparare nr 74 din data de 10.01.2023!

La data de 26.10. 2023, numita B.C.A formuleaza o plangere prealabila impotriva PFA LUPU MARIOARA DOMINICA, reprezentata legal de titularul Lupu Marioara si in fapt de catre Lupu Mihai, pentru comiterea infractiunilor de abuz de incredere prin fraudarea creditorilor, constand in aceea ca la data de 09.08.2023, enitatea economica a formulat cererea de deschidere a procedurii simplificate a falimentului catre Tribunalul Prahova.

In acest context, reamintim ca, judecătorii nu au acceptat înscrierea la masa credala a Ruxandrei Stavri, soția lui Cătălin Stavri, și nici a mamei acestuia Adriana Hentel.  Cu alte cuvinte, magistrații acceptă faptul că apartamentele respective sunt primite cu titlul de spaga interpusa pentru pseudo ziaristul narcoman, santajist si spagar.

La data de 09.08.2023, avocatul Nichita Vlad a transmis, prin email, catre Tribunalul Prahova, cererea de „deschidere a procedurii simplificate a falimentului, formulata de debitoarea Lupu Marioara – Dominica PFA, in vederea inregistrarii, cu mentiunea ca aceeasi solicitare a fost transmisa si prin fax catre instanta, la data de 01.08.2024.

Astfel, la Tribunalul Prahova, Sectia a II a Civila, de contencios administrativ si fiscal, la data de 09.08.2023, s-a inregistrat dosarul nr 3418/105/2023.

Si sunt zeci de astfel de cazuri pe care le vom prezenta pe larg, rugam cititorii doar sa fie atenti la numerele apartamentelor si sa vedem, la sfarsitul investigatiei unde au ajuns acestea.

Pe de alta parte, lichidatorul judiciar Neamu Corneliu a efectuat un Raport profesional cu privire la „imprejurarile care au dus la aparitia starii de faliment a debitorului Lupu Marioara – Dominica PFA”, raport care confirma modalitatea in care aceasta grupare de criminalitate economico-financiara organizata infiintata de procurorul Negulescu Mircea a actionat si a incercat sa praduiasca pe toti, in stilul lor caracteristic, grupare protejata de la varful MAI si de politsiti corupti din IPJ Prahova:

Suma de 3.546.500 lei a fost restituita catre Lupu Marioara, suma in cuantum de 2.496.600 lei a fost restituia catre Lupu Stfean, suma in cuantum de 6.169.569, 43 lei a fost achitata catre Aprodem SA unde Lupu Marioara detine calitatea de presedinte al consiliului de administratie, sume achitate in frauda creditorilor!!!!

Modul cum pseudo-ziaritul narcoman, santajist si spagar, locotenentul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa:

La data de 11.01.2024, pentru a scapa de raspunderea penala care il incumba si cu speranta ca il va pacali pe procuror si organele de cercetare penala, pseudo-jurnalistul narcoman, santajist, spagar si denigrator s-a prezentat la Parchet pentru a il „denunta” pe Lupu Mihai, prietenul sau de unde luase spaga si pentru care intervenise la „Volosevici”!

Acesta, cu tupeul sau de interpop a explicat organelor de cercetare penala ca s-a prezntat singur, nesilit de nimeni (poate doar la auzul zanganitului catuselor) pentru a „sifona” ca la asa zisa redatie de santaje, spagi si denigari s-a prezentat Lupu Mihai (10.01.2024) care a oferit un interviu in care a vorbit despre construirea blocului White Tower, cat si despre presupuse nedreptati la care a fost supus de catre autoritatile statului.

A declarat ca NU STIE daca sa mai aiba incredere in Lupu Mihai si daca sa publice acest interviu.

Tupeu de interpop in contextul in care o instanta a constatat ca acesta a primit spaga apartamentele prin sotia si mama sa, eliminate de la masa credeala.

Pseudo -ziaristul narcoman, spagar si santajist Stavri Catalin a declarat sub juramant ca este prieten cu avocatul Nichita Vlad si fara sa precizeze motivul „vizitei” la organele de cercetare penala (probabil considerand ca ii va mai merge ca pe vremea procurorului „Portocala” , fiind vizibil incosevent in cele relatate celor de la urmarire penala a declarat ca si el se considera inselat de Lupu MIhai, dar nu doreste sa faca o plangere penala. Deci, sa recapitulam: saracutul interpop se simte inselat dar nu depune plangere penala. mai mult, il denynta doar…. De râsu-plânsu!

