Connect with us

Afaceri

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar?

Publicat

pe

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar?

Alegerea de a începe o carieră ca bucătar este ceva ce oricine poate face în orice moment al vieții sale. Având în vedere că industria ospitalității continuă să crească de la an la an, există în continuare o cerere mare de bucătari calificați, iar cerințele pentru a începe s-ar putea să nu fie atât de dure pe cât ați anticipat.

În zilele noastre există atât de multe experiențe diferite de luat masa disponibile, de la experiențe fine dining, restaurante de stradă, restaurant take away , care acoperă tot felul de bucătării tradiționale și de fuziune. A deveni bucătar deschide multe căi diverse, nu te limitezi la un singur tip de bucătărie sau unitate. Acest lucru înseamnă că puteți fi maestru al propriei direcții de carieră, lucru care face apel la mulți bucătari în devenire!

Care sunt cerințele pentru a deveni bucătar?

Oricine poate deveni bucătar, dar dacă ești la început trebuie să ai parte de o experiență de lucru într-o bucătărie pentru a-ți pune CV-ul.

De asemenea, ar putea fi benefic pentru tine să obții o calificare. De exemplu, dacă doriți să vă specializați în unități franceze, fiind instruit clasic în stil și tehnici Cordon Bleu vă va oferi cunoștințele de care aveți nevoie.

Vestea bună este că există o mulțime de moduri în care puteți face acest lucru:

Locul de muncă – Multe instituții sunt dispuși să ia pe abandon școlar. V-ar începe calea de formare ca asistent de bucătărie sau stagiar și locul de muncă ți de drum până în ierarhia bucătărie.

Ucenicii – De asemenea, puteți lucra și învăța în același timp. O ucenicie va începe, de obicei, la un nivel intermediar sau avansat. Va trebui să aveți unele calificări pentru a obține o ucenicie, de obicei, cel puțin engleză și matematică, precum și alte studii.

Colegiul – Dacă aveți școala profesională și doriți să studiați gătitul profesionale- de asemenea, numit Arte Culinare – există cursuri speciale unde vă puteți înscrie.

Scoala culinara – Există numeroase școli puteți participa pentru a obține o calificare. Școala culinară va preda tehnici de gătit de la maeștri, adesea folosind cele mai noi echipamente și metode de înaltă tehnologie. Ele pot fi, de asemenea, de neprețuit în furnizarea de contacte și o rețea de sprijin.

Dacă aplicați pentru un rol mai înalt, toate unitățile vor dori să vadă că aveți experiență de lucru în bucătării. În cazul în care CV-ul dumneavoastră este un pic bazat pe calificările relevante, având o experiență de bună calitate și expertiză într-o bucătărie poate compensa pentru el.

Lucrul într-o bucătărie poate fi pe cât de provocator, pe atât de plin de satisfacții și trebuie să fii pregătit să muncești din greu. Demonstrarea faptului că sunteți fericit să lucrați la locurile de muncă banale, cum ar fi spălarea sau golirea gunoiului, va dovedi că sunteți devotați acestei cariere și sunteți dispuși să munciți din greu pentru a ajunge acolo unde doriți să fiți. Atunci când ești mai stabilit în carieră, aceste experiențe te vor ajuta să mentorezi și să gestionezi noi starturi.

Pentru cei care sunt dornici să progreseze la roluri de conducere, sau poate au vise de a rula o afacere, precum și de a fi un bucătar-șef, unele înțelegere a managementului de afaceri, conturi, precum și modul de utilizare a mass-media sociale pentru a pieței afacerea dumneavoastră ar putea ajuta în continuare în cariera ta.

O bună înțelegere a siguranței bucătăriei, a igienei alimentare și a conștientizării alergenilor și a importanței lor în bucătărie ar fi, de asemenea, benefică, începând cu portul unei uniforme de bucătar.