Cercul se strange, vom publica toate operatiunile prin care aceasta grupare de criminailitate economico-financiar – organizata protejata de chsestorul Eduard Miritescu, comisarul Ginel Preda, Frangulea, Balan cel cinstit care noaptea dansa cu hotii si ziua sotia ii ancheta (si/sau invers cu ziua si noaptea), cu ofiterii corupti de la SIC si BCCO, fini si nasi ai celebrului locotent Muresan Catalin, cel cu atentatul deseurilor de la Pleasa, etc.

BOMBA ECOLOGICA DE LA PLEASA UNDE „interpopul” Catalin Muresan beneficiaza de protectia finilor si nasillor de la SIC, BCCO si, perosnal al „cinstitului” comisar Marcel Balan

.

Intreband in investigatiile noastre complexe cum de s-a reusit ca aceasta grupare de crima organizata sa beneficieze de o asemenea protectie, sefi din IPJ Prahova si de la nivelul M.A.I ne-au lamurit, dezvaluiri senzationale care vor face obiectul unor aticole separat de acest dosar:

În modul caracteristic discreționar, Ministerul Afacerilor Interne are mari lapsusuri când vine vorba de echitate și recompensarea personalului pe măsura activității privind salariile de ”excelență”:

  1. Chestorul Eduard Miritescu a reusit sa isi impuna suprematia asupra IPJ Prahova prin modul ca, acesta, personal, transmite sefului IPJ Prahova, lista deja completata cu cei care „merita” salariile de „excelenta”. Ghiciti cine sunt pe aceasta lista? Nu, in nici un caz politisti verticali si care muncesc, ci politsitii corupti care raspund la comenzi si acopera aceata grupare de criminalitate economico-financiar-organizata.
  2. Al doilea semnal de alarma tras de sursele noastre din varful IPJ Prahova si varful M.A.I (sac!) ne indeamna sa verificam organigramele din IGPR si IGP, sa realizam ca toti sunt din….”Prahova”. Un sistem bine pus la punct pe care il vom devoala.

Ne intrebam doar cat mai dureaza ca celebrul chestor Eduard Miritescu, „profeionistul” de la Onesti, sa fie „tras” pe dreapta, ca in cazul „pescarului”. E vorba de cateva zile, probabil, din sursele noaste de la D.I.P.I!

Intrebare publica pentru D.I.P.I si D.G.A:

Daca infractiunile se derulau inca din 2016, de ce SIC si BCCO au facut joc de „glezne” si la ordinul cui?!!! Aaaaa, pe acolo zac niscai fini si nasi ai interpopului Catalin Muresan si aceasta activitate era coordonata de inca comisarul sef Ginel Preda? Acum intelegem! Vom reveni! (Cristina T.).

N. R:

Reamintim ca, dupa aparitia primului articol, de mai mult de  3 ani de zile cu aceasta mafie, IPJ Prahova a raspuns oficial ca nu are date despre aceasta cauza, un adevarat „joc de glezne”, probabil stiu mai bine de ce chestorul Eduard Miritescu de la varful MAI si Ginel Preda, inca la varful IPJ Prahova.

Ulterior acestor magarii pe fata, oficial transmise ziarului Incisiuv de Prahova, redactia noastra le-a dat acestora „cartoful fierbinte”, peste 300 de doccumente transmise, unele dintre acestea care au disparut ulterior de la Urbanismul lui Volosevici.

Iata adevarul, care contrazice expresiile de „noaptea mintii” ale edilului, stilul lui „AVORTON”, se stie cine este!!

IPJ Prahova, prin adresa nr 149.193/20.12.2022, a confirmat, intr-un final, cu galusca in bratele aruncata de noi, sa le legam „mainile”, dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova privind caracatița imobiliară de la varful Primăriei Ploiești.

Dosar penal

„Aspectele mentionate au facut obiectul unor verificari efectuate de catre politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, iar in urma acestora, s-au conturat elementele constitutive ale unor infractiuni in cazul carora urmarirea penala se efectueaza in mod obligatoriu de catre procuror.