Top 10 abilități necesare pentru a deveni bucătar

Fără îndoială, trebuie să poți găti, dar a fi bucătar înseamnă mai mult decât a pune mâncare pe o farfurie. De asemenea, trebuie să dezvoltați și să stăpâniți câteva abilități cheie. Am lucrat cu bucătari pentru a dezvolta o listă de abilități de top 10, care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru o carieră de succes ca bucătar.

 1. Dorința de a învăța
  Să devii bucătar poate fi o experiență practică de învățare și, așa cum se spune, practica face perfect. Trebuie să stăpânești aromele și tehnicile diferitelor feluri de mâncare care pot dura timp și multă energie. Pentru a deveni un mare bucătar, va trebui să fii deschis la învățarea constantă.
 2. Pasiune autentică
  Viața unui bucătar este solicitantă, deoarece cele mai aglomerate zile de lucru sunt adesea cele în care alți oameni sărbătoresc – Crăciunul, Ziua Îndrăgostiților sau Duminica Mamei pentru a numi câteva. Prin urmare, trebuie să aveți o dorință reală de a fi persoana care face experiențele de luat masa ale altor oameni speciale. Protejarea și încurajarea pasiunii pentru toate lucrurile culinare vă va menține flerul artistic viu și vă va ajuta să vă bucurați de munca voastră.
 3. Organizare
  Știm că bucătăriile pot fi un mediu foarte aglomerat pentru a-l lucra și, prin urmare, este esențial să aveți capacitatea de a lucra întotdeauna curat și ordonat. Această abilitate este cheia pentru Chef Seán Hughes:

”Lucrați curat și ordonat. Vedeți o mulțime de bucătari care sunt bucătari punct de vedere tehnic foarte bun, dar de îndată ce acesta devine ocupat, secțiunea lor devine murdar și ei într-adevăr lupta. În cazul în care secțiunea dumneavoastră este o mizerie, atunci creierul tău va fi prea încărcat.”

Seán Hughes, Sous Chef la Shears Yard, Leeds.

Fă-ți timp să faci ordine în timp ce mergi, astfel încât să nu fii copleșit în secțiunea ta, șterge-ți suprafețele și pune totul înapoi acolo unde îi este locul. Rămâi organizat pentru a rămâne în control. Pe măsură ce avansezi în carieră, abilitățile organizaționale excelente te vor asigura că gestionezi eficient personalul și te vor ajuta să controlezi fiecare aspect al bucătăriei, de la fluxul de lucru până la placarea vaselor.

 1. Abilitatea de a lucre multitask
  Pot exista multe elemente de alimente pe o farfurie pentru a face un fel de mâncare complet. Acum gândiți-vă, acea placă aparține pe o masă cu alte trei tipuri de alimentare, plus laturi. În cazul în care masa a avut starters, de asemenea, că este posibil alte patru feluri de mâncare anterioare care au nevoie de factoring în modul în care și atunci când acest fel de mâncare unul vine împreună. A fi capabil să te gândești la totul dintr-o dată și să înțelegi și să știi la ce lucrează fiecare secțiune a bucătăriei, este o abilitate care este foarte greu de stăpânit. Un Head Chef va putea face acest lucru foarte bine, va înțelege și va ști și ce experimentează clienții și ce face echipa din fața casei în orice moment în timpul serviciului.
 2. Creativitatea
  A deveni bucătar implică mai mult decât a urma o rețetă. Un bucătar va fi creativ în ceea ce privește punerea unui meniu împreună, modul în care felul de mâncare arată în farfurie și modul în care are gust pentru clienți. Ei vor fi, de asemenea, creativi în planificarea modului în care funcționează bucătăria. Unii bucătari se vor ocupa chiar și de decor, veselă și aranjamente de scaune în restaurant. Reputația creativă a unui bucătar este adesea ceea ce aduce clienții pe ușă, așa că nu-ți fie teamă să experimentezi cu creativitatea ta!
 3. Time Management
  A șasea noastră abilitate vine de la Victor, care are o experiență de peste cincisprezece ani ca bucătar cu pregătire clasică înainte de a-și înființa propria afacere în design comercial de bucătărie. Victor subliniază importanța gestionării timpului; el spune că această abilitate a fost în plus benefică pentru el în afara bucătăriei.