Pe aceste considerente, materialul intocmit a fost inaintat, conform competentei, Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti...”

Ar fi îndeajuns o scurtă verificare a documentelor oficiale emise de către Primăria Ploiești, anterior construirii unor clădiri prin Planul Urbanistic Zonal, de unde reiese doar edificarea unor imobile cu destinația de birouri și spații comerciale, nici vorbă de construirea unor blocuri cu destinația de locuințe. În continuare vă prezentăm cum „oamenii de afaceri” au întors-o ca la Ploiești pe sub nasul autorităților ba, mai mult, cu sprijinul mai mult sau mai puțin interesat al autorităților locale.

Este vorba de două imobile ridicate în zona Hipodromului Ploiești pentru care au fost solicitate emiterea unor Certificate de Urbanism în scopul declarat „Construire imobil birouri cu spații comerciale la parter, branșamente utilități și împrejmuire”.

Conform Regulamentului Local de Urbanism aferent Planului Urbanistic Zonal (PUZ) – Zona Hipodrom, NU EXISTĂ derogări privind modificarea condițiilor de construire, adică în ceea ce privește funcțiunile admise, regimul de construire, înălțimea maximă admisă ș.a.m.d.. De asemenea, în ceea ce privește o zonă de locuit, este subliniat faptul că „se instituie interdicție temporară de contrucție pentru aceste zone până la asocierea proprietarilor parcelelor respective și întocmirea unui PUZ pentru parcelarea nou propusă, cu respectarea Dreptului de Parcelare”. Și, dacă totul nu era clar, Art. 3- UTILIZĂRI INTERZISE din PUZ precizează că „se interzice amplasarea locuințelor”.

Totuși, potrivit informațiilor pe care le deținem, „investitorii” imobiliari locali nu se dezic de modul de operare și cer modificarea PUZ, iar Primăria se execută. În fond, Primăria Ploiești nu poate deranja grupurile de interese cu care face afaceri de ani buni.

După dezvăluirile apărute în presă, în urma cărora organele de cercetare abilitate ar trebui să se sesizeze din oficiu, conform Codului de Procedură Penală, documentația de schimbare a destinației pentru imobilele situate pe Bulevardul București nr. 28 și repectiv nr. 28 K a dispărut curios din arhiva urbanistică ca în Triunghiul Bermudelor. Triunghiul dispariției pare a fi între aparatul primarului (edilul fiind la butoane), Direcția Generală de Dezvoltare Urbană Ploiești și U.A.T. Ploiești.

Dar, pe lângă toate elementele suspecte ale afacerii, schimbarea PUZ-ului, modul de realizare a vânzării noilor apartamente (foste birouri) arată clar că există și alte ițe și combinații, unele cu iz penal.

Concret, facem referire la autorizațiile de construcție eliberate pentru PFA Lupu Marioara Dominica pentru mai multe imobile, inclusiv pentru cel situat în Ploiești, Bdul București, nr 28K. Din datele și informațiile pe care le deținem, reiese faptul că mai multe apartamente construite de PFA Lupu Marioara Dominica au fost date unor personae influente cu titlu curios de „gratuit”. Din aceste „ecuații” imobiliare nu lipsesc notarii, cei care au certificat actele de vânzare-cumpărare a unor apartamente care, în realitate, sunt de fapt birouri. Ar fi cazul ca pseudo-dezvoltatorii imobiliari și cei care fac abuz de funcțiile deținute implicați în dare/primire de mită și falsurile în autorizațiile de construcție să fie anchetați pentru eradicarea caracatiței imobiliare locale.

În concluzie, pentru autorizarea unei construcții este obligatoriu a se respecta prevederile stipulate în Regulamentul Local de Urbanim aferent PUZ Hipodrom, ceea ce nu s–a întâmplat în cazul prezentat mai sus.

Vă prezentăm și un scurt istoric al actelor emise de Direcția Generală de Dezvoltare Urbană:

În anul 2015, Daniel Mihai Florin PFA solicită emiterea unui Certificat de Urbanism (CU) în scopul declarat „Construire imobil birouri cu spații comerciale la parter, branșamente utilități și împrejmuire” pe un teren situat în Bdul București nr 28. Având în vedere că funcțiunea se încadra în prevederile RLU, anume clădire birouri, nu a fost precizat în solicitare un regim de înălțime, a fost solicitată, elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu prin care, în ciuda denumirii, nu se intra prea mult în detalii, cerându-se doar respectarea acestuia. Astfel, a fost emis CU nr.12892015.

În anul 2017, Daniel Mihai Florin PFA solicită emiterea unui Certificat de Urbanism (CU) în scopul declarat „Constituire sediu administrativ – Birouri 2S+P+8E pe un teren cu suprafața de 3.951,00 mp, deși măsurătorile arată de fapt 4.286,00 mp, situat în Bdul București nr 28K. A fost emis CU nr. 1009/2017 care permite construirea în mod direct a obiectului de investiție.

Dar, certificatul de urbanism NU RESPECTĂ prevederile RLU aferent PUZ Hipodrom.  Terenul respectiv depășește 3.000 de mp, caz în care era OBLIGATORIU elaborarea și aprobarea PUZ și nu are acces la Bdul București, ci la un drum de exploatare, nefiind precizat regimul juridic al acestuia și dacă este deschis circulației publice. La înălțimea maximă admisă a clădirii, lățimea drumului ar trebui să depășeacă 9 ml, impunându-se elaborarea și aprobarea unui PUZ. Spațiile de parcare ar fi trebuit asigurate și dimensionate, conform Hotărârii nr. 525/1996 pentru aprobarea Regulamentului General de Urbanism.

Astfel, a fost ignorat CU care nu respectă prevederile legale, iar între partea scrisă și partea desenată există mai multe neconcordanțe și se IMPUNEA un PUZ. Între timp, s-a schimbat și adresa poștală și nr. 28 a devenit 28K.

În anul 2018, PFA Lupu Marioara Dominica, după ce a cumpărat de la Daniel Mihai Florin PFA terenul și autorizația, solicită un CU în scopul declarat „Modificare proiect autorizat cu AC nr.122/2018” pe un teren cu suprafața de 3.951,00 mp, dar care măsoară 4.286,00 mp., situat pe Bdul București nr 28K.  A fost emis CU 1455/2018 care face referire la o autorizație deja emisă și astfel apare AC nr. 293/2020, punând sub semnul întrebării legalitatea autorizației inițiale din 2018.

La data 16.07.2018, PFA Lupu Marioara Dominica, prin Lupu Mihai, a înregistrat la DGDU o documentație pentru consultarea Comiiei de Avizare și Evaluare în vederea modificării proiectului autorizat cu AC 122/19.04.2018Între timp s–a contatat că terenul pe care trebuia amplasată contrucția era contaminat cu reziduuri petroliere. Nu toți membrii Comisiei au fost de accord cu modificările, cerând și alte avize și reluarea procedurii de autorizare. Documentația depusă a fot retrasă de către reprezentantul legal Lupu Mihai.

Mai mult, după începerea lucrărilor s–a decoperit că amplasamentul este adiacent unei conducte ce aparține Petrotel –Lukoil SA.

Și, uite așa, între PFA Lupu Marioara Dominica și Petrotel –Lukoil au apărut trei dosare aflate pe rol la Tribunalul Prahova: 3656/105/2018 – superficie; 5036/105/2018 – anulare act adminitrativ AC 122/19.04.2018 și 3653/105/2018, judecat pe fond, intanța dipunând supendarea executării autorizației de contruire.

Însă, deși hotărârea a fost executorie, nu a verificat cineva dacă hotărârea Tribunalului a fost respectată. Iar în acest caz ar trebui sesizate organele de cercetare penală în conformitate cu prevederile Legii nr.50/1991 actualizată, aplicabile în aceată speță.

Chiar dacă în aceste dosare Primăria Municipiului Ploiești și Primarul Municipiului sunt chemați în instanță de către Lukoil în calitate de pârâți, curios de supect este faptul că nu a fost efectuat niciun control la locul faptei de către serviciile de competență din subordinea Primăriei.