”Una dintre cele mai mari abilități pe care le folosesc astăzi este aceeași abilitate sau proces pe care un bucătar l-ar folosi, [și anume] capacitatea de a vă planifica cu precizie munca în mod eficient în timp ce planificați pentru situații neprevăzute, gestionarea eficientă a timpului pentru mine și echipa mea”.

Victor Cardamone, proprietarul Mise Designs, Pennysylvania.

 1. Munca în echipă
  Bucătăria profesională poate fi o combinație de diferite categorii oameni, care se reunesc printr-o dragoste comună pentru gătit. Posibilitatea de a lucra și de a merge mai departe cu echipa ta este o abilitate esențială pentru o carieră de bucătar fără probleme. A fi bucătar într-o bucătărie este ca și cum ai fi o rotița într-o mașină, fiecare persoană are un rol de jucat pentru succesul serviciului. Tu și restul echipei tale trebuie să lucrați bine împreună pentru a realiza acest lucru.
 2. Abilități de conducere

Pe lângă faptul că sunt un jucător de echipă, bucătarii cu experiență ar trebui să știe cum să conducă echipa și să obțină tot ce este mai bun din ele. Head Chef are responsabilitatea pentru bucătărie, așa că trebuie să fie în măsură să dea direcție și să o urmeze imediat. În același timp, trebuie să mențină o atmosferă optimistă în bucătărie. De asemenea, este posibil să fie nevoie să îndrume și să antreneze membrii personalului junior în timpul serviciului, asigurându-se în același timp că totul se desfășoară fără probleme.

 1. Bucătarii rezilienți vor primi frecvent feedback de la alți bucătari, colegi și clienți cu privire la alimentele pe care le produc și nu toate feedback-urile vor fi pozitive. Trebuie să fii capabil să gestionezi critica, să o privești cinstit și să decizi dacă este sau nu valabilă. Bucătarul și proprietarul afacerii, Ira, își amintește când și-a început cariera:

” Trebuie să ai o piele groasă. Când am început a fost greu, deoarece nu au fost multe bucătari de sex feminin. Este, evident, îmbunătățită de atunci […] Din fericire, eu sunt destul de natural rezistente.”

Ira Silverman, proprietar al Ira B’s Snack Bar & Catering Service,Leeds.

 1. Stamina
  Această abilitate s-ar putea surprinde, dar bucătarii trebuie să aibă un nivel excelent de fitness fizic și mental. Lucrul într-o bucătărie poate fi foarte solicitant din punct de vedere fizic – lucrul în schimburi lungi pe picioare la temperaturi caniculare și fără multe pauze – este dificil. Pe deasupra, energia mentală necesară pentru a face față presiunii și a fi pe partea de sus a jocului, secțiunea și bucătăria ta, poate fi imensă. Un bucătar cu experiență va avea o rezistență excelentă pentru a rămâne concentrat și de a produce în mod constant feluri de mâncare pentru clienți.

Amintiți-vă, abilități ca acestea pot dura o viață pentru a perfecta asa ca nu vă faceți griji în cazul în care această listă nu suna ca tine … totusi! A fi conștient de abilitățile cheie necesare pentru a fi bucătar este un pas în direcția cea bună. Lista noastră și sfaturile prietenilor noștri bucătari ar trebui să vă dea de gândit atunci când vă gândiți la propriile sentimente și acțiuni în bucătărie. Așa că luați-vă uniforma de bucătar și treceți la treabă!

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Centrele de Colectare Tip Remat: Promovând Sustenabilitatea și Protejarea Mediului prin Reciclarea Deseurilor de Fier Vechi în București

Publicat

pe

De

Colectarea Deseurilor de Fier Vechi în București: Centre de Colectare Tip Remat

 

În București, capitala României, colectarea deseurilor de fier vechi joacă un rol important în promovarea sustenabilității și protejarea mediului înconjurător. O parte esențială a acestei activități este reprezentată de centrele de colectare tip remat, care facilitează procesul de colectare și reciclare a acestor materiale valoroase. Iată câteva aspecte relevante despre aceste centre și importanța lor în București:

 

Infrastructură specializată: Bucureștiul dispune de o infrastructură bine dezvoltată de centre de colectare tip remat, care sunt special concepute pentru a primi și procesa deseurile de fier vechi. Aceste centre sunt dotate cu echipamente și facilități adecvate, precum cântare pentru măsurarea cantității de fier vechi adus, echipamente de sortare și alte utilaje necesare pentru reciclare.

 

Simplificarea procesului de colectare: Centrele de colectare tip remat din București facilitează procesul de colectare a deseurilor de fier vechi pentru cetățeni și întreprinderi. Acestea oferă locații centrale și accesibile în diverse zone ale orașului, unde oamenii pot depune materialele de fier vechi în mod convenabil și eficient.

 

Valorificarea resurselor: Colectarea deseurilor de fier vechi prin intermediul centrelor de colectare tip remat contribuie la valorificarea resurselor naturale și la reducerea dependenței de materiale noi. Prin reciclare, materialele de fier vechi pot fi refolosite în diferite industrii, precum construcții, automobile și multe altele, economisind resurse și reducând impactul asupra mediului.

 

Beneficii economice și ocupare a forței de muncă: Colectarea deseurilor de fier vechi prin intermediul centrelor de colectare tip remat generează beneficii economice semnificative. Aceste centre contribuie la crearea de locuri de muncă în industria reciclării și stimulează economia locală, în timp ce oferă servicii eficiente și soluții sustenabile pentru colectarea și reciclarea deseurilor de fier vechi.

 

Protecția mediului înconjurător: Colectarea deseurilor de fier vechi prin intermediul centrelor de colectare tip remat are un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Prin reciclarea acestor materiale, se reduce dependența de extragerea resurselor naturale și se minimizează cantitatea de deșeuri care ajung în gropile de gunoi, contribuind la conservarea resurselor și la reducerea poluării.

 

Centralele de colectare tip remat din București reprezintă o punte esențială între cetățeni, întreprinderi și procesul de reciclare a deseurilor de fier vechi. Ele joacă un rol important în promovarea sustenabilității și în crearea unui mediu mai curat și mai sănătos în orașul nostru iubit. Haideți să sprijinim aceste centre și să ne implicăm activ în colectarea și reciclarea deseurilor de fier vechi, contribuind astfel la un București mai sustenabil și la un viitor mai bun pentru toți.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Reciclarea hârtiei în București: Construim un mediu mai curat prin colectarea și reciclarea deseurilor de hârtie

Publicat

pe

De

Colectarea și Reciclarea Deseurilor de Hârtie în București: Împreună pentru un Mediu Mai Curat

 

Reciclarea deseurilor de hârtie este o practică esențială în gestionarea responsabilă a deșeurilor și în promovarea sustenabilității mediului înconjurător. Hârtia este unul dintre cele mai comune materiale utilizate în viața de zi cu zi, dar și unul dintre cele mai reciclabile. Prin colectarea și reciclarea deseurilor de hârtie, putem reduce impactul negativ asupra mediului și conserva resursele naturale.

 

Importanța Colectării și Reciclării Deseurilor de Hârtie:

 

Conservarea resurselor naturale:

Colectarea și reciclarea deseurilor de hârtie contribuie la conservarea resurselor naturale, cum ar fi copacii. Producția de hârtie din lemn implică tăierea copacilor, iar reciclarea deseurilor de hârtie permite evitarea tăierilor masive și protejarea pădurilor.

 

Reducerea poluării și a emisiilor de gaze cu efect de seră:

Producția de hârtie din materiale reciclate necesită mai puțină energie și apă decât producția de hârtie din lemn. Reciclarea deseurilor de hârtie reduce emisiile de gaze cu efect de seră și poluarea asociată cu procesele de fabricație.