În ciuda litigiilor apărute, în anul 2021, PFA Lupu Marioara Dominica solicită un nou CU în scopul declarat „Modificare destinație a imobilului autorizat cu AC 122/2018 și reautorizat cu AC nr. 293/2020 un imobil locuințe colective fără a face modificări structural” pe terenul care e mai mic în scripte decât real.  Și noul CU emis cu nr. 1109/2021 sfidează cadrul legal întrucât zona permitea edificii cu caracter public, nu cu caracter privat!

În anul 2022, PFA Lupu Marioara Dominica mai face un pas mic pentru ea, dar mare pentru omenire solicitând alt CU, schimbând scopul, nu și mijloacele, de data aceasta vrând „Recompartimentări interioare nestructurale” la același imobil. Nu putea fi refuzată pentru că aducea modificări unei construcții autorizate și astfel fenta din nou elaborarea unei documentații de urbanism. Și dacă tot s–a greșit la măsurători, pe lung, pe lat, a mai mers una pe înălțime: 2S+P+8E a devenit 2S+P+9E, fără a se respecta înălțimea maximă de 27 ml, impusă de RLU.

Rămâne de văzut în ce fel vor fi anchetate persoanele implicate în combinațiile imobiliare din Ploiești și cât timp va dura până când cei care au eludat prevederile contractuale vor fi trași la răpundere.

De abia, de acum incolo, o sa intelegem, impreuna, de ce i-am multumit – public, unui INFRACTOR  ca a reusit sa deschida „CUTIA PANDOREI”. Speram sa ii multumeasca toti pe care i-a atras in acest „malaxor” penal, tot public!. Si, asta e doar inceputul! Este o INVESTIGATIE de care ne ocupam de 3 ani de zile…(Cristina T.).

Canabis pe toate strazile

 

Percheziții in desfasurare la Primăria Ploiesti, la serviciul Urbanism in episodul Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (VI) Familia LUPU încearcă să spele putina! Si alti…INFRACTORI!

Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (V) Familia LUPU încearcă să spele putina! Si alti…INFRACTORI!

Caracatița WHITE TOWER PLOIEȘTI ajunge NAȚIONALĂ!/De la Ploiești, în toată țara! (IV)

WHITE TOWER o afacere penală cu implicații naționale! (III)

A

B

C

D

E

orca_share_media1670757078276_7007663096442960133.pdf

orca_share_media1670757079011_7007663099524373397.pdf

orca_share_media1670757079526_7007663101721758822.pdf

orca_share_media1670757080090_7007663104050034428.pdf

orca_share_media1670757080658_7007663106433680275.pdf

orca_share_media1670757081098_7007663108279756863.pdf

orca_share_media1670757081984_7007663111994440053.pdf

orca_share_media1670757082398_7007663113730509581.pdf

orca_share_media1670757083007_7007663116285355735.pdf

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Publicat

pe

De

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung

România, București – 16 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. organizează propria expoziție de design la Fuorisalone 2024, în cadrul Milan Design Week, în perioada 16-21 aprilie. Expoziția va avea loc la Le Cavallerizze, în prestigiosul Muzeu Național de Știință și Tehnologie Leonardo da Vinci din Milano, Italia. La eveniment, expoziția Centrului de Design Corporate al Samsung, „Newfound Equilibrium”, va prezenta filosofia de design orientată către utilizator a Samsung, „Identitatea de Design Samsung 5.0: Esențial∙Inovativ∙Armonios”.

„Designul trebuie să ia în considerare în întregime experiența umană, iar principiile de design ale Samsung realizează acest lucru. Cu filosofia noastră de design centrată pe om, ne propunem să creăm un viitor care se armonizează cu viața clienților noștri prin inovație cu scop”, a declarat TM Roh, President and Head of Corporate Design Center, Samsung Electronics.

Cinci spații unice aduc la viață filosofia de design Esențial∙Inovativ∙Armonios”

Expoziția „Newfound Equilibrium” a Samsung de la Milan Design Week 2024 este menită să inspire vizitatorii, având la bază viziunea Samsung pentru un viitor mai bun, care descrie într-un mod artistic echilibrul dintre oameni și tehnologie. Pentru a avea un impact asupra participanților, expoziția va include artă media care trezește simțurile – în special văzul, auzul și mirosul.