 

Economisirea energiei și a resurselor financiare:

Reciclarea deseurilor de hârtie permite economisirea de energie și apă în procesul de producție a hârtiei reciclate. De asemenea, companiile și instituțiile care colectează și reciclează hârtie pot beneficia de reducerea costurilor de producție prin utilizarea de hârtie reciclată în locul celei noi.

 

Colectarea și Reciclarea Deseurilor de Hârtie în București:

 

În București, colectarea și reciclarea deseurilor de hârtie sunt parte integrantă a eforturilor de gestionare a deșeurilor și promovare a unui mediu curat. Iată cum putem contribui la aceste eforturi:

 

Separarea corectă a deșeurilor:

Separă hârtia de alte tipuri de deșeuri, cum ar fi plasticul sau sticla. Utilizează recipiente sau saci desemnați pentru colectarea hârtiei și asigură-te că sunt curate și uscate.

 

Utilizarea containerelor de colectare dedicată:

În București, există containere speciale de colectare a hârtiei în diferite locații, cum ar fi centre comerciale, parcuri sau chiar în cartiere. Fii atent la aceste containere și depune deseurile de hârtie în ele pentru a fi reciclate corespunzător.

 

Participarea la campanii și inițiative de reciclare:

Informază-te despre campaniile și inițiativele de reciclare desfășurate în București. Multe companii și organizații locale desfășoară proiecte de reciclare a hârtiei și pot oferi informații despre modalitățile de colectare și reciclare disponibile în oraș.

 

Promovarea reciclării în comunitate:

Implică-te în promovarea reciclării în comunitatea ta. Poți împărtăși informații despre importanța reciclării și despre modalitățile de colectare și reciclare a hârtiei cu familia, prietenii și vecinii tăi.

 

În concluzie, colectarea și reciclarea deseurilor de hârtie reprezintă un pas important în direcția unui mediu mai curat și mai sănătos. Fiecare dintre noi poate contribui la conservarea resurselor și la reducerea poluării prin simpla practică a reciclării hârtiei în București. Haideți să ne unim eforturile și să construim împreună un oraș mai sustenabil!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

București: Eroii Sustenabilității prin Colectarea Deseurilor Reciclabile

Publicat

pe

De

Elevând Etalonul Sustenabilității: Colectarea Deseurilor Reciclabile în București

 

În capitala plină de măreție a României, Bucureștiul, se desfășoară un efort de proporții epice pentru a promova și implementa colectarea deseurilor reciclabile. Într-o lume dominată de nevoia de a proteja mediul înconjurător, acest oraș vibrant a abraiat misiunea de a ridica etalonul sustenabilității, angajându-se să devină un exemplu de inovație și progres în domeniul gestionării deșeurilor.

 

Filantropia față de mediul înconjurător:

Bucureștiul, avându-și rădăcinile într-o istorie milenară, a înțeles importanța protejării mediului înconjurător și a responsabilității noastre de a ne păstra și transmite moștenirea culturală și naturală neprețuită. Colectarea deseurilor reciclabile a devenit o expresie a filantropiei noastre față de mediul care ne înconjoară și față de comunitatea în care trăim.

 

Educația și conștientizarea comunității:

Bucureștiul a investit masiv în educația și conștientizarea comunității sale în ceea ce privește importanța colectării deseurilor reciclabile. Prin programe de informare și campanii de sensibilizare, cetățenii orașului sunt învățați despre impactul lor asupra mediului și despre beneficiile pe care le aduce colectarea și reciclarea deseurilor. Astfel, comunitatea devine un partener activ în această luptă pentru un viitor mai verde.

 

Infrastructura de colectare avansată:

Bucureștiul a făcut progrese semnificative în dezvoltarea infrastructurii de colectare a deseurilor reciclabile. De la sisteme sofisticate de containere specializate în diferite zone ale orașului până la centre de colectare bine organizate, autoritățile au asigurat că cetățenii au acces ușor la facilitățile necesare pentru a participa activ la colectarea deseurilor reciclabile.

 

Leadership în domeniul inovației:

Bucureștiul și-a asumat un rol de lider în inovarea în gestionarea deșeurilor. Prin promovarea tehnologiilor avansate de sortare și reciclare, orașul demonstrează angajamentul său de a găsi soluții inovatoare și eficiente pentru a gestiona deseurile într-un mod sustenabil. Astfel, Bucureștiul devine un pol de excelență în domeniul reciclării și inspiră alte orașe să urmeze exemplul său.

 

Cetățenii ca eroi ai sustenabilității:

Bucureștiul este mândru de cetățenii săi care au adoptat responsabilitatea individuală și s-au transformat în eroi ai sustenabilității. Fiecare gest de colectare a deseurilor reciclabile devine un act de generozitate și un pas către un viitor mai bun. Prin alegerea inteligentă a produselor reciclabile și prin implicarea activă în procesul de colectare, fiecare cetățean devine un pilon al schimbării și un exemplu demn de urmat.

 

Bucureștiul se impune ca un etalon al sustenabilității prin angajamentul său față de colectarea deseurilor reciclabile. Prin educație, infrastructură avansată și inovație, acest oraș ne demonstrează că un viitor mai curat și mai luminos este posibil. Împreună, cetățenii Bucureștiului pun în aplicare un plan îndrăzneț de a proteja mediul și de a lăsa o moștenire durabilă pentru generațiile viitoare.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv10 ore inainte

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Exclusiv2 zile inainte

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

Cultură2 zile inainte

Cum ajungi in prima pagina in căutările Google – Descoperă secretul

Ești proprietar de afacere sau deții un site web și vrei să crești vizibilitatea și traficul online? Atunci, ai ajuns...

sistem de supraveghere video sistem de supraveghere video
Social2 zile inainte

Cinci motive pentru care sa alegi un sistem de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video reprezinta o alegere inspirata atat pentru marile companii, cat si pentru locuintele personale. Astazi vei descoperi...

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
Social3 zile inainte

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

Exclusiv3 zile inainte

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat. – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

vestiare metalice vestiare metalice
Social4 zile inainte

Vestiare Metalice: Soluția ideală pentru spațiile publice și de agrement

În spațiile publice și de agrement, organizarea eficientă și siguranța sunt principalele priorități. Elemente esențiale în această privință sunt reprezentate...

Exclusiv4 zile inainte

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1 – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Afaceri4 zile inainte

Centrele de Colectare Tip Remat: Promovând Sustenabilitatea și Protejarea Mediului prin Reciclarea Deseurilor de Fier Vechi în București

Colectarea Deseurilor de Fier Vechi în București: Centre de Colectare Tip Remat   În București, capitala României, colectarea deseurilor de...

ferestre termopan ferestre termopan
Social5 zile inainte

Cum alegi cele mai bune ferestre termopan

Daca te gandesti sa inlocuiesti ferestrele vechi cu ferestre noi din uPVC, dar vrei sa afli mai multe detalii inainte...

Afaceri5 zile inainte

Reciclarea hârtiei în București: Construim un mediu mai curat prin colectarea și reciclarea deseurilor de hârtie

Colectarea și Reciclarea Deseurilor de Hârtie în București: Împreună pentru un Mediu Mai Curat   Reciclarea deseurilor de hârtie este...

Uncategorized5 zile inainte

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat   ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează...

Uncategorized5 zile inainte

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

Afaceri5 zile inainte

București: Eroii Sustenabilității prin Colectarea Deseurilor Reciclabile

Elevând Etalonul Sustenabilității: Colectarea Deseurilor Reciclabile în București   În capitala plină de măreție a României, Bucureștiul, se desfășoară un...

Uncategorized5 zile inainte

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

Un număr de 5000 de români din străinătate ascultă, cel puțin de două-trei ori pe săptămână, un audiobook în limba...

Exclusiv5 zile inainte

,,La Piovra”, Caracatița, a fost inventată în România, cică italienii vin să ia lecții de la noi – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

Știrile Săptămânii