Ancorând experiența multi-senzorială, instalația imersivă îi ghidează pe vizitatori prin cinci spații care descriu identitatea de design Esențial⸱Inovativ⸱Armonios a Samsung, ca o compoziție de lumină, sunet și interacțiuni digitale. Cele cinci spații care comunică cu vizitatorii prin ecrane, senzori și lumină sunt intitulate „Esență”, „Inovație”, „Armonie”, „Vis Infinit” și „Noul Început”. Pe măsură ce vizitatorii se apropie de ecranele plasate în spațiile respective, elementele translucide se transformă în forme și texturi specifice, iar formele dincolo de fereastră par să se apropie de privitori, permițându-le să se scufunde în visul unui viitor infinit care se apropie.

Prin colaborările cu meșterii în ceramică de la MUTINA și cu cei în lemn de la ALPI, frigiderul Bespoke și AirDresser-ul au fost, de asemenea, reinventate, având în vedere coexistența dintre oameni și tehnologie.

Expoziția „Newfound Equilibrium” a Samsung se află la Via Olona, nr. 6 bis, Milano, și oferă intrare gratuită în următoarele intervale orare:

  • De la 10:00 până la 19:00 (16-18 aprilie)
  • De la 10:00 până la 20:00 (19-20 aprilie)
  • De la 10:00 până la 18:00 (21 aprilie)

Pentru mai multe știri, fotografii și videoclipuri, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom și Samsung Design pe durata Milan Design Week 2024.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Exclusiv

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

Publicat

pe

De

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro

București, 15 aprilie 2024 – Compania globală de tehnologie OnePlus a lansat astăzi primul punct de prezentare a produselor, localizat în Promenada Mall, București, intrarea din Barbu Văcărescu, la parter. Până la data de 23 aprilie, utilizatorii pot testa cele mai noi produse din portofoliul OnePlus, resprectiv OnePlus 12, OnePlus 12R, OnePlus Open sau OnePlus Watch 2 și pot câștiga garantat premii surpriză.

“Unul dintre obiective echipei din România este facilitarea interacțiunii brandului cu fanii și consumatorii, astfel că în perioada 15 aprilie – 23 aprilie, toți cei care ajung în Promenada Mall București pot testa produsele noastre în punctul de prezentare amplasat la intrarea din Barbu Văcărescu și pot câștiga premii surpriză sau pot obține reduceri de pănă la 700 de leila produsele OnePlus achiziționate din magazinul online oppostore.ro”, a declarat Ciprian Mirea, Country Manager OnePlus în România.

Totodată, compania lansează la nivel local cel mai nou ceas din portofoliu, modelul OnePlus Watch 2, ce va fi disponibil în magazinul online www.oppostore.ro începând cu 22 aprilie.

OnePlus Watch 2 reprezintă un pas înainte pentru piața ceasurilor inteligente, prin prezentarea unei Arhitecturi unice Dual-Engine cu două chipseturi, interfață hibridă Wear OS, o durată a bateriei de până la 100 de ore în modul Smart și un design premium.

Durata bateriei de top în industrie, susținută de Arhitectura Dual-Engine

OnePlus Watch 2 vine echipat cu funcții de top, inclusiv performanțe excepționale ale bateriei și încărcare pentru fiabilitate și longevitate de neegalat. Acesta are la bază arhitectura Dual-Engine dezvoltată de OnePlus, alimentată de două chipseturi de vârf care îmbină performanța cu eficiența, Snapdragon W5 și BES 2700 MCU. Chipsetul de eficiență BES2700 rulează RTOS și gestionează activitățile de fundal și sarcinile simple, în timp ce Snapdragon W5 este activ pentru sarcini complexe, precum rularea aplicațiilor tale preferate Google.

Cu această arhitectură unică Dual-Engine și o baterie de 500mAh, OnePlus Watch 2 poate oferi până la 100 de ore1 de utilizare obișnuită cu toate funcționalitățile accesibile în Modul Smart sau până la 12 zile în modul de autonomie extinsă. Cu încărcare rapidă VOOC de 7.5W, bateria de 500mAh poate fi încărcată complet în 60 de minute. Cu configurația sa de 2GB RAM și 32GB ROM, OnePlus Watch 2 oferă, de asemenea, suficientă memorie și stocare pentru a asigura funcționarea fluidă a ceasului în orice moment.

OnePlus Watch 2 oferă informații importante care stimulează schimbări pozitive în sănătate și fitness, datorită capacității sale de a colecta și analiza date complete despre sănătate în aplicația OHealth.

OnePlus Watch 2 și aplicația OHealth suportă acum și Health Connect by Android™, care oferă un hub central în Android 14 pentru gestionarea permisiunilor de date din mai multe aplicații și dispozitive de sănătate și fitness. Cu permisiunea utilizatorului, aceștia pot sincroniza în mod sigur datele lor de sănătate colectate prin ceas sau aplicația OHealth cu aplicațiile compatibile cu Health Connect.

Funcțiile de fitness disponibile prin aplicația OHealth includ moduri de urmărire pentru peste 100 de sporturi precum badminton, alergare, tenis, schi și altele. Proiectat pentru o precizie îmbunătățită în urmărirea locației, OnePlus Watch 2 dispune de Frecvență Dual GPS cu capacitatea de a recepționa semnale GPS L5 în plus față de semnalele L1 folosite în mod obișnuit. Utilizarea a două antene separate pentru fiecare semnal GPS îmbunătățește precizia și fiabilitatea poziționării pentru purtători.

Mai mult,  aplicația OHealth oferă și o analiză detaliată a urmăririi somnului –somnul profund, somnul ușor, fazele REM și perioadele de trezire ale utilizatorilor, precum și monitorizarea ritmului respirator în somn și furnizarea unui scor al calității somnului, evaluarea riscului de sforăit în somn și altele. De asemenea, poate monitoriza nivelurile de stres prin calcularea variabilității ritmului cardiac (HRV).

Cele mai bune aplicații Google cu Wear OS

Echipat cu cea mai recentă versiune a Wear OS, OnePlus Watch 2 vine cu aplicații populare Google precum Maps, Assistant, Wallet și Calendar, plus suport pentru mai multe aplicații terțe.

OnePlus Watch 2 împărtășește același limbaj de design cu seria OnePlus 12. Ceasul are o carcasă rotundă, care reflectă designul camerei seriei, făcându-l companionul perfect pentru seria OnePlus 12.

OnePlus Watch 2 are un ecrat cu cristal de safir 2.5D, ceea ce-l face mai rezistent la zgârieturi fără a compromite claritatea optică. Carcasa ceasului este fabricată din oțel inoxidabil și este certificat conform celui mai recent standard militar american MIL-STD-810H, OnePlus Watch 2 poate rezista la condiții dificile și stres ambiental, în timp ce ratingul său de rezistență IP68 și ratingul de rezistență la apă de 5ATM asigură o performanță excelentă la plajă, în deșert sau în timpul înotului.

Preț și Disponibilitate

OnePlus Watch 2 poate fi achiziționat din magazinul online www.oppostore.ro începând cu data de 22 aprilie la un preț recomandat de 1.599 lei.

Despre OnePlus

OnePlus este un brand global de tehnologie mobilă care provoacă conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive cu design rafinat, cu o calitate de construcție premium și hardware de înaltă performanță. OnePlus prosperă cultivând legături puternice și crește împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com sau urmăriți-ne pe:

https://www.instagram.com/oneplus_romania/ și https://www.facebook.com/OnePlusRo

Disclaimer:

  1. 100 de ore de utilizare în Modul Smart ce sunt bazate pe teste efectuate de OnePlus în condiții de laborator. Datele de testare sunt derivate din simulări bazate pe următoarele setări și scenarii de utilizare, durata reală a bateriei poate varia: față de ceas oficială, AOD dezactivat, monitorizare a sănătății implicită, conexiune Bluetooth 14,2 ore/zi, conexiune Wi-Fi standby 1 oră/zi, monitorizare a somnului 6,5 ore/zi, ridicare pentru a activa cu iluminare a ecranului de 220 de ori/zi, 130 de notificări/zi, utilizare a ecranului de 20 de minute/zi (diverse aplicații), șase apeluri primite pe zi (5s), 5 minute/zi apel Bluetooth, 500s/zi sincronizare de date între telefon și ceas, 15 minute/zi conexiune Bluetooth și căști pentru muzică (Spotify), 30 de minute/zi alergare în aer liber și trei alarme pe zi.
  2. 48 de ore durată a bateriei cu utilizare intensă a OnePlus Watch 2 în Modul Smart ce sunt calculate din simulări bazate pe următoarele setări și scenarii de utilizare, durata reală a bateriei poate varia: față de ceas de la terți (cu Arhitectura Dual-Engine dezactivată), AOD activat, monitorizare a sănătății implicită, conexiune Bluetooth 12,2 ore/zi, conexiune Wi-Fi 2 ore/zi, monitorizare a somnului 6,5 ore/zi, ridicare pentru a activa cu iluminare a ecranului de 300 de ori/zi, primirea a 180 de mesaje/zi, 30 de minute/zi utilizare a ecranului (diverse aplicații), șase apeluri primite pe zi (5s), 5 minute/zi apel Bluetooth, 15 minute/zi navigare conectată la Google Maps, 500s/zi sincronizare de date între telefon și ceas, 30 de minute/zi conexiune căști Bluetooth pentru muzică (Spotify), 30 de minute/zi alergare în aer liber și trei alarme pe zi.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv5 ore inainte

WHITE TOWER (XXXI – a)/Sub protectia politistilor corupti, gruparea de criminalitate economico-financiar organizata (din dosarul WHITE TOWER) a pus „laba” si pe Termo Ploiesti!/Cum au picat pe interceptări și cine plimba stick-ul cu caietul de sarcini cu preturi gata aranjate …? – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv11 ore inainte

Expoziția de design „Newfound Equilibrium” a Samsung va fi prezentată la Milan Design Week 2024

Expoziția va oferi vizitatorilor o experiență imersivă, care descrie într-un mod artistic filosofia de design a Samsung România, București –...

ExclusivO zi inainte

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Politică localăO zi inainte

A fost semnat contractul execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor din cadrul Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni”

Serviciile sociale de calitate, precum și asigurarea condițiilor beneficiarilor au reprezentat, permanent, o prioritate pentru Consiliul Județean Gorj, astfel că...

ExclusivO zi inainte

WHITE TOWER (XXXI)/Modalitatea cum pseudo-ziarisul narcoman, santajist si spagar, Catalin Stavri, locotenenul procurorului „Portocala” a incercat sa il pacaleasca pe procurorul de caz, dupa ce primise MITA mai multe apartamente, prin sotia si mama sa – Ziarul Incisiv de Prahova

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulantă, iar surse judiciare...

Exclusiv3 zile inainte

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga – Ziarul Incisiv de Prahova

Astfel, acesta s-a prezentat tot cu ifose de smecher și a facut avansuri sexuale la mai multi participanti, motiv pentru care...

Exclusiv4 zile inainte

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Social4 zile inainte

Regăsirea Ființei prin Știință și Credință – Eveniment de anvergură la Târgu Jiu

La data de 6 aprilie 2024, orașul Târgu Jiu a fost gazda unui eveniment cultural și spiritual de anvergură, care...

Uncategorized4 zile inainte

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Eveniment4 zile inainte

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

Exclusiv5 zile inainte

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023! – Ziarul Incisiv de Prahova

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa...

fiset metalic fiset metalic
Uncategorized5 zile inainte

Fiset metalic + clasificator, oferta inovativa a unui furnizor profesionist!

In lumea agitata a afacerilor si administratiei, gestionarea documentelor este vitala. Un furnizor profesionist de birotica si mobilier de birou...

Exclusiv6 zile inainte

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova – Ziarul Incisiv de Prahova

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Eveniment6 zile inainte

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Magazinele online pot personaliza, de acum, recomandările AI de produse furnizate de Aqurate; VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț...

Eveniment6 zile inainte

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

ExclusivO săptămână inainte

Unele  perle sunt generate la mari adancimi, in cazul de fata „in putul gandirii”/Viceprimarul Mihai Savu – fost Presedinte PSD Comarnic -raspunde presiunilor la care este supus – Ziarul Incisiv de Prahova

De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției Române prin subordonarea ei neaveniților care conduc țara, prin subfinanțarea ei,...

Știrile Săptămânii